- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Ay bi git ya kelimeyi cümlede yanlış kullandın öğreteyimde rezil olma. Hadi naşsen kimseyle konuşamazsın. beynin çok işlevl olsa millet derken konu sahibinden bahsettiğimi analrdın zaten.
örnek öğretmen yazmış bide:) ahhahahahahahahhah
sen önce de bağlacını ayrı yaz. sonra öğretirsin cühelaAy bi git ya kelimeyi cümlede yanlış kullandın öğreteyimde rezil olma. Hadi naş
Kıskanç:) telefonda iki saat kurallara uygun yazamam. Neyse hadi sana iyi geceler sorunlu kardeşim büyüklük bende kalsın ne dersen de umrumda değilsin aynısını sana iade ediyorum. İyi gecelersen önce de bağlacını ayrı yaz. sonra öğretirsin cühela
ya sen ekşici değilsin de nesinKıskanç:) telefonda iki saat kurallara uygun yazamam. Neyse hadi sana iyi geceler sorunlu kardeşim büyüklük bende kalsın ne dersen de umrumda değilsin aynısını sana iade ediyorum. İyi geceler
Yok artık bu ne?İlan da bu arkadaşlar , kısa bir araştırma ile buldum. Niteliklere bak çay demle.
YÖNETİCİNİN SAĞ KOLU OLABİLECEK BAYAN ASİSTAN ARANIYOR
Tatminkar ücretle,ithalat yapan firmamız için;presantabl, yazışma işlemlerini takip edecek ofis ortamında işleri yapacak,
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar
- 30 yaşını aşmamış
- Yurtiçi, yurtdışı (İsviçre,Fransa ve İtalya gibi ülkelere ) hiçbir seyahat engeli bulunmayan.
Ben de Nazif Zorlu ile konuştum. Aradı vive' ciğim tatminkar ücret, yol, Nutella, ssk ile gel yarın başla dedi. Almıyım Nazif'çim memnunum bizim şirketten dedim.
Dünya sizin küçücük dünyanızdan ibaret değil. Tüm ABD çapındaki en büyük ilk 10a giren bir yenidoğan yoğunbakım ünitesine mülakatsız alındım. Hayır, bunlar her başvuranı mülakatsız almıyorlar. Ama beni aldılar başvurumdan falan filan dolayı. Bilmem anlatabildim mi.
Benim hakkımda ne düşündüğünüzle ilgilenmiyorum, bu bir. İkincisi, 10 yıllık tecrübe filan deyince tutturamadınız da gidip başka yorumundan mı tutunmaya çalışıyorsunuz ? Hahaha. Kimin muhalefet olduğu belli yani. Ama bu da tutmadı bee. :)))
Ay bi git ya kelimeyi cümlede yanlış kullandın öğreteyimde rezil olma. Hadi naş
Hanimefendi, tamam hadi kendi işinize bakın ya. Problemli misiniz nesiniz, bütün yorumlarıma salça olup konuyu kişiselleştirdiniz iyice. Konuyla ilgili tartışma çıkarsanız amenna, çekmiş yorumlarımla bana yorum yapıyorsunuz. Uğraşamam sizle şimdi, gidin başka profil arayın yapışacak. Ben sizin gibileri çok gördüm bu forumda, metelik vermiyorum.Ah görüyor musun şu an küçük dünyam ve ben çok ezildik ve ağlıyoruz yorganın altında. Mülakatsız alınmanız gerçekten iyi olmuş çünkü bu insanlara tepeden bakan ukala tavrınızla zordu. Ha siz şimdi " beni kıskanıyorsun sen küçük zavallı dünyanda" dersiniz diye belirteyim altı sene çok büyük bir Amerikan firmasında çalıştım, Türkiye' de göremeyeceğimiz profesyonellikte insanlar tanıdım. Hani çok küçümsüyorsunuz ya ona binaen.
Muhalefet konusuna da gelince 13 sayfa sadece siz ılımlı bakmışsınız konuya. İlginç değil mi ? :)
Evet öğretmenim ama bende insanım. Karşıdaki kişiye sinirlenemezmiyim. Ayrıca burası okul ortamı değil. Zaten bu kişinin seviyesine düştüğüm için utanıyorum. Zaten konularına baktığımda yaşı küçük bir ergen gördüm. Gece gece bana saydırarak sinirini çıkarmış. ÖğrencilerIme acımayın. Hepsini kendilerine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştiriyorum. Müdürden ve velilerden aldığım dönütler çok güzel. AldığıM ödül ve puanlardan nasıl bir öğretmen olduğum belli zaten. Buradaki gereksiz bir kişiye ettiğim laf yüzünden öğretmenliğimin sorgulanması çok yanlış. Örneğin siz işe giderken şık giyiniyosunuz eve geldiğinizde de o şık kıyafetle mi yatıyosunuz. Eşinizle konuşurken ona mesleğinizde kullandığınız Terimleri mi kullanıyosunuz. Karşıdaki birey bana beynin yok dedi bende ona onun anlayacağı dilde cevap verdim. Öğretmenim diye ah canım benim mi deseydim. Çok saçma bir tepki olurdu. Lütfen bir insanı yargılamadan önce tüm konuşmayı okuyun. Bu insan bana saldırdıkça sonunda verdiğim tepkiye bakın. Boş yere bir insanın ahını almayınSiz gerçekten öğretmen misiniz ? Eğittiğiniz çocuklara acıdım.
Aynen ya milletin sinirlerini ZIPlatıyolarher konuya girip millete hakaret eden belli kişiler var. artık bandan fazlasının yapılması lazım bu kişilere
Aynen ya milletin sinirlerini ZIPlatıyolar
yaaa öyle yapıyolar
Bu ne kadar terbiyesizce ve saygısızca bir yorumdur ya... Başka cevap verilecek bir yanı yokİş görüşmelerini bilmesem inancam sana. Hiç tecrüben yok adın duyulmamış ama firma sahibi! Arıyor... yalan duydumda bu kadarını duymadım. Kiralık aşkı izleyipte burada milletle kafa bulmayın. Boşanmak Beyninizi işlevsiz hale getirmiş
Hani bir söz vardır bilirmisin?Bu ne kadar terbiyesizce ve saygısızca bir yorumdur ya... Başka cevap verilecek bir yanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?