Yönetici asistanı...

İlan da bu arkadaşlar , kısa bir araştırma ile buldum. Niteliklere bak çay demle.

YÖNETİCİNİN SAĞ KOLU OLABİLECEK BAYAN ASİSTAN ARANIYOR

Tatminkar ücretle,ithalat yapan firmamız için;presantabl, yazışma işlemlerini takip edecek ofis ortamında işleri yapacak,

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

• 30 yaşını aşmamış
  • Yurtiçi, yurtdışı (İsviçre,Fransa ve İtalya gibi ülkelere ) hiçbir seyahat engeli bulunmayan.
:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Yok artık bu ne?
Deneyim istemiyor,yabancı dil istemiyor bile yurtdışına çıkacak insandan. 30 yaşını aşma ve free takılabilecek durumda ol yeter deniyor resmen.
Birde bu olmayan vasıflara uyacak insan mı kalmamış İstanbul'da?
Ayrıca baba mesleği sormakta sanki ayak baği olmayacak durumda olsun baban der gibi.
Bu ilana göre gitmezdim şahsen konu sahibi.
Burada hiçbir özellik aranmıyor,iyi niyetli bulamadım.

Direk firma sahibinin telefon açması enteresan zamanında o kadar iş görüşmesine, mülakata, sınava gittim hiçbirinde firma sahibi aramadı.

Dünya sizin küçücük dünyanızdan ibaret değil. Tüm ABD çapındaki en büyük ilk 10a giren bir yenidoğan yoğunbakım ünitesine mülakatsız alındım. Hayır, bunlar her başvuranı mülakatsız almıyorlar. Ama beni aldılar başvurumdan falan filan dolayı. Bilmem anlatabildim mi.
Benim hakkımda ne düşündüğünüzle ilgilenmiyorum, bu bir. İkincisi, 10 yıllık tecrübe filan deyince tutturamadınız da gidip başka yorumundan mı tutunmaya çalışıyorsunuz ? Hahaha. Kimin muhalefet olduğu belli yani. Ama bu da tutmadı bee. :)))

Ah görüyor musun şu an küçük dünyam ve ben çok ezildik ve ağlıyoruz yorganın altında. Mülakatsız alınmanız gerçekten iyi olmuş çünkü bu insanlara tepeden bakan ukala tavrınızla zordu. Ha siz şimdi " beni kıskanıyorsun sen küçük zavallı dünyanda" dersiniz diye belirteyim altı sene çok büyük bir Amerikan firmasında çalıştım, Türkiye' de göremeyeceğimiz profesyonellikte insanlar tanıdım. Hani çok küçümsüyorsunuz ya ona binaen.

Muhalefet konusuna da gelince 13 sayfa sadece siz ılımlı bakmışsınız konuya. İlginç değil mi ? :)

Ah görüyor musun şu an küçük dünyam ve ben çok ezildik ve ağlıyoruz yorganın altında. Mülakatsız alınmanız gerçekten iyi olmuş çünkü bu insanlara tepeden bakan ukala tavrınızla zordu. Ha siz şimdi " beni kıskanıyorsun sen küçük zavallı dünyanda" dersiniz diye belirteyim altı sene çok büyük bir Amerikan firmasında çalıştım, Türkiye' de göremeyeceğimiz profesyonellikte insanlar tanıdım. Hani çok küçümsüyorsunuz ya ona binaen.

Muhalefet konusuna da gelince 13 sayfa sadece siz ılımlı bakmışsınız konuya. İlginç değil mi ? :)
Hanimefendi, tamam hadi kendi işinize bakın ya. Problemli misiniz nesiniz, bütün yorumlarıma salça olup konuyu kişiselleştirdiniz iyice. Konuyla ilgili tartışma çıkarsanız amenna, çekmiş yorumlarımla bana yorum yapıyorsunuz. Uğraşamam sizle şimdi, gidin başka profil arayın yapışacak. Ben sizin gibileri çok gördüm bu forumda, metelik vermiyorum.

Siz gerçekten öğretmen misiniz ? Eğittiğiniz çocuklara acıdım.
Evet öğretmenim ama bende insanım. Karşıdaki kişiye sinirlenemezmiyim. Ayrıca burası okul ortamı değil. Zaten bu kişinin seviyesine düştüğüm için utanıyorum. Zaten konularına baktığımda yaşı küçük bir ergen gördüm. Gece gece bana saydırarak sinirini çıkarmış. ÖğrencilerIme acımayın. Hepsini kendilerine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştiriyorum. Müdürden ve velilerden aldığım dönütler çok güzel. AldığıM ödül ve puanlardan nasıl bir öğretmen olduğum belli zaten. Buradaki gereksiz bir kişiye ettiğim laf yüzünden öğretmenliğimin sorgulanması çok yanlış. Örneğin siz işe giderken şık giyiniyosunuz eve geldiğinizde de o şık kıyafetle mi yatıyosunuz. Eşinizle konuşurken ona mesleğinizde kullandığınız Terimleri mi kullanıyosunuz. Karşıdaki birey bana beynin yok dedi bende ona onun anlayacağı dilde cevap verdim. Öğretmenim diye ah canım benim mi deseydim. Çok saçma bir tepki olurdu. Lütfen bir insanı yargılamadan önce tüm konuşmayı okuyun. Bu insan bana saldırdıkça sonunda verdiğim tepkiye bakın. Boş yere bir insanın ahını almayın

İş görüşmelerini bilmesem inancam sana. Hiç tecrüben yok adın duyulmamış ama firma sahibi! Arıyor... yalan duydumda bu kadarını duymadım. Kiralık aşkı izleyipte burada milletle kafa bulmayın. Boşanmak Beyninizi işlevsiz hale getirmiş
Bu ne kadar terbiyesizce ve saygısızca bir yorumdur ya... Başka cevap verilecek bir yanı yok

Bu ne kadar terbiyesizce ve saygısızca bir yorumdur ya... Başka cevap verilecek bir yanı yok
Hani bir söz vardır bilirmisin?
"Kişi neyse karşısındaki kişiyi de öyle bilirimiş" ;) Sen takma kafana keyfine bak daha sana iş bulacağız :)
Ben KK da burada ki gibi hakaret boyutunda laflar etmeyip kimseyle birebir muhattap olmadığım halde bir çok Pro Üye'nin bir olup beni K.İ.B lemesinden dolayı yargısızca haksızca yöneticiler beni kaç gün sayfaya girişimi engelledi.Ce o kişiler şu anda burada senin konun üzerinden çok bayağı şekilde hakaretler yazıyor ama engellenmiyorlar?
Acaba bunun için yapmamız gereken bişey varmı?
Bizler bir kaç kendini bilmezin yaptığı mahalle ağzı kavgalarını görmeye mecburmuyuz?
Bu hadsiz insanlar diledikleri gibi yazarken yönetim nerede ben anlamıyorum?

Back
X