- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.659
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence siz de onları kibleyebilirsiniz sorun çözülür.Hani bir söz vardır bilirmisin?
"Kişi neyse karşısındaki kişiyi de öyle bilirimiş"Sen takma kafana keyfine bak daha sana iş bulacağız :)
Ben KK da burada ki gibi hakaret boyutunda laflar etmeyip kimseyle birebir muhattap olmadığım halde bir çok Pro Üye'nin bir olup beni K.İ.B lemesinden dolayı yargısızca haksızca yöneticiler beni kaç gün sayfaya girişimi engelledi.Ce o kişiler şu anda burada senin konun üzerinden çok bayağı şekilde hakaretler yazıyor ama engellenmiyorlar?
Acaba bunun için yapmamız gereken bişey varmı?
Bizler bir kaç kendini bilmezin yaptığı mahalle ağzı kavgalarını görmeye mecburmuyuz?
Bu hadsiz insanlar diledikleri gibi yazarken yönetim nerede ben anlamıyorum?
O görüşmeye sakın gitmeyin...Aynen o. Biliyo musunuz? Bi durum mu var?
İnan hazımsız bir insan olmadım asla ve yaşını başını almış okumuş eğitimli insanları Kib lemekle düzeleceğine inansam hiç durmam yaparım.bence siz de onları kibleyebilirsiniz sorun çözülür.
Bu firmayı bende biliyorum... Asla gidilmez...İş pek öyle değil canım, farklı durumlar var. Bir iki önce sayfada konuşuldu. Firmayı biliyorum maalesef pek sağlam pabuç değil. Çok da net yazmak istemiyorum ama...
Birçok konuda yorumlarınıza denk geliyorum ve gayet yapıcı bir insansınız diye düşünüyorum aynı adınız gibi Olgun Ablasınız.İnan hazımsız bir insan olmadım asla ve yaşını başını almış okumuş eğitimli insanları Kib lemekle düzeleceğine inansam hiç durmam yaparım.
Sosyal ağada engellemek hayatran engellemek değil.Bu sebepten insanlarla çok gerekmedikçe uğraşmam uzaktan izlemeyi tercih ederim.Zaten zor bir gebelik geçiriyorum bebeğimin doğup doğmayacağı konusunda net bişey yok bu sebepten insanlarla uğraşarak geri kalan enerjimi harcamak istemiyorum
Ben burda rahatsız olduğum kişileri engelledim mesajlarını vs görmüyorum yetiyor. Gerisini sayfa yönetimi düşünsün canım.İdareci ben değilim.
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.Birçok konuda yorumlarınıza denk geliyorum ve gayet yapıcı bir insansınız diye düşünüyorum aynı adınız gibi Olgun Ablasınız.
Hamilelik konusunda da korkmayın Allah yardım eder. Ablam ilk doğumunu geçen yıl yaptı ve 39 yaşındaydı. Riskli gebelik sınıfına giriyordu o da ama herhangi bir sorun olmadan normal doğumla aldı bebeğini kucağına. Sizin de inşallah sorunsuz bir şekilde geçer hamileliğiniz ve doğumunuz. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Diğer kızınız gibi düzgün bir birey olarak yetiştirirsiniz. Toplumun sizin gibi annelere ihtiyacı var karamsarlığa düşmeyin. Allah yardımcınız olsun..
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaygılarınızdan kurtarsınİnan hazımsız bir insan olmadım asla ve yaşını başını almış okumuş eğitimli insanları Kib lemekle düzeleceğine inansam hiç durmam yaparım.
Sosyal ağada engellemek hayatran engellemek değil.Bu sebepten insanlarla çok gerekmedikçe uğraşmam uzaktan izlemeyi tercih ederim.Zaten zor bir gebelik geçiriyorum bebeğimin doğup doğmayacağı konusunda net bişey yok bu sebepten insanlarla uğraşarak geri kalan enerjimi harcamak istemiyorum
Ben burda rahatsız olduğum kişileri engelledim mesajlarını vs görmüyorum yetiyor. Gerisini sayfa yönetimi düşünsün canım.İdareci ben değilim.
Aa inşallah izmirdeyim ben. havaalanında çalışmak süper olur benim için. Gerci herhangi bir ilan yok ama aramak lazım. Bi arayayım. Teşekkür ederim.konu sahibi bence gitme o görüşmeye. Nerede oturuyorsun bilmiyorum dil biliyorsun ve fiziğin de düzgünse yapabileceğin en güzel iş uçak hostesliği bence. THY Pegasus vb firmalara başvuru yapabilirsin. İlla hosteslik de şart değil hemen hemen her şehirde havaalanı var artık havaalanında da çalışabilirsin. Dil bilen deneyimsiz birisi için en temiz iş. Ya da tatil beldelerinde otellerde çok rahat ve kolay iş bulursun 3 dil bilerek. Otel olmasa da tatil beldesinde bulunan kurumsal optik firmalarında da satış danışmanı olarak iş bulabilirsin. İyi de maaş alırsın 3 dil biliyorsan. Deneyim bile aramazlar benim mesleğim olduğu için biliyorum.
İş pek öyle değil canım, farklı durumlar var. Bir iki önce sayfada konuşuldu. Firmayı biliyorum maalesef pek sağlam pabuç değil. Çok da net yazmak istemiyorum ama...
Sevgili arkadaşım önceki sayfaları da okudunuz mu bilmem. Firmayı tanıyanlar var. 1 tanesi de benim. Hatta şöyle diyeyim o firmada işe başladım Sadece 2 gün kalıp bıraktım. Üstelik departmanım tamamen farklı olmasına rağmen adamdan rahatsız oldum. Birebir yanında çalışmak korkunç olurdu. Aynen size anlamsız geldiği gibi durum... İnanması güç ama parası var diye her türlü ahlaksızlığı kendine hak görenlerin olduğu bir dünyada yaşıyoruz.Bana da istanbulda pek de küçük olmayan bir şirketin yöneticisinin bu tip ihtiyaçları için böyle yollara başvurması, başka şehirlerden insanları iş bahanesi ile getirmesi falan çok anlamsız geliyor.
bu durum inandırcı degil. hiç bir yerin sahibi aramaz. cok extrem ve özel durumlar olmadıgı sürece (mesela adam teknesine kaptan arıyordur. önce şirketn müdürü arar, sonra kaptan gelir ve sahiple grşür. )kızlar merhaba, benim konularımı bilenler vardır. Şuan boşanma aşamasında oldugum bir evliliğim var. Şehir değiştirdim ve harıl harıl iş arıyordum.
Başvurularımdan bi tanesi az önce geri döndü. Ama bu iş yeri şuan bulunduğum şehirde değil istanbulda.
Türkiyenin en büyük saat firmalarından biri. Konum olarak ise yönetici asistanlığı.
Aslında istanbulda yaşamayı hic düşünmezdim ama bu iş ilanında aranan özellikler bana cuk oturuyodu bide ek olarak gözlerimi aynı şöyle yapanbi ifade vardı ' TATMİNKAR ÜCRETLE yöneticinin sağ kolu olabilecek bayan asistan'. Öyle işte.. Az önce arandım. Direkte firma sahibi aradı şaşırdım. Pazartesi günü uygunsanız uçak biletlerinizi aldırayım gelin, havaalanındanda alınacaksınız gelmekte tereddüt etmeyin şartlarımızın sizi memnun edeceğine eminim dedi. Bide nereli olduğumu ve babamın işini sordu :/ onu anlamadım. Belkide aile yaşantısına önem veriyordur ama ben boşanıyorum.oralara gidipte bu yüzden olmaz derlerse bide bana... Kendimi bi garip hissettim. Yada işe alındım diyelim Şimdi taa istanbula gidipte bu işi devam ettiremezsem ortada kalırmıyım diyede korktum.
Benim pek iş deneyimimde yok bi iki ay biyerde çalışmıştım sadece. Çünkü daha gecen yıl mezun oldum.
Bide dizilerde olurya hani patron asistanına asılır falan yada firmadaki herkes onların dedikodusunu falan yapar.
Öyle şeyler oluyormu gercekten? Siz ne düşünüyosunuz bu yönetici asistanlığı konusunda? Böyle bir iş yapanız var mı? Bide bu firma türkiyenin en büyüklerinden yani sahibi olan adamda bi Koçlar Sabancılar kadar tanınır sayılır. Zaten direk o arayıncada şoka girdim.
Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese. Gideyim mi gitmeyeyim mi?
benim de aklıma bu geldiFirmanın resmi sitesindeki telefonlardan teyit edin bence.
bana da ulaşır mısın aggagagagahÖzelden ulaşıyorum size.
Canım thy ara ara ilan yayınlıyor memur nette falan yayınlanıyor. İzmir'de isen de rahat olur hava alanında iş bulman kolay olur. Havaalanı ilan yazdım bisürü site çıktı buraya bi bakabilirsin.Aa inşallah izmirdeyim ben. havaalanında çalışmak süper olur benim için. Gerci herhangi bir ilan yok ama aramak lazım. Bi arayayım. Teşekkür ederim.
bana da ulaşır mısın aggagagagah![]()