YÖNETİCİLERE "Dert yanmak istiyorum nedir lan bu torpil?"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kared9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2019
2
2
1
38
Evet Kadınlar K. değerli yönetici ve üyeleri bilin bakalım kimin? Birkaç saat ceza verdiğiniz ferdaw ferdaw ferdaw ferdaw . Kapıyı kapamıştınız, ben de pencereden girdim. Kusura bakmayın. Sonraki hedefim baca, sonraki bodrum katı, sonrasında tünel kazacağım. Siz en iyisi benim hesabı komple yasaklayın. İsyan falan çıkarmayayım.:KK70:

Neye lazım değil mi? böyle ağır bir konuyu kaynana sobetlerinden, sevgili muhabbetlerinden ileri geçmeyen formun kaldıramayacağı zaten belliydi. Her ne kadar tamamen doğru olsa da!!!!!!!!!!!! Daha ziyade ekşisözlük varı oldu sanırım. Gerçi çok daha ciddi sataşmayı düşünüyordum da, olmadı.

Konuyu yazarken hükümet ve torpillere karşı ağzıma geleni yazacaktım, edebimi koruyayım dedim. Hele o bizi suçlayanlar yok mu? Git kpss çalış kendini geliştir diyen, vs vs. Ulan ben 80 aldım kpss iki yıl önce. Mülakata elendim. Arkadaşımın zaten ataması yok neye çalışsın. Bilip bilmeden atıp tutmayın. Ben yine iyim, sağa sola sataşıp sinirimi atıyorum da arkadaşım çok daha kötü, intaharın eşiğine geldi kız. Allah yardım etsin, inançlı da değil, onun adına korkuyorum.
Tüm torpilli dostlara ve karaktersiz yöneticilere buradan lanet olsun. Torpili savunan çıkacaktı diyordum, alttan alttan birkaç kişi yaptıysa da cesaret edip düzgün yazamadı. Ya da birileri çıkıp referans yahu o, yok yok network yahu torpil değil diyecekti de sanırım onları da bilmiyorlar!!!!!! Ne komik hani yazsa buralar toz duman olurdu.

Dünya var oldukça torpil olacak, hiçbir şey de olmaz bunlara. Olan bizi gibi kimsesizlere olur. Tek isteğimiz de helalinden ekmeğimizi kazanmak.

Siz şimdi kapıları, pencereleri sıkı sıkı kaparsınız da dua topiği olmasa zaten uğramazdım. Ama işimi yarıyor o topikler.

O bir kenara da böyle konular ciddi zaman alıyor, dün tüm gün boşa geçti. Daha faydalı işler ile zaman geçirebilirim. gereksiz yere de hesabı kovalamayın, gmail bile fransa üzerinden açıldı ve haclenmedan kapatılacak, siz iki hesabı da kapatın, mutlu pembe dünyalarına dönsün üyeler, zahmet olacak artık. Bayram bayram uğraştırdık ne yapalım.

Neyse benden bu kadar. Kaynana sohbetlerine devam............ Mesaj yazma zahmetine girmeyin yahu, mesajlık bir konu yok.

O torpili savunur vari yapılan yorumları okudum ban yememek için yorum yapamadım. Ah canım benim onlar eşi kendisi oğlu kızı torpille işe girmiş kişiler. Onlar bunun kaymağını yiyen kişiler. Hiç sebepsiz yere hakkı yenen öyle yorum yapar mı ? Dilerim onlarda bu madalyonun acı yüzünü görürler. İlahi adalet hiç şaşmaz. Torpille girenler daha yüzsüz oluyor zaten bir de hava atarlar şunun adıyla hakim oldum vs. Ah ah ülkemin kanayan yarası.

KURALLAR ,DÜZENİN SAĞLANMASI İÇİN VARDIR. KURAL KOYAN HERKES SİZİN GÖZÜNÜZDE KÖTÜ.

Konuna gelecek olursak sizin gibi biri için bir yorum yapamayacağım. Bazen sizin gibi insanlara üzülmüyorum.

Not: TORPİLLİ OLANLARDAN DEĞİLİM ATANAMADIM. Ama alakası olmayan kimseye de saldırmıyorum..

Kuralsızlıkta kurallar bazen sırıtıyor

Burada ki kurallar ne için? Huzur bozulmasın diye.

Çok fikir ayrılığı yaratacak bir durum ve atanmış olan kesime direk torpilli yakıştırması yapıyor. Ben atanmış biri olsaydım ve mu mesajı görseydim her atanan torpilli mi diye tepki gösterirdim..

Aylardır ne çabalarla iş aradığını biliyorum. Allah yardımcın olsun. Hala dua ediyorum sana.
Ben kpss lisans bölümümde Türkiye 6. Lığı, yabancı dil, tecrübe, Türkiyenin sayılı okullarından birinden mezuniyet sahıbı olmama ragmen mülakatta elendigim için çok iyi anlıyorum seni.
Önüme geçen vasıfsızları ömrüm boyunca unutmayacağım.
Diğer konundan detaylı haberim yok ne oldu ne bitti bilmiyorum ama torpil referans adıyla ülkemizin bir gerçeği haline geldi.
Kimse bunu inkar etmesin.
Dualarımdasın. En kısa zamanda beklediğin o hayırlı işe kavuştursun inşallah Rabbim seni

Evet Kadınlar K. değerli yönetici ve üyeleri bilin bakalım kimin? Birkaç saat ceza verdiğiniz ferdaw ferdaw ferdaw ferdaw . Kapıyı kapamıştınız, ben de pencereden girdim. Kusura bakmayın. Sonraki hedefim baca, sonraki bodrum katı, sonrasında tünel kazacağım. Siz en iyisi benim hesabı komple yasaklayın. İsyan falan çıkarmayayım.:KK70:

Neye lazım değil mi? böyle ağır bir konuyu kaynana sobetlerinden, sevgili muhabbetlerinden ileri geçmeyen formun kaldıramayacağı zaten belliydi. Her ne kadar tamamen doğru olsa da!!!!!!!!!!!! Daha ziyade ekşisözlük varı oldu sanırım. Gerçi çok daha ciddi sataşmayı düşünüyordum da, olmadı.

Konuyu yazarken hükümet ve torpillere karşı ağzıma geleni yazacaktım, edebimi koruyayım dedim. Hele o bizi suçlayanlar yok mu? Git kpss çalış kendini geliştir diyen, vs vs. Ulan ben 80 aldım kpss iki yıl önce. Mülakata elendim. Arkadaşımın zaten ataması yok neye çalışsın. Bilip bilmeden atıp tutmayın. Ben yine iyim, sağa sola sataşıp sinirimi atıyorum da arkadaşım çok daha kötü, intaharın eşiğine geldi kız. Allah yardım etsin, inançlı da değil, onun adına korkuyorum.
Tüm torpilli dostlara ve karaktersiz yöneticilere buradan lanet olsun. Torpili savunan çıkacaktı diyordum, alttan alttan birkaç kişi yaptıysa da cesaret edip düzgün yazamadı. Ya da birileri çıkıp referans yahu o, yok yok network yahu torpil değil diyecekti de sanırım onları da bilmiyorlar!!!!!! Ne komik hani yazsa buralar toz duman olurdu.

Dünya var oldukça torpil olacak, hiçbir şey de olmaz bunlara. Olan bizi gibi kimsesizlere olur. Tek isteğimiz de helalinden ekmeğimizi kazanmak.

Siz şimdi kapıları, pencereleri sıkı sıkı kaparsınız da dua topiği olmasa zaten uğramazdım. Ama işimi yarıyor o topikler.

O bir kenara da böyle konular ciddi zaman alıyor, dün tüm gün boşa geçti. Daha faydalı işler ile zaman geçirebilirim. gereksiz yere de hesabı kovalamayın, gmail bile fransa üzerinden açıldı ve haclenmedan kapatılacak, siz iki hesabı da kapatın, mutlu pembe dünyalarına dönsün üyeler, zahmet olacak artık. Bayram bayram uğraştırdık ne yapalım.

Neyse benden bu kadar. Kaynana sohbetlerine devam............ Mesaj yazma zahmetine girmeyin yahu, mesajlık bir konu yok.
Vallahi dayin amcan yoksa bir yerlere gelemezsin kpss o bu yalan mülakat ve tanıdık onemli

Çalıştım çabaladım hayatımın hiç bi döneminde torpile ihtiyacım olmadı bu sebeple
Kpss olmadıysa özel sektörü var pardon da atanamayan herkes intihar etsin o zaman?
Kaynanamda var eşimde işimde kısmetse çocuğumda olacak
Sizde boş yapmayın artık çalışın sizin de olur
Ne kadar acımasız bir yorum olduğunun farkında mısınız?
Bir insanım sahip olamadığı bir şey için bende var bende var demek ne kadar acı.
Sokakta topallayan birini görsem yürüyüşümden haya ediyorum. İnanamıyorum bu yazdığınıza.

Çalıştım çabaladım hayatımın hiç bi döneminde torpile ihtiyacım olmadı bu sebeple
Kpss olmadıysa özel sektörü var pardon da atanamayan herkes intihar etsin o zaman?
Tüm edebiyat mezunları fulll yapsa
100 mezun varsa 10 kişilik iş alanı istihtam imkanı varsa 90 kişi işsiz kalacak demektir
Burada bir çalışmadan söz edilemez
Bu bir
İkincisi bu durumda bile özel veya devlet torpil büyük bir etken
Bu ülkenin gerçeği
Ha bu ülkede yaşamıyorsanız bunu bilemem bilmiyor olabilirsiniz

Burada ki kurallar ne için? Huzur bozulmasın diye.

Çok fikir ayrılığı yaratacak bir durum ve atanmış olan kesime direk torpilli yakıştırması yapıyor. Ben atanmış biri olsaydım ve mu mesajı görseydim her atanan torpilli mi diye tepki gösterirdim..
Ben mi yanlış okudum
Tüm atanmışlar torpilli mi diyor
Tüm torpilli dostlara ve karaktersiz yöneticilere buradan lanet olsun.
Bunu derken haklı bence

Çalışmakla alakası yok seninki şans işte nice insanlar var dereceyle bile atanamayan istisnalar kaideyi bozmaz.Kocişinle <3333kaynananla <33333mutlu günler sana..

hakikaten çok sinir bozucusun boş yapan tek sensin şu konuda

Ne kadar acımasız bir yorum olduğunun farkında mısınız?
Bir insanım sahip olamadığı bir şey için bende var bende var demek ne kadar acı.
Sokakta topallayan birini görsem yürüyüşümden haya ediyorum. İnanamıyorum bu yazdığınıza.
Zaten o konuya verilen yorumlarda bu minvaldeydi
İşi gücü yerinde olanlar bir insanın işsiz kalmasını yeteri kadar iyi olmamasına yordu

Yani merak ediyorum aynı ülkede mi yaşıyoruz özel şirketlere çaycı alırken bile birinin muhasebeciden torpili var birinin genel müdürden müdürden torpili olanı alalım döndü iş
Gece üçte sınav başvurusu açıldığı dörtte kapatıldığı diğerlerine başvuru zamanını kaçırdınız denildiği oldu

Bunlardan yakınan birine çalış senin de olur yazmak niye

Özel sektörde işler nasıl yürüyor sanıyorsunuz siz ?özel sektörde çalışıyorum ve torpilin yoksa çalıştığın masayı bile değiştirmiyorlar .

Allah yardimcim olsun kardeşim işsizlik çaresizlik nedir çok iyi bilirim. stresten sıkıntıdan, yarını düşünmekten uyuyamamak nedir çok iyi bilirim. yüksek puanla elenmek nedir iyi bilirim. cani yanmayan bilmez anlamaz.sen sabret ve niyetini, dileğini kalbine koy sıkı çalış Allahtan ışte. o Allah ki o kadar büyük o kadar büyük nasip edecekse senin iyiligini hic istemeyen kişiyi bile ayağına getirip onu vesile kilar her kapıyı ona actirir sasar kalirsin (birebir yasadim) .yeter ki torpili Allah olsun gayrisini boşver.bunu bir imtihan olarak dusun.

Allah sana en kisa zamanda hayırlı gönlüne göre rizik kapısı açsın insallah

Son düzenleme:
Konunuz değil de uslubunuz sıkıntılı.
Kendiniz de farkındasınız ki nezaketinizi son is görüşmesinde bırakmışsınızmış.
Evet, insanlarin bir kismi torpil ile bir yere geliyor.
Ben 10 kişiden 2 si olarak düşünüyorum bu torpilli kişileri. Hadi 3 olsun. Geri kalan 7si de ya sans, ya gercekten dogru isler yaptılar.
Örnek verecek olursam, yanlisim varsa duzeltirsiniz,
Coğrafya öğretmenliği ataması olan bir bölüm değil.
Onun yerine gidip açıköğretimden 2 yıllık bile olsa ilahiyat okursanız atamanız daha kolay.
Yada hemsirelik, ebelik...
Artık idealizm hayalinizdeki meslek değil, iş bulma ihtimaliniz en çok olan meslek.
Artık kariyer planları kpss den ibaret.
O veya bu şekilde öğretmen olmuş niteliksiz insanlarla dolu okullar.
Keşke ölçü başka bir sey olsaydı ama değil.
He garantisi de yok.
Ben de sağlık bakanının fizyoterapistleri devlette tutamiyoruz dedigi donemlerde mezun oldugumda egitim veren 10 üniversite vardı.
Şimdi 80 mi 100 mu ne.
Cok merakli olduklari fizyoterapistlere de senede 3 atama falan yapiyorlar :)
Burası türkiye, 5 dk da değişir bütün işler.

Bikkinlikla boyle yaziyor olabilirsiniz.
bir yerde mini etek giysem sonuc baska olurdu gibi bir sey vardi.
Olabilir, mini etek giyseydim belki alınırdım.

Is sahibi insanlar torpilliler, şanslılar ve mini etekliler olarak 3 e ayrılmıyor..
Derdinizi anlatacaksiniz diye,
Kimseyi zan altında bırakmasanız keşke.

Merhaba ferdaw ferdaw ,
üyelikleriniz talebiniz üzerine kapatılacaktır, ki zaten banlıyken başka üyelikle siteye girmek yasak olduğundan K kared9 üyeliğinizin hiç şansı yok, o direkt iptal oluyor, yalnız siz banlanmanızı epey yanlış anlamışsınız hemen kayınvalide, sevgili konularına atıf yapmışsınız, bilgi sahibi olmadan fikir yürütmeyelim rica ediyorum, sizin banlanma sebebiniz ne konu içeriğiniz, ne lan'lı lun'lu konuşma şeklinizdi, buradan bir üyeye ya da üye olmayan 3. şahıslara bu kelimeyi kullanmadığınız müddetçe, bir konuya isyanınızı, tepkinizi göstermek için yazdığınız lan kelimesi için sizi banlamayacak kadar sapla samanı karıştırmayan bir yönetime sahibiz.

Siz neden mi banlandınız? Cevap veriyorum Polemikten, vereceğim linke ve devamındaki sayfaya bakın:

Polemiğe girdiğiniz üye de banlandı, bizde banlamalar en torpilsizinden, site kurallarına uymayan herkes yanar, hamili kart yakinimdir bizde geçmezHoppa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X