• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yönetimden hesabımı kapatmasını istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

venuzkadehi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
78
31
3
28
2 kere mesaj attım yöneticilere hesabımın kapatılması için ve hala kapatılmadı. Şimdi yine ceza verip yine hesabımı kapatmazlarsa artık pes diyeceğim.

Kendi özgür iradenizle oluşturduğunuz hesabı kendi özgür iradenizle silip gidebilmelisiniz normal şartlar altında, değil mi? Bilmediğim için soruyorum, ben bunca yıl tüm diğer sitelerde olduğu gibi hesabımı kendim açtım, canım isterse kapatır siler giderim sanıyordum, kendim kapatamıyor muyum bu sitede? Çok şaşırdım... :skandal:

Kendi özgür iradenizle oluşturduğunuz hesabı kendi özgür iradenizle silip gidebilmelisiniz normal şartlar altında, değil mi? Bilmediğim için soruyorum, ben bunca yıl tüm diğer sitelerde olduğu gibi hesabımı kendim açtım, canım isterse kapatır siler giderim sanıyordum, kendim kapatamıyor muyum bu sitede? Çok şaşırdım... :skandal:
evet kapatılamıyor. Yöneticilere mesaj atmamız gerekiyor. Ben de yazıyorum fakat hala kapatılamadı. Arkamdan ağlayacak kimse yoksa bir an evvel gideyim.

Evet ya bende bu siteyi anlamış değilim. Hiç-bir seyi siz yönetemiyorsunuz. Paylasimlarinizi falanda silemiyorsunuz. Çok katı kuralları var. Yakınıma ikinci hesabi ayni telefondan acmaya çalıştık kendisinde internet olmadigi için ama onaylanmadi. Bu yuzden 1 gun ceza aldim Paylasimlar yanlis yerde aciliyor diye hesap yine ceza aldi. Pek özgür irade bizde degil malesef. Umarim konuya bir çözüm bulunup insanlara özgürlük tanırlar.

Konuyu yanlış yere açmış, bir öncekinde de hakaret etmişsin. Daha geriye gitmedim, sebepsiz banlanmamışsın yani.
hangisinde hakaret etmişim hangi knou yanlış yere açılmış ? Üslup nedeniyle aldığım cezalar tümü. Bana göster ben de sana tamam haklısın diyeyim.

Evet ya bende bu siteyi anlamış değilim. Hiç-bir seyi siz yönetemiyorsunuz. Paylasimlarinizi falanda silemiyorsunuz. Çok katı kuralları var. Yakınıma ikinci hesabi ayni telefondan acmaya çalıştık kendisinde internet olmadigi için ama onaylanmadi. Bu yuzden 1 gun ceza aldim Paylasimlar yanlis yerde aciliyor diye hesap yine ceza aldi. Pek özgür irade bizde degil malesef. Umarim konuya bir çözüm bulunup insanlara özgürlük tanırlar.

Üye olurken kuralları okumanız için onaylatıyorlar. Okumadan onaylayıp sonra söyleniyorsunuz. Her sitenin kuralları var, buranın da böyle kuralları var. İsyan niye?

Üye olurken kuralları okumanız için onaylatıyorlar. Okumadan onaylayıp sonra söyleniyorsunuz. Her sitenin kuralları var, buranın da böyle kuralları var. İsyan niye?

isyan etmiyorum hesabımın kapatılamsını istiyorum. Konuyu okuyamıyorsunuz herhalde tekrar tekrar söyleyeyim. HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM. tamam ?

Siz benimle muhatap olun lütfen avukatlık işini başkalarına bırakın. Benim açtığım başlık altındasınız.

Sizin bu korumaci tavriniz niye 😅 Herkes istek ve sikayetlerini bildirmekte devlete karsi bile özgürdür. Hükümetler zaman zaman bu istek ve sikayetlere karşı kendilerini yenilerler. Bu kadar korumaci olmayin. Ayrıca her kabul ettiklerimizi ömür boyu kabul edecek gibi bir durumumuz var da benim mi haberim yok?

hangisinde hakaret etmişim hangi knou yanlış yere açılmış ? Üslup nedeniyle aldığım cezalar tümü. Bana göster ben de sana tamam haklısın diyeyim.
Biliyorum bu da dert mi diyeceksiniz. Fakat çok bunaldım. 3 tane kedi var bahçede beslediğim. 2 Tanesi bebekti biberonla besledim, büyüttüm. Evladım gibiler. Anne kedi de emzirdi büyüttü 2 sini sonradan. Şimdi büyüyen dişi kedim yeniden doğum yapan anne kedimle kavga ediyor. Hem yavruları hırpalıyor hem de anne kediye tıslayıp bağırıyor. Fena halde de dayak yiyor böyle yaptıkça anne kediden. Ayıramıyorum, ben de zarar görüyorum çünkü. Şimdilik merdivende duruyor kedim. Anne kedi de bahçede bildiğiniz pusuya yatmış. Giderse yine dövecek, bekliyor. Ama devamlı merdivende tutamam maalesef. Ne yapacağım bilgisi olan var mı acaba ?

Diğer konun kilitli olduğu için hakaret ettiklerini alıntılayamadım.

Siz benimle muhatap olun lütfen avukatlık işini başkalarına bırakın. Benim açtığım başlık altındasınız.
Biraz bekleyin asabiyete gerek yok onlarda insan,hasta olurlar,isleri olur,online degillerdir gorunce kapatirlar.kimseyi zorla tutmuyorlar oyle bir israrlari yok isteyen her uyeninki kapatiliyor gorulmemistir talebiniz.Etiketledikte muhakkak gorup hallederler

Ben, kendi adıma, cezalar ve yönetim tarafından belirlenmiş sair hususlardaki kurallar konusunda memnunum. Bunları uygun, etkin ve gerekli buluyorum. Hepimizin farklı görüşleri olması da doğaldır bu konuda. Ama üyeliği silip gidememek hususunu bilmiyordum. Dikkat etmemişim demek ki üyelik oluştururken. Ama görünen o ki konu sahibi son derece emin, demek ki durum böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X