• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yönetimden hesabımı kapatmasını istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin bu korumaci tavriniz niye 😅 Herkes istek ve sikayetlerini bildirmekte devlete karsi bile özgürdür. Hükümetler zaman zaman bu istek ve sikayetlere karşı kendilerini yenilerler. Bu kadar korumaci olmayin. Ayrıca her kabul ettiklerimizi ömür boyu kabul edecek gibi bir durumumuz var da benim mi haberim yok?

Korumacı ne alaka? Kuralları okuyup (okunduysa tabi) sonra banlanınca niye banlandım ben demek komik geliyor sadece. Ki burada en çok banlanan üyelerden biriyim. Kurallara uymadıysam ceza alırım tıpkı devletin yaptırımları gibi. Hırsızlık suç olmaktan çıkarılsın hırsızlık yapayım ama ceza almayayım demek gibi bir şey bu yaptığınız.

Siz benimle muhatap olun lütfen avukatlık işini başkalarına bırakın. Benim açtığım başlık altındasınız.

İstediğimiz kişiyle konuşabiliyoruz burada, istediğimize cevap yazabiliyoruz. Başlık sizin diye sadece size yazma gibi bir zorunluluğumuz olsa sadece sizi alıntılama seçeneğimiz olurdu. Dediğim gibi bekleyin gelince kapatırlar üyeliğinizi, zorla tutmazlar korkmayın. Ama yazdıklarınız silinmez aynen kalır eğer talebiniz buysa.

hahaha. bu görüşü sevdim. Ama gerçekten kaçış yok herhalde. Neden ceza aldığımı bilmeden üst üste ceza alıyorum. Artık kapatıp gitsem daha iyi oalcak.
merhaba
banladıkları zaman sıze ozel mesaj da gelıyor gelen ozel mesajda neden banlandıgınız yazıyor cogu zaman komık ve gereksız ban olsa bıle en azından sebebını bılıyorsunuz
ban dedıgım sey gecıcı uzaklastırma bu arada

buyuk ıhtımal gozden kacmıstır talebınız bugun kesın talebınızle hesabınız kapatılır

Korumacı ne alaka? Kuralları okuyup (okunduysa tabi) sonra banlanınca niye banlandım ben demek komik geliyor sadece. Ki burada en çok banlanan üyelerden biriyim. Kurallara uymadıysam ceza alırım tıpkı devletin yaptırımları gibi. Hırsızlık suç olmaktan çıkarılsın hırsızlık yapayım ama ceza almayayım demek gibi bir şey bu yaptığınız.
Ha burda banlandigimiz sebepleri hırsızlikla bagdastirdiydaniz demek ki öyle oluyor. Kurallarda istek şikayet ve oneri yapamazsiniz diye bir kural yoktu. Komik bulunan sebepler sayesinde devletler kendilerini değiştirip bugünlere gelmiştir. Her neyse konumuz zaten bu site istek oneri ve şikayet bildirimlerini yapmakta eminim ki özgürüzdür. Kurallarda bu yoktu. Sizde cok ban yiyorsaniz ve bu konular ıncir cekirdegini doldurmayacak konularsa oneri yazabilirsiniz. Burayi olusturan bizleriz. Birlikte paylasiyoruz. Belki paylasimci paylastigi seyden ilerde rahatsiz olacaktır belki biri yazdiklarini gordugunde ve bunlari birlestirdiginde o kisiyi tanıyacaktır belki paylaşımcı gecmisinde yazdiklarini gorunce üzülüyordur bilemeyiz. Birakiniz insanlar içlerini döksün ve birakiniz gidene kimse dur demesin.

Hı hım, nedensiz yere ban; evet.
orn1.jpg

orn2.jpg
orn3.png

orn4.jpg

Ha burda banlandigimiz sebepleri hırsızlikla bagdastirdiydaniz demek ki öyle oluyor. Kurallarda istek şikayet ve oneri yapamazsiniz diye bir kural yoktu. Komik bulunan sebepler sayesinde devletler kendilerini değiştirip bugünlere gelmiştir. Her neyse konumuz zaten bu site istek oneri ve şikayet bildirimlerini yapmakta eminim ki özgürüzdür. Kurallarda bu yoktu. Sizde cok ban yiyorsaniz ve bu konular ıncir cekirdegini doldurmayacak konularsa oneri yazabilirsiniz. Burayi olusturan bizleriz. Birlikte paylasiyoruz. Belki paylasimci paylastigi seyden ilerde rahatsiz olacaktır belki biri yazdiklarini gordugunde ve bunlari birlestirdiginde o kisiyi tanıyacaktır belki paylaşımcı gecmisinde yazdiklarini gorunce üzülüyordur bilemeyiz. Birakiniz insanlar içlerini döksün ve birakiniz gidene kimse dur demesin.

1-Gidene kimse dur demez.
2-Siteden her giden paylaştığı içerikleri silerse ortada site kalmaz.
3-şikayet ve önerileriniz için zaten halihazırda bir topic var. Normali bu şikayetleri oraya yapmanızdır.
4-genelde kuralları ihlal ettiğim için ceza alıyorum, şikayet etme gibi bir derdim yok. Çok rahatsız olursam üyelik iptali seçeceğini kullanırım.

Madde madde gideyim:
1) Kediniz hakkındaki konunuzu önce bir derdim var forumu altına mı açtınız? İlk cümleniz sanki buna işaret ediyor.
Sadece kendine ait bir forumu olmayan meseleler (kaynana vb) için bdv ye konu açılabiliyor. Bu kural olmasa forum tek başlığa düşer, diğer başlıklara da yazılması lazım.
2) Davranıştan ziyade kişiye yönelik ifadeleriniz var. Bu da diğer cezaları açıklıyor.

Adminler sizi hemen göremeyebilir, onlar da insan, bir avuç kadarlar. 😑

Zaten cezalar kalıcı da değil, 3 gün girmeyiverin ne olacak? Oturup hesabı sildirmeye çalışmaya, suçlamaya, kişilik mücadelelerine gerek var mı?

Madem ceza geldi, ki ben de alabilirim 😁, mevcut kurallar okunur, haksızlık varsa açıklama istenir.

Zaten sizinle bireysel dertleri olsa hesabınızı baştan kalıcı kapatırlardı, dönerdiniz ne olacak?

Talebiniz ulaştığı için artık kalıcı kapatacaklardır.

hahaha. bu görüşü sevdim. Ama gerçekten kaçış yok herhalde. Neden ceza aldığımı bilmeden üst üste ceza alıyorum. Artık kapatıp gitsem daha iyi oalcak.

Kuralları okumuş muydunuz?
Üstünkörü bakınca bile şu şu şu diye görünüyor, evet kural listesi uzun farkındayım.
Keşke ceza nedeni netleşmeden bu mesajı atmasaydınız. 😔

Diğer konun kilitli olduğu için hakaret ettiklerini alıntılayamadım.
lütfen konumdan gider misin ya ? Yazdığım soruda nerede hakaret bulmuş nerede üslup bozukluğu bulmuş ben hiçbir şey anlamadım gerçekten. Gören de küfür felan ettim aşağıladım sanacak. Bayılıyor insanlar boş yapmaya.

Madde madde gideyim:
1) Kediniz hakkındaki konunuzu önce bir derdim var forumu altına mı açtınız? İlk cümleniz sanki buna işaret ediyor.
Sadece kendine ait bir forumu olmayan meseleler (kaynana vb) için bdv ye konu açılabiliyor. Bu kural olmasa forum tek başlığa düşer, diğer başlıklara da yazılması lazım.
2) Davranıştan ziyade kişiye yönelik ifadeleriniz var. Bu da diğer cezaları açıklıyor.

Adminler sizi hemen göremeyebilir, onlar da insan, bir avuç kadarlar. 😑

Zaten cezalar kalıcı da değil, 3 gün girmeyiverin ne olacak? Oturup hesabı sildirmeye çalışmaya, suçlamaya, kişilik mücadelelerine gerek var mı?

Madem ceza geldi, ki ben de alabilirim 😁, mevcut kurallar okunur, haksızlık varsa açıklama istenir.

Zaten sizinle bireysel dertleri olsa hesabınızı baştan kalıcı kapatırlardı, dönerdiniz ne olacak?

Talebiniz ulaştığı için artık kalıcı kapatacaklardır.

BEN HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM. BENİM DERDİM HAK HUKUK ADALET ARAYIŞI DEĞİL. aaaa yeter ama gerçekten !!!! Buradaki hanımefendiler bayılıyorlar her konuyu saptırmaya. İlla ak a kara diyen oluyor. hesabım kapanmıyor diye başlık açıyorum nereden ceza almışım diye bakılıyo. Uzattınız artık ama. Sinirlenince de sonra ceza sebebi aa bak ceza aldı hak etti diyorsunuz. Lütfen terk edin konumu. Yazmayın artık ya. Ben yöneticiler görsün diye başlık açıyorum zaten.

Yahu cezaları sorguladığım felan da yok. Yanlış bişey de yazmış olsam gitmek istiyorum HESABIM KAPATILSIN İSTİYORUM. bu kadar basit bir şeyi nasıl uzatabiliyorsunuz ya ?

lütfen konumdan gider misin ya ? Yazdığım soruda nerede hakaret bulmuş nerede üslup bozukluğu bulmuş ben hiçbir şey anlamadım gerçekten. Gören de küfür felan ettim aşağıladım sanacak. Bayılıyor insanlar boş yapmaya.

Gidemem... Sen gidersin zaten adminler gelince. Alıntıladığım mesaj kedi konusu, bir derdim var bölümüne açmışsın, konun taşınmış ceza almışsın. Çünkü bir derdim var konusu değil evcil hayvan konusu. Diğer üslup sorunu olan mesajlarını diğer arkadaş koymuş oraya. Bu bana yazdığın mesajın da cezalık bir mesaj mesela. Benim sana cevap vermem de şu an benim için ceza sebebi. Bilale anlatır gibi anlattım.

Tamam arkadaşlar bakın. Tamam cezalarımı hak etmişim. Sadece o an anlayamamış olabilirim. Bana söylediklerim öfke halinde hakaretmiş gibi gelmemiş olabilir. YA SADECE HESABIM KAPATILSIN diye başlık açıyorum lütfen artık ya. Sabır sabır sabır.... Sadece bu ! BU!

Tımarhanelik hasta demek hakaret mi sahiden ? Yani sürekli etrafına saldıran, gerekirse bıçak çeken, taş atan biriyle aynı sokakta yaşadığımdan bahsediyorum. Çok yüksek dozda ilaç kullanıyor diyorum ve artık sabrım taşıp kendimi izah edemeyecek duruma geldiğimde ekran görüntülerini önüme atıyorsunuz. Gerçekten sıkıldım. LÜTFEN HESABIM SİLİNSİN.

Bakın araya gireceğim ama istemediğiniz kişileri konudan atma yetkiniz yok. Öte yandan konunuzu kapattırabilirsiniz, ayrıca kişilerin mesajlarını görmenizi de engelleyebilirsiniz.

Bu yetki sadece bu forumda değil, başka forumlarda da yok.

Adminler tek tek mesajları kontrol edemiyor, hakaret nedeniyle şikayet almışsınız.

Forumdaki ortama bakarsanız üslubun sizin şikayet edilen mesajlarınızdan farklı olduğunu görürsünüz.

Bazı sosyal medya siteleri ancak çok ağır hakarette devreye giriyor, burasının ortamı öyle değil.

Sizin bu korumaci tavriniz niye 😅 Herkes istek ve sikayetlerini bildirmekte devlete karsi bile özgürdür. Hükümetler zaman zaman bu istek ve sikayetlere karşı kendilerini yenilerler. Bu kadar korumaci olmayin. Ayrıca her kabul ettiklerimizi ömür boyu kabul edecek gibi bir durumumuz var da benim mi haberim yok?

KudrAlobar KudrAlobar sürekli ban yediği için iyi okumuştur sitenin kurallarını hahaha. Takmayın bu kadın kendine hiç bakmayıp başkasına pislik atan tiplerden . Oysa ben görüyorum kendisi sürekli banlı. Demek ki o bahsettiği sözleşmeyi kendi iyi okumamış 🤣🤣

Gidemem... Sen gidersin zaten adminler gelince. Alıntıladığım mesaj kedi konusu, bir derdim var bölümüne açmışsın, konun taşınmış ceza almışsın. Çünkü bir derdim var konusu değil evcil hayvan konusu. Diğer üslup sorunu olan mesajlarını diğer arkadaş koymuş oraya. Bu bana yazdığın mesajın da cezalık bir mesaj mesela. Benim sana cevap vermem de şu an benim için ceza sebebi. Bilale anlatır gibi anlattım.
Tamam. Haklısın arkadaş sen de haklısın. Ben özür dilerim. Ben sebebi yazmayınca cezaların gereksiz bir ceza olarak görmüşüm. Anlayamadım çünkü neden ceza aldığımı. Üsluptan kasıtın ne olduğunu bilemedim. Özür dilerim herkesten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X