• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yönetimden hesabımı kapatmasını istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi adı ve soyadıyla üye olduysa,

bu hatayı yapanlara zaten yardımcı oluyoruz.

Birde üye olurken üye ismi alanınında KOCAMAN kullanıcı adı seçerken İsimSoyisim Kullanmayınız diye koca koca harflerle yazıyor.

bir diğer ilginç üye gurubu da beni bulmak üzereler gurubu

Üyenin adı "çatıdaki tavuk"

ve abla bu kullanıcı adından bulunacağına o kadar emin ki ! Neler yazıyor neler.....

Bu arada doğum günüm izin verinde bugün siteye uğramayayım işler az dursun ....

Birde üye olurken üye ismi alanınında KOCAMAN ullanıcı adı seçerken İsimSoyisim Kullanmayınız diye koca koca harflerle yazıyor.

ve abla bu kullanıcı adından bulunacağına o kadar emin ki ! Neler yazıyor neler.....

Doğum gününüz kutlu olsun o zaman.

Sayın KudrAlobar KudrAlobar cımmm bütün arkadaşlarına beğenmedim attırmana gerek yok sorunlarımızı insani bi şekilde çözebiliriz dimi ama 😘
Hah su konu gundeme gelmisken sorum var benim
Ben eski uyeyim ama epeyi bir sure girmedim format degismis,begenmedim butonu gelmis
Insanlarda bunu konu yapiyor baska konulardada denk geldim
Ne oluyor begenmeyince ,belli sayi olunca otomatik banmi oluyor mesela proluktan populerlige dusus gibi biseymi oluyor yoksa renk olsun diyemi ?

Birde üye olurken üye ismi alanınında KOCAMAN kullanıcı adı seçerken İsimSoyisim Kullanmayınız diye koca koca harflerle yazıyor.

Happy bday boss 🎂🎂

Ben eski iyeyim ama epeyi bir sure girmedim format degismis,begenmesim butonu gelmis
Ne oluyor begenmeyince ,belli sayi olunca otomatik banmi oluyor mesela proluktan populerlige dusus gibi biseymi oluyor yoksa renk olsun diyemi ?
Valla onu ben de bilmiyorum, umrumda da değil açıkçası... Bize gelene kadar banlanacak bi çok insan var. Site yönetiminin inisiyatifine kalmış..Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer

süper konu ve soru ....

Cevap ; bir halt olmuyor, beğeni sayısını artırmanın birileri yolunu bulmuş ona kasıyor şu ara ama ben yani kötü adam onlar aylarca uğraşıp beğeni kasıyor ya 10 sn içinde siliveriyorum.

Bana geliyorlar ama benim 15.000 beğenim vardı 4.000 e düşümüş dediklerinde bir açıklama yapıyorum bir daha ne ses var ne seda

Aaa Hadi pirttey in kutlu olsun,
Sevdiklerinle saglikli,sihhatli, mutlu parali parali coook parali nice yaslara :)))

Haha. Ya sen gitsen de anlamayız ki Gangsta, sürekli banlısın, vardan çok yoksun. Gitme ama öyle bir niyetin olursa hepimize ayrı ayrı ve uzun uzun "siz bunları okurken..." diye başlayan mektup bırak, bunca yılın hatırına... :cry:Gitme ama. Kapıları tutun!

"Sevgili KK sakinleri, ben gidiyom gari ve biliyorum bu çok umurunuzda bu yüzden yazmak istedim. Banlanmalar beni çok incidir oldu, ponçik ve pembiş galbim buna daha fazla dayanamiyör. Tamam biraz hakaret ediyor olabilirim üslubum bozuk olabilir ama kim etmiyor ki hadi ama... Tamam konu dışı geyikler yapıp duruyorum ama itiraf edin, insanın kendine hakim olması zor oluyor bazen. Ah yapmayın ama biraz geyikledik diye 10 gün de ceza olmamalı. Yönedicilerimize gönül koydum, beni hiç anlamiyörler, kimi insanlar çenelerine hakim olamıyorlar dostum hadi ama bu cezalar kişisel olmalı. Karakterim bansızlığa müsaade etmiyorsa bu benim suçum mu? Daha da gelmem, lütfen mani olmayın bana hayır gelmem gidiyom ben"...

2 hafta dışarıdan takip.
3. hafta dayanamıyor nick alıyor geliyor; yeni nick "Obendeğilimvalla"

Ben eski uyeyim ama epeyi bir sure girmedim format degismis,begenmedim butonu gelmis

Hiç bir şey olmuyor. Sadece polemiğe gitmemek için bu şekilde bir seçenek varken onu kullanıyoruz. Cevap vermek yerine beğenmedime basıyoruz.

Beğenmedimler emoji skorunu düşürüyor, belki denk gelirsiniz, bazıları eksiye düşmüş olabiliyor mesela. Ama bu önemsiz bir detay.
Biz beğenmedim butonunu genelde kar topu niyetine kullanıyoruz. "O bana attıysa, ben de ona atarım" gibi. Misal az önce birine beğenmedim attım. Her an suratımda bir top patlayabilir. Ama zararı yok bence, oyun seviyorum. :KK53:

Siz benimle muhatap olun lütfen avukatlık işini başkalarına bırakın. Benim açtığım başlık altındasınız.

Banlanmışsınız, gözünüz aydın. Yine de yazmadan edemeyeceğim.
Açtığınız 2 satırlık konuda bile "ben, ben, benim başlığım!! Bu yüce başlığı ben yönetiyorum! En çok bana yazacaksınız, ben saksı değilim!" modunda diktatörlük peşindesiniz. Sonra yönetim koca siteye kural koyuyor diye eleştiriyorsunuz. :deli:

Neyse, yüreğinizin götürdüğü yerde mutlu olursunuz inş :KK51:

Beğenmedimler emoji skorunu düşürüyor, belki denk gelirsiniz, bazıları eksiye düşmüş olabiliyor mesela. Ama bu önemsiz bir detay.
Biz beğenmedim butonunu genelde kar topu niyetine kullanıyoruz. "O bana attıysa, ben de ona atarım" gibi. Misal az önce birine beğenmedim attım. Her an suratımda bir top patlayabilir. Ama zararı yok bence, oyun seviyorum. :KK53:
Hahahaha gecen bir konuda cetecilige kadar varmisti bunun tartismasi,tahminim sonra bir suru mapusluk olmustur.
Bende saniyorum otomatik ban falan oluyor.
Ha eksi ha arti skor yuksek olunca site hesabima para yatirmiyorsa takacak bir durumda yok yani :KK70:

Hiç bir şey olmuyor. Sadece polemiğe gitmemek için bu şekilde bir seçenek varken onu kullanıyoruz. Cevap vermek yerine beğenmedime basıyoruz.
Keşke gerçekten öyle şeyler için konulsa, günlüğe yazmıştım burada ona bile koymuştu biri, ona neyse :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X