- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Alınma ama adamda ilgi yok bişey yok neden evlilik düşünüyorsun hemen? Şöyle bir kaç yıl geçincedir umarım. Sencede aceleye getirmiyor mu? iyi düşünün derim. ilgisizlik bir kadın için işkence gibidir.
Valla arkadaşım karışsın aklın. İnsan aynı eve girecek kadar ancak üç dört yılda tanıyor. Evlilik kaçmıyor ki. Bu ısrara gelme derim. Bana seni biraz manipüle ediyormuş gibi geldi. Sevgisini rahat dile getiremiyor olabilir tabi ama davranışlarını da sıkıntılı buldum. Evlenince on katı salıyor adamlar kendilerini. Bir de aileler giriyor işin içine... yaşlar da küçük sanırım. Aman evlilik hevesine kapılıp doğru dürüst tanımadan etmeden, tamam benim istediğim adam bu demeden kalkışma bu işlere. İstemeye gelmeleri için bile emin olmak lazım her şeyden. Yoksa sonra ne çıkarsa bahtına oluyor. Bir de çoluk çocuk olunca boşanmak ha diyince olmuyor. Hem kim ister anlaşamazsak boşanırız diye evlenmeyi değil mi? Düşün derim. İyice düşün bunları..Tam da yarama tuz bastin evet seneye dusunuyoruz ama bir ay icinde istemeye gelecekler
Bugun aklimdan gecmisti inanir misin acaba erken mi diye
Ben yavastan almaya calisiyorum ona kalsa uc aya evlenecegiz
Para durumundan bahsediyorum seneye olsun diyorum seneye de ikramiye cikmayacak diyor
Ikimizde ayni kurumda calisiyoruz uc yildir taniyorum alti aydir da iliskimiz var bilemedim simdi aklimi karistirdin
Evlendikten sonra daha mı güzel olacak sanıyorsunSen yontulmamış odun görmemişsin cnm
Benim erkek arkadaşım 6 aylık birlikteliğimiz ve evlilik planlarımız olmasina rağmen bir kere bile seni seviyorum demedi
Ben seni seviyorum diyorum sadece biliyorum diyor
Sevmiyor mu tabi ki seviyor ama odun işte ne beklersin
Akşam bisey anlatıyorum konuşmanin ortasında çok uykum geldi iyi geceler diyor
Ve bunu sürekli yapıyor
Bir kere tatlı söz adam gibi duymadım ayda bir kere canım der o kadar
Doğru söylüyosunuz en iyisi trip atmadan ilgimi azaltmak.Bugün ikidir o mesaj atıyo hiç atmadım ama attığında da soğuk konuşmadım.Eğer anladıysa alındığımı telafi eder umarım.Bu arada sizin yorumlarınızı çok iyi ifade edilmiş buldum.Psikoloji ya da sosyoloji eğitimi almışsınız gibi hissettim niyeyse :) burda genelde yorumlar hep yıkıcı oluyor.İlişki başkasının olunca herkes aman ayrıl aman boşver moduna giriyor halbuki kendi ilişkilerinde bu kadar kolay pes ettiğini düşünmüyorum kimsenin.Ama sizin yorumlarınız gayet mantıklı geldi.Zaman lazım daha fazla tanımak için sanırım bakalım... :)Buarada sizin zaten duygularınız varmış anladığım kadarıyla, aşkım hayatım canım cicim denir tabi ki. Ama yine de sistem olarak adlandırdığınız şeyi fazla düşünmeyin derim. İşin kuralı basit aslında. Tanımak, beraber birçok ortama girmek, uyum ve aşk varsa devam etmek, bu ikisinden biri yoksa ayrılık.
Valla Türkiyede herkes evlenmek zorundaymış gibi bir algı var ya Ona hiç katılmıyorum.30 yaşında da olsanız emin olmadığınız adamla evlenmeyin biraz daha tanıyın bence.Tabi çocuk isteğiniz yoksa...Eğer çocuk istiyosanız bişey diyemem hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. :)Zey_tin haklisin cnm sonuna kadar katiliyorum da biz artik 30 lu yaslarimiza geldik uc dort yil bekleyemeyiz birde su var benim yakin arkadasim bes yil birlikte oldu ama isin suyu ciktigindan nisan attilar cunku sevgiliyken bile artik ici gecnis insanlar gibi monotonlastilar ve sonuc husran
Dedigim gibi 20 li yaslarda olsam on yilda beklerim ama 30 lu yaslara geldik artik
Dedikleeinde haklisin Allah insallah utandirmaz kimse olmadi ayrilirim diye evlenmiyor sonucta
Valla Türkiyede herkes evlenmek zorundaymış gibi bir algı var ya Ona hiç katılmıyorum.30 yaşında da olsanız emin olmadığınız adamla evlenmeyin biraz daha tanıyın bence.Tabi çocuk isteğiniz yoksa...Eğer çocuk istiyosanız bişey diyemem hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. :)
Tanima asamasinda ve yogun hisler yokken 'askim' diye mi hitap ediyorsunuz??Merhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?
Canım ben 34 yaşındayım 10 yıldır flört ettiğim adamla üç ay sonra ancak evleniyorum. Hiç de monotonlaşmadık inan, bu ilişkiye göre değişir, onlar iyi ki evlenmeden fark etmiş bu durumu aksine, iyi ki uzatmışlar.. Tamam benimki de fazla uzun bir süre biliyorum, evlilik korkum vardı zaten ama bir üç dört yıl lazım sanki normalde de.. Ne biyolojik saatim, ne toplumsal baskılar umurumda oldu benim. Tabi nişanlım da benim gibidir. Evlenmeye hazır hissedene kadar bekledik. Şimdi her ortamda tanıdığım için sıfır şüphe var içimde yine de mutluluk hala temennide elbette..Zey_tin haklisin cnm sonuna kadar katiliyorum da biz artik 30 lu yaslarimiza geldik uc dort yil bekleyemeyiz birde su var benim yakin arkadasim bes yil birlikte oldu ama isin suyu ciktigindan nisan attilar cunku sevgiliyken bile artik ici gecnis insanlar gibi monotonlastilar ve sonuc husran
Dedigim gibi 20 li yaslarda olsam on yilda beklerim ama 30 lu yaslara geldik artik
Dedikleeinde haklisin Allah insallah utandirmaz kimse olmadi ayrilirim diye evlenmiyor sonucta
Ben bu noktada bile nişanlımın ailesi ile telefonda falan görüşmem mesela. Annesinin seni araması, ısrar etmesi... İnan canım içime hiç sinmedi senin bu durumlar. Aileni dinle derim. En azından bu noktada da sevgilinin ailesine mesafe koymanı tavsiye ederim. Baştan nasıl başlarsa öyle gider bu işler..Kesinlikle katiliyorum ben uzatmaya calistikca o hizlandirmaya calisiyor
Uzak kalayim ailesinden diyorum annesi ariyor ne zaman olacak diye
Benim ailem de acele etmek istemiyor
Ki ben zaten o olsun baskasi olsun evlenmek istemiyorum evlilik deyince icim urperiyor
Hayirlisi olsun ne diyim
Çok teşekkür ederim. Psikoloji vs eğitimim yok canım. Mizaç meselesi ve bakış açısı sanıyorum. Realist bakmaya çalışıyorum sadece tavsiye verirken. Ayrıl dediğim konular da oluyor elbet ama çok farklı boyutlardaki ilişkiler için. Siz daha yolun başındasınız, denemeden, yaşamadan öngöremez insan bazı şeyleri neticede. Hakkınızda hayırlısı olsunDoğru söylüyosunuz en iyisi trip atmadan ilgimi azaltmak.Bugün ikidir o mesaj atıyo hiç atmadım ama attığında da soğuk konuşmadım.Eğer anladıysa alındığımı telafi eder umarım.Bu arada sizin yorumlarınızı çok iyi ifade edilmiş buldum.Psikoloji ya da sosyoloji eğitimi almışsınız gibi hissettim niyeyse :) burda genelde yorumlar hep yıkıcı oluyor.İlişki başkasının olunca herkes aman ayrıl aman boşver moduna giriyor halbuki kendi ilişkilerinde bu kadar kolay pes ettiğini düşünmüyorum kimsenin.Ama sizin yorumlarınız gayet mantıklı geldi.Zaman lazım daha fazla tanımak için sanırım bakalım... :)
belki de haklısınız bilemedim.Iyi de gitmediğin kep törenini sormuyorsun dersen bana ne ben mi engel oldum da ben seninle ilgileneyim denir yani
Hem gitmeyip hem neden sormasını bekliyorsunuz ki
Beklentilerinizi düşürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?