- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Bence ne mesafe koy ne aynısını yapmayı dene. İçinden geldiği gibi davramıp karsındakınden aynı tevazuyu goremıyorsan hıc yorma kemdını. Bosver yazık gonlune.Merhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?
Takma kafaya çünkü o bunu yapıyor erkekler kızların tribini pek takmaz ama bence en iyi sey bırak o senin peşinde dönsün sen değil 1.5 aylık diyorsun baktın hiç ilgilenmiyor aman seninle mu uğraşıcam de ayrıl erkek tribini diye bir şey çıktı kendi kendilerine kendilerini naza çekiyor larMerhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?
Merhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?
Ben hoşlanıyorum aşık değilim ama hoşlanıyorum.Gerek fiziksel olarak gerek statü olarak mantığıma da yatıyor ve hani elektrik dedikleri şeyi de alıyorum.Ama içime sinmeyen bişeyler var.Hep ben konu açan,espri yapan tarafım.O bana göre çok sessiz.Belki henüz tam manasıyla bişey hissetmediğinden yanımda kendi gibi olamıyodur zamanla severse açılır diye bekliyorum.Ama dünkü hareketi acaba hiç sevmiycek mi boşuna mı uğraşıyorum diye düşünmeme sebep oldu.Bi çok kızın ilişkiye başladıktan çok uzun zaman sonra erkeği aşık ettiğini biliyorum ama belki de ben yapamıyorumdur.Siz ben olsaydım ilgilenirdim demişsiniz ya, karşınızda bambaşka bir birey var bunu unutmayın, insanlar çeşit çeşit neticede.
Bence ayrılmak için de şuan bir neden yok, biraz tanımaya çalışabilirsiniz.
Özel bir durumu olup yenisiniz diye açmadığı sıkıntıları da olabilir, öyle çok ilgi gösteremem ben yapısında bir adam da olabilir. Bu ancak zamanla anlaşılabilir sanki.
Ama diyorsanız ki, ben de pek hoşlanmıyorum zaten, çok da ısınamadım, ama bir erkek arkadaşım olsun niyetiyle ilişki yaşıyorum, o zaman dertsiz başınıza çok dert almasanız da, ayrılsanız da olur tabi..
Gitmiyorum yahu yine aynı şehirde kalıcam :)meznu olup gideceksin ne isin var yeni iliskiyle butlerine calis mezu ol git yaa ne kafa yoruyorsun yok aramadi yok ilgilenmedi belliki bir gelecegi yok vakit kaybetme derim
Cnm bu cocuk seni sevmiyo anlamadnmi basindan savmaya calisiyoMerhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?
Gitmiyorum yahu yine aynı şehirde kalıcam :)
eveeeetAdamın sevgisi şüpheli.
Onunla ilgilenen siz miydiniz ilişkinin başında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?