Yontulmamış oduna denk geldim

Aslında kendisi için gitmemeni istiyor olabilir mi
Sen yoksun diye gitmedim yada senin gönlün olmadığı içşn gitmedim demeni mi bekledi acaba

İlginiz hoşuna gitmiş ama tam olarak sevgili olamamışsınız.

Yani o sıcaklığı alamamış ben bunu anladım.

Çok üstelemeyin güzel bi konuşma yapın ne nedir iyice anlayın sorun sonra olmazsa herkes yoluna baksın.

Yığın hisler besleyene kadar sende cok sevme bırak seni tanışın seviyorsa sevsin sevmiyorsa biter...bir ilişkide sevme olayı basit bişey değil daha erken aşk be basit bi kwlime oldu böyle bir aylıkken hemen aşkımöteki ay ayrılınır başka birine aşkım ...
Tüketim toplumu vessalem...

Iki tarafta da yogun ilgiler yok. Ama iki tarafta "Askim" diye hitap ediyor birbirine...

Aşk lafi, aşkın kendisinden önce yerlesiyor iliskilere.. Ne kadar yapay iliskiler yasar olduk..

--------
Konuya yorum yapamiyorum. Belli ki size ve hayatiniza ilgisi yok. Belki de bu siz ona gercek olmayan aski varmis gibi gostermeye cok hevesli oldugunuz icindir. Daha iki ay olmamis.. Askim askim..

Peh...

Eleştirilerinize tüm benliğimle katılmakla beraber yaşınız kaç diye düşünmeden kendimi alamadım.Aşk'ın yüce bi kavram olduğuna inananlardanım.Ama artık yeni nesil gençlik arasında iki kişinin aynı anda bu hisleri birbirine karşı hissetmesinin de imkansıza yakın derece de az olduğunu görebiliyorum.Ben gerçekten aşıksam karşı taraftan kazık yiyorum.Karşı taraf bana aşıkken ben bişey hissedemiyorum vs.Şu an çevremde gördüğüm hemen hemen bütün ilişkilerde böyle.Seçenek çok,alternatif çok kimse kimseye sabretmiyor.Ve bu düzene ayak uydurmazsam gene canı yanıcak olan ben oluyorum.O yüzden bu yapaylığı bi mecburiyet olarak görüyorum .

o sıcaklığı nasıl alıcak en son ateşle yaklaşıp odunu yakıp kül edicem belki o zaman ısınır

Ben bu dediğinize pek katılamadım.
Aşk yüce bir kavramsa aksine o yapaylığa hiç girilmemeli. İçi boşaltılmamalı. İnsan kendi eliyle yüzeyselleştirmemeli.
Aşk yüce bir kavramsa aksine herkesle, her seçenekle, her alternatif ile denenmemeli. Gerçekten yoğun duygular varsa yaşamak için şans verilmeli sanki.
Ayrıca aşk herhangi iki insan arasında ortaya çıkabilir. Ama uyum, sevgi, bağlılık, bunlar zaman ister ve herhangi iki insan arasında olmaz elbette. Bu yüzden aşk bir duygu sadece, aşk ve tutku da o kadar yüce kavramlar değil bana kalırsa, doğamızda olan şeyler sadece. Bu açıdan reddetmek de yüceltmek de gereksiz sanki.
Ama sevgi bence tabi ki çok yüce bir kavram. İlle seneleri devirmiş ilişkilerin sevgisinden bahsetmiyorum, bazen 6 ayda da onun yaşanabileceğini hisseder insan, emek vermek gelir içinden. İşte ona tutunmak lazım elbet, tabi insan içinde o sevgiyi buluyorsa. Bağlılık ise bir seçim olduğundan çok daha yüce geliyor bana. Ama bunlar için elbette ilişkiler biraz pişmeli. O sevgiyi ve bağlılığı yaşayabilmek için de elbette flört etmek lazım. Ama flört amaç değil, o karşılıklı sevgiyi bulmak için bir araç olabilir olsa olsa...

bişeyin altını çizmem gerekiyor ki her alternatifle ya da önüme gelenle denemiyorum.Şöyle ki belirtmiştim zaten elektrik aldığımı hissediyorum ve mantığıma bi çok konuda aşırı yatıyor.Hayat tarzımız,görüşlerimiz,statülerimiz çok benzer.Ve dış görünüş olarak da çok beğeniyor ve kendime yakıştırıyorum.Ama çok büyük hislerim yok bu kadar kısa sürede büyük hisler beslediğimde oldu geçmişte ama o zamanlar küçüktüm tabiki.Şimdi daha mantıklı yaklaşıyorum.Ama bu süreçte aşkım lafını aşık olmayı bekleyene kadar ertelemek de artık gereksiz geliyor.Yapaylık belki evet ama sistem bunu gerektiriyor gibi hissediyorum.

Tabi ki sizin bileceğiniz iş...

Aşkım demekle aşık olduğunuza da inanmak istiyorsunuz ama aşık değilsiniz her şey anlaşmak değildir.

Ne derler bilirsiniz sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir

Uyumlu olmak her şey değil yani. Hiç alakasız birine de aşık olabilirsiniz bu elinizde değil.
Mantık evliliği ya da ilişki değilse aklınızdaki iyi düşünün derim ben.

Aranızda yoğun bir şeyler yok evet ama ben bu adamla ileride olabileceğini de sanmıyorum açıkçası.

Buarada sizin zaten duygularınız varmış anladığım kadarıyla, aşkım hayatım canım cicim denir tabi ki. Ama yine de sistem olarak adlandırdığınız şeyi fazla düşünmeyin derim. İşin kuralı basit aslında. Tanımak, beraber birçok ortama girmek, uyum ve aşk varsa devam etmek, bu ikisinden biri yoksa ayrılık.

Sen yontulmamış odun görmemişsin cnm

Benim erkek arkadaşım 6 aylık birlikteliğimiz ve evlilik planlarımız olmasina rağmen bir kere bile seni seviyorum demedi

Ben seni seviyorum diyorum sadece biliyorum diyor

Sevmiyor mu tabi ki seviyor ama odun işte ne beklersin

Akşam bisey anlatıyorum konuşmanin ortasında çok uykum geldi iyi geceler diyor

Ve bunu sürekli yapıyor

Bir kere tatlı söz adam gibi duymadım ayda bir kere canım der o kadar

Konu sizin olmadığından belki gereksiz görürsünüz yorumumu ama altı ayda evlilik planlarınız umarım yıllar sonrasınadır demek istedim, söylemeden edemedim.
Bu kadar kısa sürelerde evliliği konuşmak bile bana çok erken geliyor da. Böyle sürelerde evlenilmesini ise basbayağı kumar görüyorum.

Bence bu adamdan sana yar olmaz. İnsan sevdiğine sürekli uykum var uyuyacam iyi geceler dememeli. Ayrıca kep töreni gayet önemli bir tören sormasını geçtim bi şekilde yanında bulunması gerekirdi bence

Tam da yarama tuz bastin evet seneye dusunuyoruz ama bir ay icinde istemeye gelecekler
Bugun aklimdan gecmisti inanir misin acaba erken mi diye

Ben yavastan almaya calisiyorum ona kalsa uc aya evlenecegiz

Para durumundan bahsediyorum seneye olsun diyorum seneye de ikramiye cikmayacak diyor

Ikimizde ayni kurumda calisiyoruz uc yildir taniyorum alti aydir da iliskimiz var bilemedim simdi aklimi karistirdin

Alınma ama adamda ilgi yok bişey yok neden evlilik düşünüyorsun hemen? Şöyle bir kaç yıl geçincedir umarım. Sencede aceleye getirmiyor mu? iyi düşünün derim. ilgisizlik bir kadın için işkence gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…