- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
aslında fazla ilgi beklemiyorum hatta ilişkimiz başladığından beri ilkkez bugün benimle ilgilenmesini istedim çünkü hem büt stresi yaşıyorum hem regl olucam o yüzden en azından kep törenimi hatırlayıp sormasını beklerdim.aradığımda bile o kadar soğuk konuştu ki kapayana kadar aşkım demedi.Sen fazla ilgi istiyorsun yapın gereği o ise fazla ilgili değil o da onun yapısıyla alakali bence .Adam uykum var demiş sadece
bunu ben de söyledim zaten.duygu yoğunluğu olmadığını biliyorum ama bu biraz aşktan öte insanlıkla alakalı.ben de çok yoğun hisler beslemiyorum şu an ama ben olsam ilgilenirdim meselaiki kere görüştüğünüz için acaba aşk seviyesine gelmemiş olabilir mi?
e zaten çok yoğun his beslemiyorum Diyorsun hemen neden aşkım diyosun canım onda da fazla yokmuş ondan da bekleme bence aşkım demesini biraz zaman bırak çok yeni ilişki biraz gözlemler bakalım arayacak mi? Davranışlar nasıl ona göre ayrılmayi düşün bence.aslında fazla ilgi beklemiyorum hatta ilişkimiz başladığından beri ilkkez bugün benimle ilgilenmesini istedim çünkü hem büt stresi yaşıyorum hem regl olucam o yüzden en azından kep törenimi hatırlayıp sormasını beklerdim.aradığımda bile o kadar soğuk konuştu ki kapayana kadar aşkım demedi.
Insanlikla alakalı değil ki. Merak, hoslanti, ask bu gibi şeylerle alakalı ilgibunu ben de söyledim zaten.duygu yoğunluğu olmadığını biliyorum ama bu biraz aşktan öte insanlıkla alakalı.ben de çok yoğun hisler beslemiyorum şu an ama ben olsam ilgilenirdim mesela
onda hiçbişey yok yani diyosunuzInsanlikla alakalı değil ki. Merak, hoslanti, ask bu gibi şeylerle alakalı ilgi
Aslında bence biraz da kişilik meselesi... Tabi duygu yoğunluğu da etkiliyor.Insanlikla alakalı değil ki. Merak, hoslanti, ask bu gibi şeylerle alakalı ilgi
Siz ben olsaydım ilgilenirdim demişsiniz ya, karşınızda bambaşka bir birey var bunu unutmayın, insanlar çeşit çeşit neticede.onda hiçbişey yok yani diyosunuzpeki bitirmeli miyim
Çok doğru kişilik meselesi evet. Ama hoşlandığı kadına kayıtsız, konu sahibinin sevgilisi kadar ilgisiz kalan bir erkek çok ütopik geliyor 1 buçuk aylık iliskide. Uyuyacaksan adabiyla soyle yani ne o uyuyorum ben iyi geceler. Ilgi, kıskançlık meselesi gerçekten çok garip aslında. Şöyle bi örnek vericem; eski iş yerimde çalışan kadının eşi kadını her dk her molada arayan, patrondan müşteriden kıskanan bi adamdı. Ve bu adam sosyal medyadan her türlü halti yerdi. Bir gün baktım bana kadar yazmış. O olaydan sonra çok ta kafa patlatma gereği duymuyorum bu ilgi kıskançlık olaylarinaAslında bence biraz da kişilik meselesi... Tabi duygu yoğunluğu da etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?