Yontulmamış oduna denk geldim

rbd.dulce1

kış güneşi...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
272
32
118
Merhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?

Oy gercekten odun hic anlamiyor.Aslinda ben iliskilerde o bana boyle yapiyor bende bisey yapayim anlasin hatasini taraftari degilim.Bunun yapici oldugunu dusunmuyorum.Fakat sende kendini biraz geride tutabilirsin bekleyip ne yapacagini gorebilirsin.üzerine dusme

Ya bu karakter ,kişilik meselesi. Ancak farkindalik için birebir söylemek lazım karşı tarafa, oda fayda eder mi bilemedim. Özür diler ,belki bir daha dikkatli olacağından bahseder ama değişmez gibi düşünüyorum. Ama bilemedim,bende ona ayını yapardım,ooo gelemem böyle şeylere vs diyerek yorum yapamayacağım bu yüzden. Tanıma asamasiniz, tanıyorsunuz ne güzel, eğer size kendinizi iyi hissettirmiyorsa o aşamadan kurtulmak da sizin elinizde:)

Sen fazla ilgi istiyorsun yapın gereği o ise fazla ilgili değil o da onun yapısıyla alakali bence .Adam uykum var demiş sadece
aslında fazla ilgi beklemiyorum hatta ilişkimiz başladığından beri ilkkez bugün benimle ilgilenmesini istedim çünkü hem büt stresi yaşıyorum hem regl olucam o yüzden en azından kep törenimi hatırlayıp sormasını beklerdim.aradığımda bile o kadar soğuk konuştu ki kapayana kadar aşkım demedi.

Beklentileriniz ve ilişki anlayışınız farklı olabilir.

Ölçün tartın adamı bir süre, tavırlarınız ile başka bir davranış biçimini benimsetmeye çalışmaktan ziyade önce karşınızdaki kim, nasıl biri onu tanımaya çalışın. Tanıdığınız kişiyi sevebilecek misiniz bakalım, önce bunu anlamaya çalışın. İlişkilerin, daha doğrusu flörtün amacı bu değil mi neticede, hem sevdiğiniz hem de uyumlu olduğunuz kişiyi bulmak.. Yoksa siz talep etseniz, o öyle davransa, kısa süreli ego tatmini dışında hiçbir kazancınız olmaz, uzun vadede siz zarar görürsünüz. Bu yüzden ben karşıdakini tavırlarla değiştirmeye çalışmayı çok sağlıklı bulmuyorum, hele ki yeni bir ilişkide. Sonuçta mecbur değilsiniz ki birbirinize.

Bir de ben asıl ilk zamanlar göz boyamaya çalışan, karşıdakine prenses muamelesi eden adamlardan korkarım aslında. Bırakın neyse, onu göstersin. Yine de ilişkinin ilk zamanları olduğundan biraz özenli hali budur zaten, onu da göz ardı etmeyin. Şimdi siz onun nasıl biri olduğunu tanımaya çalışın. Sizin beklentilerinize göre davranışlarını değiştirse bile eninde sonunda özüne dönecektir, bunu unutmayın, siz o özü tanısanız daha iyi bu bakımdan.

Bir süre geçtikten sonra, baktınız beklentileriniz çok farklı ve aradığınız ilişki bu değil, o zaman yolları ayırırsınız. Tabi bu esnada kendinizi de çok kaptırmamaya bakın derim.

Son düzenleme:
e zaten çok yoğun his beslemiyorum Diyorsun hemen neden aşkım diyosun canım onda da fazla yokmuş ondan da bekleme bence aşkım demesini biraz zaman bırak çok yeni ilişki biraz gözlemler bakalım arayacak mi? Davranışlar nasıl ona göre ayrılmayi düşün bence.

bunu ben de söyledim zaten.duygu yoğunluğu olmadığını biliyorum ama bu biraz aşktan öte insanlıkla alakalı.ben de çok yoğun hisler beslemiyorum şu an ama ben olsam ilgilenirdim mesela
Insanlikla alakalı değil ki. Merak, hoslanti, ask bu gibi şeylerle alakalı ilgi

onda hiçbişey yok yani diyosunuz peki bitirmeli miyim
Siz ben olsaydım ilgilenirdim demişsiniz ya, karşınızda bambaşka bir birey var bunu unutmayın, insanlar çeşit çeşit neticede.
Bence ayrılmak için de şuan bir neden yok, biraz tanımaya çalışabilirsiniz.
Özel bir durumu olup yenisiniz diye açmadığı sıkıntıları da olabilir, öyle çok ilgi gösteremem ben yapısında bir adam da olabilir. Bu ancak zamanla anlaşılabilir sanki.

Ama diyorsanız ki, ben de pek hoşlanmıyorum zaten, çok da ısınamadım, ama bir erkek arkadaşım olsun niyetiyle ilişki yaşıyorum, o zaman dertsiz başınıza çok dert almasanız da, ayrılsanız da olur tabi..

Aslında bence biraz da kişilik meselesi... Tabi duygu yoğunluğu da etkiliyor.
Çok doğru kişilik meselesi evet. Ama hoşlandığı kadına kayıtsız, konu sahibinin sevgilisi kadar ilgisiz kalan bir erkek çok ütopik geliyor 1 buçuk aylık iliskide. Uyuyacaksan adabiyla soyle yani ne o uyuyorum ben iyi geceler. Ilgi, kıskançlık meselesi gerçekten çok garip aslında. Şöyle bi örnek vericem; eski iş yerimde çalışan kadının eşi kadını her dk her molada arayan, patrondan müşteriden kıskanan bi adamdı. Ve bu adam sosyal medyadan her türlü halti yerdi. Bir gün baktım bana kadar yazmış. O olaydan sonra çok ta kafa patlatma gereği duymuyorum bu ilgi kıskançlık olaylarina

kesinlikle düsme üstüne. sende cek kendini yolun basindasiniz. belki cok yorgun yogun bir gününe rastlamistir olabilir. ama yinede düsme üstüne. cek kendini. ve daha önce arkadaslarinde yazdigi gibi izle bakalim ne oluyo. ona göre karar verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…