- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Petite2013
-
Biliyorum hayalini kurduğum ideal eş profiline o kadar yakın ki
Keşke sadece arkadaşım olarak kalsaydı ne zaman böyle oldu bilmiyorum
Olur mu?zipzip lutfen konus, seni tanımak istiyoruz,
hatta geyik topiclerinde konu acalım, biz soralım sen cevapla
hak veriyorum ancak o kisinin konu sahibinin dusuncelerini ve dusecegi konumu umursamadıgını gorurse,işinizden ne kadar memnun olursanız olun bir an önce ayrılın bence çünkü öyle tamam uzak durcam deyipte sürekli gözünün önünde olan adamdan uzaklaşamaz insan. vazgeçmek istedikçe dahada bağlanmış bulursunuz kendinizi. onun duygularını bilemem ama zamanla oda size yönelirse, durum dahada çıkılmaz hale gelir
Kac yasinda bu adam?
Hayalindeki ideal eş, yeni evliyken Başk kadını süzen, onu etkilemeye çalışan biri mi?Biliyorum hayalini kurduğum ideal eş profiline o kadar yakın ki
Keşke sadece arkadaşım olarak kalsaydı ne zaman böyle oldu bilmiyorum
isimden ayrılmam mümkün değil çok memnunum ve çok zor iş buldum aynı ofiste değiliz bir kaç ay onun bulunduğu bölümde çalışmak zorundayım sonra daha az görmüş olacagim hislerimı farketmemin ertesi günü çok bitkin ve uykusuzdum gozlerimi kaçırdim neyin var ne oldu dedi daha çok dikkatini çekmeye başladı bu durumum halsizım falan dedim ama fayda etmedi nasıl davranacağımı bilemiyorum çok üzgünümişinizden ne kadar memnun olursanız olun bir an önce ayrılın bence çünkü öyle tamam uzak durcam deyipte sürekli gözünün önünde olan adamdan uzaklaşamaz insan. vazgeçmek istedikçe dahada bağlanmış bulursunuz kendinizi. onun duygularını bilemem ama zamanla oda size yönelirse, durum dahada çıkılmaz hale gelir
hak veriyorum ancak o kisinin konu sahibinin dusuncelerini ve dusecegi konumu umursamadıgını gorurse,
degil uzaklasamama insan nefret bile eder bence,
sadece aklını kullanması lazım biraz
Muhabbet ederken ortamda üçüncü kişiler de oluyor nadir olarak yanlız kaldık eskiden bir kız görmüş uzaktan uzun boylu masum bir güzelliği vardı diye anlatıyordu yaptığı işten dolayı kıza üzülmüş bir konuda geçiyordu daha sonraki zamanlarda boyumu sordu demek boyun bu kadar gibi muhabbetler etti bir kaç kere bir kere bir yere ulaşmak için ayaklarımın üzerinde yükseldim ne kadar uzun boylu oldun dedi bir defa tekrar boyuma dikkat çekti bu sefer başka kimse yoktu sen de taktın dedim o da ne yapayım benimkinin boyu bir elli beş gibi bişey dedi sonra düşündü gerçi ben memnunum da dedi resmen kiyas yapıyor farkında olmadan
Birine benden bahsederken bu masum güzellikten böyle şey beklenir mı dedi basının üzerinde hare var dedi vs bunun gibi şeyler
adam açık açık flört ediyor sizle, siz de müsade ediyorsunuz, yapmayın.Muhabbet ederken ortamda üçüncü kişiler de oluyor nadir olarak yanlız kaldık eskiden bir kız görmüş uzaktan uzun boylu masum bir güzelliği vardı diye anlatıyordu yaptığı işten dolayı kıza üzülmüş bir konuda geçiyordu daha sonraki zamanlarda boyumu sordu demek boyun bu kadar gibi muhabbetler etti bir kaç kere bir kere bir yere ulaşmak için ayaklarımın üzerinde yükseldim ne kadar uzun boylu oldun dedi bir defa tekrar boyuma dikkat çekti bu sefer başka kimse yoktu sen de taktın dedim o da ne yapayım benimkinin boyu bir elli beş gibi bişey dedi sonra düşündü gerçi ben memnunum da dedi resmen kiyas yapıyor farkında olmadan
Birine benden bahsederken bu masum güzellikten böyle şey beklenir mı dedi basının üzerinde hare var dedi vs bunun gibi şeyler
Muhabbet ederken ortamda üçüncü kişiler de oluyor nadir olarak yanlız kaldık eskiden bir kız görmüş uzaktan uzun boylu masum bir güzelliği vardı diye anlatıyordu yaptığı işten dolayı kıza üzülmüş bir konuda geçiyordu daha sonraki zamanlarda boyumu sordu demek boyun bu kadar gibi muhabbetler etti bir kaç kere bir kere bir yere ulaşmak için ayaklarımın üzerinde yükseldim ne kadar uzun boylu oldun dedi bir defa tekrar boyuma dikkat çekti bu sefer başka kimse yoktu sen de taktın dedim o da ne yapayım benimkinin boyu bir elli beş gibi bişey dedi sonra düşündü gerçi ben memnunum da dedi resmen kiyas yapıyor farkında olmadan
Birine benden bahsederken bu masum güzellikten böyle şey beklenir mı dedi basının üzerinde hare var dedi vs bunun gibi şeyler[/QUOTE
adamın sizin hakkınızda tüm söylediklerini unutun duymazdan gelin hatta yeni bir sevgili bulun.
çivi çiviyi söker nede olsa
Ortada ne bir ilişki ne bir itiraf var dile bile geleceğine inanmam hislerinizi anlıyorum ama beni aynı konuma oturtmanız biraz ağır olmuyor mu bir insanı oldurmeyi düşünmek ama harekete geçmemek bu duyguya ket vurmaya çalışmakla bir insanı oldurmek hatta çocuklarını da öldürmek aynı şey midir neden tüm katillerle aynı kefeye koyuluyorum bir gunahi islemeyi düşünmek hayata gecmedikce günah yazılmaz diye biliyorumYakın zamanda ablam aldatıldı.
Malum, durumun tarifi yok.
Üstelik sadece ablamın üzüntüsü değil söz konusu, ablamın halini gördügümde sinir krizi geçirdim hastaneye kaldırıldım.o kadar kötü bi haldeydi ki..
35 yaşında kocaman kadın bilinçsizce ağlıyordu.sümükleri akmış saçı başı dağalmış, makyajı akmış.. çaresiz.
Eniştem olacak hayvan ablam dahil bütün aileyi tam 3 ay perişan etti yaptığı hatayla.
Eşinin evladının daha nicelerinin hakkına girdi.
Kul hakkı.
Yapma arkadaşım, yalvarırım tut kendini, yalvarırım kendine mukayyet ol.şuan bebeğim uyandı ve ağlıyor fakat ben sana yorum yapıyorum.bu konu benim için bu kadar önemli işte.
N'olur!
Yanlış biliyorsun ve yanlış yapıyorsun .. Şuanda bile bilinçsiz bir şekilde varolmayan ilişki düşüncesini bile savunmaya geçiyorsun yapma canım kardeşim yapma .. Ya işten ayrıl yada muhattap olma .. Sonu kötü olur hemde çok kötüOrtada ne bir ilişki ne bir itiraf var dile bile geleceğine inanmam hislerinizi anlıyorum ama beni aynı konuma oturtmanız biraz ağır olmuyor mu bir insanı oldurmeyi düşünmek ama harekete geçmemek bu duyguya ket vurmaya çalışmakla bir insanı oldurmek hatta çocuklarını da öldürmek aynı şey midir neden tüm katillerle aynı kefeye koyuluyorum bir gunahi islemeyi düşünmek hayata gecmedikce günah yazılmaz diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?