Yordun beni Gönülçelen..

Burda birçoğumuz evli, birçoğumuz evlilik hazırlığı yapıyor. Millet senin duygularına masumca mı bakacak yada nasıl böyle bir beklenti içine giriyorsun? Milletin kocasından uzak durun ya, o yapmıyorsa sen yapacaksın erkek için çokda fark etmiyor, ikinciler gizli saklı kalmaya razı olduğu için, yaşayacağı heyecana bakar, güzelliği vs vs umurlarında değil, senden ne kadar faydalanacağı umrunda. Eli eline değdi diye gözü dolmuşmuş... pehh...

bir an akılma babamın lafı geldi "akşam yatmıyorsunuz sabah kalkmıyorsunuz" iyigeceler size

Bu yaşımda anladımki gerçekten sadece yarası olan gocunuyormuş.nitekim yazdıklarımda masum bi insanı rahatsız edebilecek bırak kelimeyi harf bile yok.
Ben sadece lütfedip yaşadığım bi tecrübeyi atlattığım acıyı paylaştım sizinle.nolur dedim, yalvarırım dedim.. sizi ezmedim, kendimi karşınızda ezdim.buna rağmen tavrınız içler acısı.
Size ayırdığım vakite yazık,
Allah ıslah etsin sizi.

Öteki kadın olmak hoşuna gidecek heralde. Başkasına ait birşeye sahip olmaya çalışıyorsun. O adm karısını boşamayacak seninle birlikte olursa da sadece.... Neyse ne için olacağını hepimiz biliyoruz. Duyulursa bir fahişe damgası yiyeceksin toplum tarafından. Her akşam onu eşinin koynuna uğurlayacaksın. Daha sayıyom mı?
Neyse bu kadar ahlaksız bi konuya ne diye cvp verdim bilmiyorum zaten.
Yürü git işine Allah sen ve senin gibileri islH etsin. Daha da yazardım da senin için ban yemeyi göze alamdım.
Ha bi de o baret cehennem ateşinden korumaz canım. Hadi selametle!

Evli erkeklerden uzak durun.. Olabildigince uzakta durun hatta.. Kendisiyle konusmayin bile mumkun oldugu kadar..
O da yapmak uzere oldugu hatasini anlasin..
Erkekler boyle anlamiyor is size dusuyor..

Adam resmen sizi suzuyor, acik acik karisi ile karsilastirip sizi onun yerinde hayal ettigini belli ediyor ve siz onu bozmak yerine ayni oyuna katiliyorsunuz. Evliyken bile bana ilgi duyan kadinlar var diye egosunu tatmin ediyordur o, pek siz kendinizi hangi duruma soktugunuzun farkinda degil misiniz hala?

Yazdiklarınızı gayet güzel etkilenerek okudum... Ta ki evli kısimina gelene kadar üstüne üstük yeni evli yazık günah..... Siz de nedense ortada bu iliski olmasada bu adami savunmanizi gördum... Adamin niyeti belli sizde buna taviz veriyorsunuz....Ne münasepet adamin benim elimi tutmasi ya...Siz bu iliskiyi yasarsıniz adim gibi eminim....Eger bu iliskiye karsi olsaydiniz o adama taviz vermez,adamla yuzyuze gelmekden kacinir ve en önemlisi bu duyguyu hissettiginiz anda o isde bir dakika durmazdıniz isden cikamam diye bir bahane olamaz evli bir adamin yuvasi yikmaya meillisiniz.... Is felan bahane siz kendinizi bunla avutun adamin her yaptigini oyle masumca anlatmıssiniz ki bizde onayliyacagiz ....Adam yeni evli insallah karısi gorur adamin yüzunü kadına üzuldüm....

Düğün hediyesi için para topladınız..hemde birkaç ay önce...???

Şu evli adamların yakasından bi düşseniz. .... ahlaksızlık bu..
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler..
O bana ilgi duyuyor dediğin evli adam geceleri karısı ile sevisiyor bilmem anlatabildim mi..
Sanki bekar erkek kalmadi..
Hey Allahım ya..

terbiyesiz herif. sanki evklendi kadının boyu kısaldı. şekilci yaratık

biz ne diyoruz, sen hala ne anlatıyorsun.

tutucu erkeklerin tutuculuğu eşine ve kızınadır sadece.kendilerine her şey mubahtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…