- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi Petite2013
-
Bu yaşımda anladımki gerçekten sadece yarası olan gocunuyormuş.nitekim yazdıklarımda masum bi insanı rahatsız edebilecek bırak kelimeyi harf bile yok.Ortada ne bir ilişki ne bir itiraf var dile bile geleceğine inanmam hislerinizi anlıyorum ama beni aynı konuma oturtmanız biraz ağır olmuyor mu bir insanı oldurmeyi düşünmek ama harekete geçmemek bu duyguya ket vurmaya çalışmakla bir insanı oldurmek hatta çocuklarını da öldürmek aynı şey midir neden tüm katillerle aynı kefeye koyuluyorum bir gunahi islemeyi düşünmek hayata gecmedikce günah yazılmaz diye biliyorum
Kadının eli erkeğin eline değer yanlışlıkla ufacık küçücük bir temas bir şey alıp verirken hani al yazmalımda dediği gibi elini tuttum sıcacıktı..Ellerim çok mu büyük diye sordu bana hayır boyuna göre normal dedim aradan zaman geçti birşey anlatıyordum hararetli elini kaldır bi dedi kaldırdim o da kaldırdi uzak tuttum uzaktan ölçecek sandim sonra elini elime bitistirdi içime kalbime sıcacık bişey yayıldı lafları unuttum toparlamaya çalıştım elimi çektim güçlükle baktım yüzüne gözleri yaşarmistı sanki şaşırmıştı üzülmüştü bilmiyorum belki bana öyle geldi
aynı iş yerinde çalışıyoruz arkadaşız onunla saatler bir kaç dk gibi geçiyor işime konsantre olamaz hale geldim sürekli nefsim onun yanında olmak sadece sohbet etmek onunla gülmek istiyor inançlı ibadetini aksatmayan biri ben de inançlıyım ama böyle bir günaha düştüm..
Beni içten içe beğendiğini biliyorum ama kendine bile itiraf edemez belki bunu kaldıramaz
onun da nefsiyle savaştığını hissediyorum bazen uzak durmaya çalışıyor bazen bakarken yakalıyorum bir bayanda beğendiği özellikler bende var farkediyor bunu ağzından kaçırıyor bazen hani insanın karşındakine kanı kaynar da o an sarılıp bağrına basmak ister ya bir keresinde yüzü öyle bir ifade aldı kendini tutamadığı için de baretime vurdu gitti ortada bir ilişki yok dile gelmiş bir şey yok sadece benim kalbimde bu aşk neden yasak çünkü evli ve eşini çok seviyor o zaman tanımıyordum onu düğünü için para toplanirken yardım bile etmistim bir kaç ay önce..
Kalbim göğüs kafesime ağır geliyor öğle arasında yemekleri beraber yiyorduk bir bahane bulup uzak durmam gerek ama anlasilmadan nasıl olacak bilmiyorum bu bir sınav ve duygularıma sahip olmam gerekiyor lütfen beni kirmadan yorum yazın okudugunuz için teşekkür ederim
Adam resmen sizi suzuyor, acik acik karisi ile karsilastirip sizi onun yerinde hayal ettigini belli ediyor ve siz onu bozmak yerine ayni oyuna katiliyorsunuz. Evliyken bile bana ilgi duyan kadinlar var diye egosunu tatmin ediyordur o, pek siz kendinizi hangi duruma soktugunuzun farkinda degil misiniz hala?Muhabbet ederken ortamda üçüncü kişiler de oluyor nadir olarak yanlız kaldık eskiden bir kız görmüş uzaktan uzun boylu masum bir güzelliği vardı diye anlatıyordu yaptığı işten dolayı kıza üzülmüş bir konuda geçiyordu daha sonraki zamanlarda boyumu sordu demek boyun bu kadar gibi muhabbetler etti bir kaç kere bir kere bir yere ulaşmak için ayaklarımın üzerinde yükseldim ne kadar uzun boylu oldun dedi bir defa tekrar boyuma dikkat çekti bu sefer başka kimse yoktu sen de taktın dedim o da ne yapayım benimkinin boyu bir elli beş gibi bişey dedi sonra düşündü gerçi ben memnunum da dedi resmen kiyas yapıyor farkında olmadan
Birine benden bahsederken bu masum güzellikten böyle şey beklenir mı dedi basının üzerinde hare var dedi vs bunun gibi şeyler
terbiyesiz herif. sanki evklendi kadının boyu kısaldı. şekilci yaratıkMuhabbet ederken ortamda üçüncü kişiler de oluyor nadir olarak yanlız kaldık eskiden bir kız görmüş uzaktan uzun boylu masum bir güzelliği vardı diye anlatıyordu yaptığı işten dolayı kıza üzülmüş bir konuda geçiyordu daha sonraki zamanlarda boyumu sordu demek boyun bu kadar gibi muhabbetler etti bir kaç kere bir kere bir yere ulaşmak için ayaklarımın üzerinde yükseldim ne kadar uzun boylu oldun dedi bir defa tekrar boyuma dikkat çekti bu sefer başka kimse yoktu sen de taktın dedim o da ne yapayım benimkinin boyu bir elli beş gibi bişey dedi sonra düşündü gerçi ben memnunum da dedi resmen kiyas yapıyor farkında olmadan
Birine benden bahsederken bu masum güzellikten böyle şey beklenir mı dedi basının üzerinde hare var dedi vs bunun gibi şeyler
Muhabbet ederken ortamda üçüncü kişiler de oluyor nadir olarak yanlız kaldık eskiden bir kız görmüş uzaktan uzun boylu masum bir güzelliği vardı diye anlatıyordu yaptığı işten dolayı kıza üzülmüş bir konuda geçiyordu daha sonraki zamanlarda boyumu sordu demek boyun bu kadar gibi muhabbetler etti bir kaç kere bir kere bir yere ulaşmak için ayaklarımın üzerinde yükseldim ne kadar uzun boylu oldun dedi bir defa tekrar boyuma dikkat çekti bu sefer başka kimse yoktu sen de taktın dedim o da ne yapayım benimkinin boyu bir elli beş gibi bişey dedi sonra düşündü gerçi ben memnunum da dedi resmen kiyas yapıyor farkında olmadan
Adam pisligin teki!
Biliyorum hayalini kurduğum ideal eş profiline o kadar yakın ki
Keşke sadece arkadaşım olarak kalsaydı ne zaman böyle oldu bilmiyorum
Yok dile
yok naber lan dercesine bir vuruş değildi sanki kendine hakim olmaya çalışır gibi bir tepki verdi o an
elini elimin üzerine koymadi elimi dur işareti yapar gibi havada tuttum aslında bitistirmesine gerek yoktu kendi de merak etti engel olamadi belki bilmiyorum kendi benden daha tutucudur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?