Yordun beni Gönülçelen..

Yapmayın... Yaklaşmayın..

Evde bir kadinin esini beklediğini unutmayin... kanmayın güzel sozlere, davranislara ...birinin yürekten ahını almayın.. Seven bir kadin olarak, evli ve sevmis bir kadina gozyasi döktürüp hayati zehir etmeyin...

hannesli nin bir sorusu vardı, ona yanıt vermedi,
ben de gizli anket hazırlıyor diye dusunmustum
fakat konu hakkındaki gorusleri yasları sorarken ki hitabından belli oluyor, yani duyguları var

Didik didik ettim zipzip in profilini
fal tarzi bir şey yapiyor birine bu şekilde yorum yapmis bana yasini vs söyle sana fal bakacagim yazmis...galiba yaslarla bir ortalama yorum cikartiyor

birgun kızınıza ne tavsiye verecekseniz hayatınız boyunca oyle yasamaya özen gosterin...

amacınız degil, hangi sonuca ortak oldugunuz muhim,
tavsiyem uzak durmanız yonunde,

emin olun aşk böyle birsey degil... ofis kaçamaklarından ibaret heyecan arayısları, kalp carpıntısı anlattıklarınız,
ustelik yeni evli bir erkek, size belli etmese de esi ve yuvası icin deli olur... bilginiz olsun.

ne iğrenç bi konu yaa. evli adama aşık olmak. oooooofffffffff yapmayın Allah aşkına yaa. 3. şahıs olmaktan vazgeçin artık. hayır bunu kendınıze nasıl yedırıonuz anlamıorum ki. adamın sahibi var tapulu imzalı ! girme kimsenin günahına arkadaşım yaa.

Yorma gönlünü. Ne de bir başka kadının hayallerini yık. Erkek bu tek eşli olamayabiliyorlar, ilgiden hoşlanabiliyorlar, beğenilmenin derdine düşebiliyorlar. Yeni evli, söylediğine göre eşini seviyor kıskanıyor da, o kadını senle aldatsa sana aşık olsa, yarın bir gün aynısını sana da yapacaktır. Sonu hüsran kısaca.

Kac yasinda bu adam?

Ayy nasıl sinirlenmistim sayende güldüm iyi miNeyse konsantre olayim ve konuya donelim..

benim anlamadigim begendigi kadin ozelliklerini sen nerden biliyorsun? Ya bana evli bir erkek bunlari anlatsa terslerim ama siz neden musade ediyorsunuz onu beyninizde kalbinizde onemli kilmaya sebebiyet veriyorsunuz..bir kere o suanda ulasilmaz ve oyuzden vazgecilmesi daha zor..ama su anki esinin yerinde olmayi goze aliyorsan devam et..

farkinda misin bilmem ama adam senden kacmiyor bence seni tav etmeye calisiyor kanma..oyle olmasa begendigi kadin profilinin sende olan ozellikleri arada soylemezdi..araya kesin set koy o da farkinda olsun ki uzak dursun..ya da sen yanlis anliyorsun uzerine aliyorsun..her 2 durumda da uzak dur..yahu bazi kadinlar gercekten bu kadar saf miyiz

Iste bu dedim..
Cok mahsum bu Ask dedim ..
Cok.Cok guzel basliyor dedim , ve oyle tutkulu sekilde okudumki duygularimi Anlatamam.

Evli oldugunu yazdigin kismi okudugumda , cok uzuldum..

Uzak dur canim, canin yanar.. yazik olur sana..

Basta ne güzel bir hikaye dedim, sonra sok oldum. Evli oldugunu ögrendiginiz andan ve adamin sizden 'hoslandigini' düsündügünüz andan itibaren bir daha göz göze bile gelmemeliydiniz/siniz. Duygulariniza yenik düsmeyin gerekirse is yerinizi degistirin. Ciddiyim. Adamin da adam oldugunu düsünmüyorum. Ne o öyle el tutusturmalar elim büyük mü falan demeler, esine sorsun bunlari, duygulari degistiyse de ayrilsin, ev de esiyle birlikte olup size romantik adami oynamasin.

Yahu su evli erkeklerden ne istiyorsunuz siz ya...
Kardesim de get yoluna...
Ibadetlerine duskun biri isen bir erkekle surekli olarak goz goze gelmeninde ne demek oldugunu dinimizce biliyorsundur sanirim..
Bacim seni de kirmak istemiyorum ama lutfen kendine engel ol..
Goz temasi bile benim icin aldatmadir...
Gozlerine hakim ol oncelikle...
Karisini cocuklarini dusun...
Kendini o esin yerine koy ....

Iste bu dedim..
Cok mahsum bu Ask dedim ..
Cok.Cok guzel basliyor dedim , ve oyle tutkulu sekilde okudumki duygularimi Anlatamam.

Evli oldugunu yazdigin kismi okudugumda , cok uzuldum..

Uzak dur canim, canin yanar.. yazik olur sana..
Biliyorum hayalini kurduğum ideal eş profiline o kadar yakın ki
Keşke sadece arkadaşım olarak kalsaydı ne zaman böyle oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…