- 22 Temmuz 2017
- 47.365
- 139.615
- 598
Akıllı evlat.Geline gerek yok, fazla karışınca kendisi de istemiyor zaten, karısına laf söyletmez bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıllı evlat.Geline gerek yok, fazla karışınca kendisi de istemiyor zaten, karısına laf söyletmez bana![]()
Elticim bu potansiyele gelmekten korkuyorumHepimiz yanlış düşünüyor olamayız elticim.![]()
Kurmaz neden kursun, sadece her şeye burnunu sokma potansiyeli yüksek.
Oğluşu hasta olsa geline senin yüzünden diyebilir, yaptığı yemeği beğenmeyip, evine gidip dolabı doldurabilir.
Tam olarak ben doğurdum potansiyeli mevcut.
Allah korusun elticim. Evlatlarınızın huzurunu düşünün, kızlarınızın o tavırda kayınvalidesi olduğunu düşünün, durdurun içinizdeki canavarı.Elticim bu potansiyele gelmekten korkuyorum![]()
Bu da hayatın cilvesiİşte hayat. Bu kadar düşkünken, sen git taaaaaaaaaaaaaaa oralara![]()
Biraz, önceye bakarak daha iyiyim. Öncelerden tatile gelip gittikçe o günüm çok zor geçiyordu. Hem evlat hem arkadaştı bana kerata. Bu yaşına kadar bir saygısızlığı olmadı bana. Kızım şimdiden zorluyor beniElticim bu potansiyele gelmekten korkuyorum![]()
Ben kaynanamin kaynanasi olduğumdan bi proplem teşkil etmiyür sjsjskAllah korusun elticim. Evlatlarınızın huzurunu düşünün, kızlarınızın o tavırda kayınvalidesi olduğunu düşünün, durdurun içinizdeki canavarı.
Sonramybiglove gibi kv ile yüz yüze uyurlar falan, neme lazım.
![]()
Yok elticim işin esprisiAllah korusun elticim. Evlatlarınızın huzurunu düşünün, kızlarınızın o tavırda kayınvalidesi olduğunu düşünün, durdurun içinizdeki canavarı.
Sonramybiglove gibi kv ile yüz yüze uyurlar falan, neme lazım.
![]()
Bende annemi zorlardım, ama o oğluşları için ölürdü. Şimdi sana bir şey olmasın, yaşayamam diyor.Biraz önceye bakarak daha iyiyim. Öncelerden tatile gelip gittikçe o günüm çok zor geçiyordu. Hem evlat hem arkadaştı bana kerata. Bu yaşına kadar bir saygısızlığı olmadı bana. Kızım şimdiden zorluyor beni![]()
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınBiraz, önceye bakarak daha iyiyim. Öncelerden tatile gelip gittikçe o günüm çok zor geçiyordu. Hem evlat hem arkadaştı bana kerata. Bu yaşına kadar bir saygısızlığı olmadı bana. Kızım şimdiden zorluyor beni![]()
Bakma öyle dediğime, benim kv de oğluşumcudur, ama bana sökmez. Kp benim yanımda olduğu sürece istediği gibi davransın.Ben kaynanamin kaynanasi olduğumdan bi proplem teşkil etmiyür sjsjsk
Atletsiz gezdirmiyorum ki, cek o anani gözümün onunden diyorum, 16 17 yaşlarında yapmis bi eşeklik, kolunda da kocaman babasi var avzfBakma öyle dediğime, benim kv de oğluşumcudur, ama bana sökmez. Kp benim yanımda olduğu sürece istediği gibi davransın.
Ama kocamın göğsünde anasının portresi ile uyumak istemezdim, kolunda olsa anlarım.![]()
Annem de aynı şekilde. Abime daha düşkündü önceden. Şimdi kız evladı başka diyor.Bende annemi zorlardım, ama o oğluşları için ölürdü. Şimdi sana bir şey olmasın, yaşayamam diyor.
Evlat tabi ki çok kıymetli, ama kızlarınızın kıymetini bilin Deynep’im.
Ergenlikte her şey olur, dünya güzeli kızın var, emin ol yuvadan uçtuktan sonra en yakın arkadaşın kızın olacak.
Nasıl yani, annesinin resmiyle mi yatıyormuş?Bakma öyle dediğime, benim kv de oğluşumcudur, ama bana sökmez. Kp benim yanımda olduğu sürece istediği gibi davransın.
Ama kocamın göğsünde anasının portresi ile uyumak istemezdim, kolunda olsa anlarım.![]()
Haa şimdi anladım, annesinin resmini dövme yaptırmış, nihahahahahaha aklıma kötü kötü şeyler geliyor tevbe tevbeAtletsiz gezdirmiyorum ki, cek o anani gözümün onunden diyorum, 16 17 yaşlarında yapmis bi eşeklik, kolunda da kocaman babasi var avzf
Eniştemizin döşünü kaplayan bir dövmesi varmışNasıl yani, annesinin resmiyle mi yatıyormuş?![]()
Hıı kocaman göğsünde, hayırlı evlatHaa şimdi anladım, annesinin resmini dövme yaptırmış, nihahahahahaha aklıma kötü kötü şeyler geliyor tevbe tevbe![]()
Senin dövmen neresinde diye sormaya korkuyorumHıı kocaman göğsünde, hayırlı evlatanasını seven beni de sever dedim evlendim avg
Valla sıra bana gelince dövme islerne son vermiş kocagöbekSenin dövmen neresinde diye sormaya korkuyorum![]()
Annesinin yorumu ne olmuş ki, dememiş mi ileride eşinle aranda problem olur diyeHıı kocaman göğsünde, hayırlı evlatanasını seven beni de sever dedim evlendim avg