- 2 Aralık 2015
- 33.987
- 112.111
- 798
Tadı neye benziyorAslında o Fransa yöresine ait bir Flan Pâtissier idi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tadı neye benziyorAslında o Fransa yöresine ait bir Flan Pâtissier idi![]()
Buyur bacım![]()
Ben seviyorum deyno@N e v a dün görselini atmıştı, o atsın sana.
Hiç yemedim ben, yiyenler o kadar da umduğum lezzet değilmiş diyorlar, inşallah doğrudur![]()
Ben sana vereyim tarifBen seviyorum deyno![]()
Kızın burun damarında çatlak var dedi ilaçla işlem yaptı yakma dedikleri sonrasında evde kullanması için krem yazdıÇok geçmiş olsun naniskom yaadoktor ne dedi? Sende röntgen cektirsen iyi olur
![]()
Aa çok üzücü nanem ya inş çabucak geçer seninde kızında durumuKızın burun damarında çatlak var dedi ilaçla işlem yaptı yakma dedikleri sonrasında evde kullanması için krem yazdı
Ayağımda şişlik yok ama hissettim bastığım anda dinlenince geçecek gibi geçmezse giderim
Teşekkürler deynomBen sana vereyim tarif
Seç beğen. hangisi
Kekler - Pastalar Konu 'San Sebastian Cheesecake'
Merhaba
Sizlere bugün sponsorumuz PINAR Labne ile San Sebastian Cheesecake yapıcam
Tarifimdeki malzemeleri hazırlarken labneyi de açayım kolaylık olsun dedim.veee karşıma ne çıktı
![]()
Bence bu bir işaret
Malzemeler
![]()
4 yumurta
400 gr pınar labne
300 gr sürülebilir beyaz peynir
400 gr krema
1.5 su bardağı toz şeker
2 silme yemek kaşığı un
1 paket vanilin
Ben diyette olduğum için tarifte küçük bir değişiklik yaptım.şeker yerine aynı ölçüde toz stevia tatlandırıcı,un yerine yine aynı ölçüde hindistan cevizi unu kullandım.böylece ketojenik...
- Elalis
- cheescake cheescake tarifi kek tarifi san sebastian cheesecake san sebastian cheesecake tarifi
- Yorumlar: 87
- Forum: Yemek Tarifleri
Kekler - Pastalar Konu 'San Sebastian Cheesecake'
merhaba![]()
Ben size bugün san sebastian yaptımve gerçekten enfes oldu
ufacık bilgi
İspanya'da doğan ve San Sebastian şehrinde La Vina adlı bir restorandan çıkmış olan bu cheesecake "yanık cheesecake" olarak da anılıp biliniyor. Tabanı olmayan ve bu yüzden de damak tadımıza uyar mı endişesi yaratan fakat bir kez deneyimledikten sonra tadına doyulamayan lezizlikte bir pasta. Üstelik son derece pratik bir tarif oluşuyla da cezbediciliğini katlıyor.
Şimdi geçelim tarifimize![]()
400 gr pınar labne
400 gr sürülebilir peynir
400 gr krema
3+1 yumurta beyazı
3 yk...
- Youlost16
- san sebastian cheesecake san sebastian cheesecake tarifi
- Yorumlar: 74
- Forum: Yemek Tarifleri
Dene çok güzel bir lezzetGörüntüsü çok güzeldi tarifinin. Birara yapayım diye düşündüm de çiğ salça tadı gelir mi diye emin olamayıp vazgeçmiştim![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım![]()
Eğitim fakültesi mi, o benden çok sonra mezun olmuştur.Marmara Üniversitesi mi, benim oğlan da oradan mezun![]()
Tabi ki canım ama bende pek ölçü yokÇiğköfte tarifi görmüşkenNevreste sen bana çiğköfte tarifi vermiştin, eski telefonda kaldı tarif. Domatesle ıslatıyor dun bulguru, soracağım unutuyorum, güzel olmuştu o tarifin, müsait bir zamanda yazarsın yine.
Kızçen tez zamanda toparlar inşallah Nane?Kızın burun damarında çatlak var dedi ilaçla işlem yaptı yakma dedikleri sonrasında evde kullanması için krem yazdı
Ayağımda şişlik yok ama hissettim bastığım anda dinlenince geçecek gibi geçmezse giderim
Herhalde senden sonra diyecektim sonra yaşına emin olamadım. Belki erken evlense, oğlu da küçük falan diyeEğitim fakültesi mi, o benden çok sonra mezun olmuştur.![]()
Ölçülü vermiştin bana 2 domates, soğan, sarımsak robotta çekiliyordu vs, arama motorunda bulurum sandım bulamadımTabi ki canım ama bende pek ölçü yok
Sana yazarım bugün bir arkadaşa daha yazdım![]()
ElticimDışarıda yağmur var, aldırmıyorum
Masamda resmin var, kaldırmıyorum
Sevdiğin şarkıyı çaldırmıyorum
Duyacaksın diye ödüm kopuyor
Ben böyle değildim inan eskiden
Ürpermezdim böyle ayak sesinden
Belki dönüp bana, beni yeniden
Seveceksin diye ödüm kopuyor
Nevreste elticim
Eki Görüntüle 3682066
ElticimCanımsın
Afiyet bal şeker olsun![]()
Rabbim birgün karşılıklı içmeyi nasip etsin![]()
![]()
![]()
Şimdi seriye bağladım sık yapıyorum ve herkes benden çiğköfte istiyorÖlçülü vermiştin bana 2 domates, soğan, sarımsak robotta çekiliyordu vs, arama motorunda bulurum sandım bulamadım![]()
Ben de uğraşarak sitede buldum şimdi tarifiniŞimdi seriye bağladım sık yapıyorum ve herkes benden çiğköfte istiyor
Elim alıştı göz kararı koyuyorum.
Ben yoğurma makinesinde yapıyorum.
5-6 su bardağı çiğköftelik bulgur koyuyorum.
Minik bir rondom var ona bir soğan ve geri kalan yere domates koyuyorumBüyükse 3-4 tane diyelim.
Sarımsak koymuyorum çünkü çocuklar okula,kursa götürüyor ama koyacaksan bu aşamada rondoya koyarsın.
Rondoda çekip bulgurla karıştırıyorum.
Kışında hazır domates sosu koyuyorum.Şu 350 ml kavanozlar var ya o kavanozu boşaltıyorum.
Ya da buzluktan domates çıkartıyorum.
Artık sana kalmış.
Sonra o karışımı 10 dk falan bekletiyorum.
Üzerine domates salçası,biber salçası,en önemli malzeme 3-4 yemek kaşığı isot, yarım çay bardağı nar ekşisi, 1-2 yemek kaşığı sumak ekleyip yoğurmaya başlıyorum.
Tabi çok yumuşak olmuyor,yoğruldukca kuru geliyor ve bu aşamada maden sodası koyuyorum.
Bir şişe kesin koyuyorum.İkinciyi duruma göre azar azar ekliyorum.
Sonra kıvamı iyi olunca 1/2 su bardağı sıvı yağ ekliyorum.Duruma göre artabilir.
Daha sonra maydanoz ve isteğe bağlı yeşil soğan ekliyorum.Sonra sıkma aşaması![]()
Bu eskimiş ben şimdi bayağı çiğköfte işine girdim
Antep'te yaşıyor muşum daha