• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Ben seviyorum deyno:KK45:
Ben sana vereyim tarif :KK45:
Seç beğen. hangisi :KK53:

Çok geçmiş olsun naniskom yaa🥺🙏 doktor ne dedi? Sende röntgen cektirsen iyi olur🥺
Kızın burun damarında çatlak var dedi ilaçla işlem yaptı yakma dedikleri sonrasında evde kullanması için krem yazdı
Ayağımda şişlik yok ama hissettim bastığım anda dinlenince geçecek gibi geçmezse giderim

Kızın burun damarında çatlak var dedi ilaçla işlem yaptı yakma dedikleri sonrasında evde kullanması için krem yazdı
Ayağımda şişlik yok ama hissettim bastığım anda dinlenince geçecek gibi geçmezse giderim
Aa çok üzücü nanem ya inş çabucak geçer seninde kızında durumu 🙏🥰🍒

Ben sana vereyim tarif :KK45:
Seç beğen. hangisi :KK53:

Teşekkürler deynom 😘

Çiğköfte tarifi görmüşken Nevreste Nevreste sen bana çiğköfte tarifi vermiştin, eski telefonda kaldı tarif. Domatesle ıslatıyor dun bulguru, soracağım unutuyorum, güzel olmuştu o tarifin, müsait bir zamanda yazarsın yine.
Tabi ki canım ama bende pek ölçü yok🫣
Sana yazarım bugün bir arkadaşa daha yazdım 🤗😀

Kızçen tez zamanda toparlar inşallah Nane?

Sen endişeyle ters bir hareket mi yaptın acaba?
Düz yolda küçücük taşa yan bassan bile olur ya bazen?

Dışarıda yağmur var, aldırmıyorum :KK75:
Masamda resmin var, kaldırmıyorum:KK75:
Sevdiğin şarkıyı çaldırmıyorum:KK75:
Duyacaksın diye ödüm kopuyor:KK75:

Ben böyle değildim inan eskiden:KK75:
Ürpermezdim böyle ayak sesinden:KK75:
Belki dönüp bana, beni yeniden:KK75:
Seveceksin diye ödüm kopuyor:KK75:

Nevreste Nevreste elticim:KK74:
IMG_7359.webp

Dışarıda yağmur var, aldırmıyorum :KK75:
Masamda resmin var, kaldırmıyorum:KK75:
Sevdiğin şarkıyı çaldırmıyorum:KK75:
Duyacaksın diye ödüm kopuyor:KK75:

Ben böyle değildim inan eskiden:KK75:
Ürpermezdim böyle ayak sesinden:KK75:
Belki dönüp bana, beni yeniden:KK75:
Seveceksin diye ödüm kopuyor:KK75:

Nevreste Nevreste elticim:KK74:Eki Görüntüle 3682066
Elticim 💜❤️ Canımsın:74:
Afiyet bal şeker olsun 😍 💜
Rabbim birgün karşılıklı içmeyi nasip etsin 🤲 💜 🥰

Ölçülü vermiştin bana 2 domates, soğan, sarımsak robotta çekiliyordu vs, arama motorunda bulurum sandım bulamadım 🙃
Şimdi seriye bağladım sık yapıyorum ve herkes benden çiğköfte istiyor🤣
Elim alıştı göz kararı koyuyorum.
Ben yoğurma makinesinde yapıyorum.
5-6 su bardağı çiğköftelik bulgur koyuyorum.
Minik bir rondom var ona bir soğan ve geri kalan yere domates koyuyorum 😄 Büyükse 3-4 tane diyelim.
Sarımsak koymuyorum çünkü çocuklar okula,kursa götürüyor ama koyacaksan bu aşamada rondoya koyarsın.
Rondoda çekip bulgurla karıştırıyorum.
Kışında hazır domates sosu koyuyorum.Şu 350 ml kavanozlar var ya o kavanozu boşaltıyorum.
Ya da buzluktan domates çıkartıyorum.
Artık sana kalmış.
Sonra o karışımı 10 dk falan bekletiyorum.
Üzerine domates salçası,biber salçası,en önemli malzeme 3-4 yemek kaşığı isot, yarım çay bardağı nar ekşisi, 1-2 yemek kaşığı sumak ekleyip yoğurmaya başlıyorum.
Tabi çok yumuşak olmuyor,yoğruldukca kuru geliyor ve bu aşamada maden sodası koyuyorum.
Bir şişe kesin koyuyorum.İkinciyi duruma göre azar azar ekliyorum.
Sonra kıvamı iyi olunca 1/2 su bardağı sıvı yağ ekliyorum.Duruma göre artabilir.
Daha sonra maydanoz ve isteğe bağlı yeşil soğan ekliyorum.Sonra sıkma aşaması 😄

Şimdi seriye bağladım sık yapıyorum ve herkes benden çiğköfte istiyor🤣
Elim alıştı göz kararı koyuyorum.
Ben yoğurma makinesinde yapıyorum.
5-6 su bardağı çiğköftelik bulgur koyuyorum.
Minik bir rondom var ona bir soğan ve geri kalan yere domates koyuyorum 😄 Büyükse 3-4 tane diyelim.
Sarımsak koymuyorum çünkü çocuklar okula,kursa götürüyor ama koyacaksan bu aşamada rondoya koyarsın.
Rondoda çekip bulgurla karıştırıyorum.
Kışında hazır domates sosu koyuyorum.Şu 350 ml kavanozlar var ya o kavanozu boşaltıyorum.
Ya da buzluktan domates çıkartıyorum.
Artık sana kalmış.
Sonra o karışımı 10 dk falan bekletiyorum.
Üzerine domates salçası,biber salçası,en önemli malzeme 3-4 yemek kaşığı isot, yarım çay bardağı nar ekşisi, 1-2 yemek kaşığı sumak ekleyip yoğurmaya başlıyorum.
Tabi çok yumuşak olmuyor,yoğruldukca kuru geliyor ve bu aşamada maden sodası koyuyorum.
Bir şişe kesin koyuyorum.İkinciyi duruma göre azar azar ekliyorum.
Sonra kıvamı iyi olunca 1/2 su bardağı sıvı yağ ekliyorum.Duruma göre artabilir.
Daha sonra maydanoz ve isteğe bağlı yeşil soğan ekliyorum.Sonra sıkma aşaması 😄
Ben de uğraşarak sitede buldum şimdi tarifini🤭Şimdikini de kaydedeyim😍
1000045480.webp

Back
X