Yorganın Altından çıkmak istemiyorum nasıl kilo vericem.

Allah başka dert vermesin arkadaşım !!! 100 küsür kilo olanlar napsın? Ben 13 kilo verdim ve bir 7 kilom daha var . Herkes "öleceksin artık, yeter "diyor ama bende de o takıntı var kendimi hala 80 kilo gibi hissediyorum .yalnız yatağa ,yorgana sarilmiyorum. Kendimi seviyorum ... hiçbirşeye yada kimseye ederinden fazla değer vermeyeceksin ..vücudunu tanı, kendini sev ,daha kolay kilo verirsin .ve kimseyle de kendini kiyaslama

53 kiloyum annemle kv kilo aldırmak istiyolar bana. Annem bu ne hal kızım diyor ne zaman görse. Eşim begeniyor cunku kilo düşmanı.

Bunu niye yazdim kimseyi memnun edemiyorsun. 60 kiloda ne var ki? Gobeginde toplanmiyorsa o kilolar kalcadaysa veya orantili bi vucudun varsa sanmiyorum kötü durdugunu. Sen hangi kiloda mutluysan öyle ol.

Bence şişman olup olmamanız önemli değil. Psikolojik sorununuz var. Ne kadar zayıflasanız da çözülmeyebilir. Psikoloğa gitmenizi öneririm. Yorumlarda herkes aa o da kilo mu canım vs demiş ama burada sorun 5 kilo 10 kilo değil zaten. Geçmiş olsun.

Kesinlikle katılıyorum, benim boyum anca 1,71 ama herkes 1,75 filan sanıyor. Ben 69,5 kiloyum abartı kilolu durmuyorum, belim bacaklarım oldum olası incedir, hatta herkes normalsin diyor bende mi bir gariplik var anlamadım. 60 kilo olsam epeyce zayıf dururdum herhalde (ne güzel olurdu ) 1,67 boyunda olduğunuza emin misiniz? bir arkadaşım da kendini 1.67 sanıyordu hosteslik için başvurduğunda ölçmüşler 1.63 çıkmış. Bozuk parayla boyu ölçen makinalar var ya onlara çıkıp bakın bir boy ve kilonuza. Ama yine de 5 kilo vermekten zarar gelmez, zayıf olmak sağlıklı. ben diyetisyen araştırıyorum. Bir de akupunktur ile 10 kilo veren tanıdıklarım var. Deneyeceğim ama çekiniyorum nasıl birşey hiç fikrim yok

Bir konuda yazdım batağı tiye alındım ama yine yazayım

163 boy 60 kilo ve 36 giyiyorum

Siz kaç beden giyiyorsunuz ki

Dalga mı geçiyorsun Can'ım o boya o kiloyla nasıl şişman görüyorsun kendini.Basenlerin varsa o ayrı konu ama şekilli vücudun varsa zayıfsındır zaten.

valla sakın boyunu kilonu diyet topiklerine yazıp moralim çok bozuk deme

kendi aralarında şakalaşmışlar bence alınganlık yapmışsın bki normal, bence 167 ye 60 kilo gayet güzel, yok hayır güzel değil diyosan da unu şekeri keserek rahatlıkla yavaş yavaş bi kaç kilo verirsin

165 boy 50 kiloyum
60 hatta 65 olmak için can atıyorum
Yarışmacılara başarılar diliyorum :)

Boylarımız aynı tam da hayalimdeki kilodasın.

Şu biraz fazla kilom var diye yakınılan her konuda zayıflık yeren biri illaki oluyor.

Konu bu değil ama kilolu olan birinin yüzüne fazla kilon var demeye bile cekinirken genelde zayıf insanları yerden yere vuruyoruz.Niye zayıfsın biraz kilo alsana yesene diyerek.Halbuki kilo almak da vermek kadar zor.

Yani bi tarafın gönlünü eyleyelim derken zayıf insanları incitmeye ne gerek var anlamıyorum.Zamanında çok çektim bu konudan ondan belki.

Kilo herkesde aynı durmuyor 176 boya 68 kilo bi arkadaşım vardı uzun zaman boyunca hep 55 kilo falan sanmıştım onu harika bi vücudu vardı çünkü.Öğrenince şok olmuştum.

Yani herkes size normal kilonuz demiş ama aynadaki haliniz size iyi görünmüyosa kimsenin dediğine bakmayın.Asla fazla bi kilonuzda yok biraz diyetle ve en önemlisi sporla istediğiniz vücuda ulaşabilirsiniz eminim.Yorgan altında durmanın kimseye faydası yok neticede bunun yerine hamurişlerinden gece yemeklerinden uzak durun

170 boyda 5 kılo fazlalık enfazla 3 kilo sütün üstündeki kaymak gibi durur yahu. Sizin yerinizde olsam o boy ve o kiloyla kafamı pastaya gömüp yerim, 2 kişilik pizzaya gömülürüm . yapmayın bunu kendinize. gayet iyi kilonuz bence

Maşallah abartmaya baya hevesli bi ailesiniz.gercekten boyun 167 ise 60 kiloyla hiçte öyle kilolu gözükmezsinki.çok rahatsız oluyosan bikaç kilo vermek çokta zor degil havalarda ısındı bol bol yürüyüş yap yediklerine dikkat et bir ayda verirsin ne var

Offf bende 1,70 ve 58 kiloyum aynı senin gibi kendimi 90 kilo gibi görüyorum ve en en en zayıf noktamda kilomdan vurulması.. yalnız şöyle bir şey kimi 60 kilo olur tıpkı 45 gibi gösterir kimise 60 olur ama 90 gibi gösterir. Kişiden kişiye değişiyor maalesef

Bende 1.67 boyunda 63 kiloyum hala zayıfsın diyorlar öyleyim bencede sen nasıl şişman olabilirsin ki sırf göbek mi var. Bi çocuk yap da veremezsen kiloları o zaman dertleşiriz.

Boyuna göre kilon fazla değil ki niye bu kadar taktin kafaya anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…