- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Allah başka dert vermesin arkadaşım !!! 100 küsür kilo olanlar napsın? Ben 13 kilo verdim ve bir 7 kilom daha var . Herkes "öleceksin artık, yeter "diyor ama bende de o takıntı var kendimi hala 80 kilo gibi hissediyorum .yalnız yatağa ,yorgana sarilmiyorum. Kendimi seviyorum ... hiçbirşeye yada kimseye ederinden fazla değer vermeyeceksin ..vücudunu tanı, kendini sev ,daha kolay kilo verirsin .ve kimseyle de kendini kiyaslamaSinirimden uyuyamıyorum ... İnsanlar neden bu kadar acımasız .. eşim dahil herkes hassas nokta ma basmak için yer arıyor sanki ... Anlatayım bana yardım edin 21 yaşında 1 Yıllık evliyim .. 1.67 boyunda ve 60 kilo yum ... İtiraf etmeliyim çok pis kilo takintim var bana küfür edilse zoruma gitmiyor bu kadar .. dün teyzemlere gittik eşimle .. teyzem de çok genc 25 yaşında benle aynı boyda 55 kilo .. 2 çocuğu var .. Anneannem dedi ki senle teyzen çok benziyosunuz dedi teyzem de gülerek ben o kadar şişman miyim dedi esimde güldü buna ... Sonra eve geldik .. teyzem bı tişört vermişti onu giydim.. eşim in dediği laf a bak sen niye kendini kileri giymiyon teyzen çok zayıfmis diyo .. çok sinirlerim bozuk .. kilo
Kesinlikle katılıyorum, benim boyum anca 1,71 ama herkes 1,75 filan sanıyor. Ben 69,5 kiloyum abartı kilolu durmuyorum, belim bacaklarım oldum olası incedir, hatta herkes normalsin diyor bende mi bir gariplik var anlamadım. 60 kilo olsam epeyce zayıf dururdum herhalde (ne güzel olurduŞahsen ben böyle konularda boylarınızı yanlış ölçtüğünüzü düşünüyorum. Çünkü 167 boya 60 kilo zayıf olur ablamdan biliyorum, tığ gibidir.
Eşimin yeğeni bana dedi ki yenge ben 168im sen de 170 varsındır :) öyle güldüm ki çünkü ben 163üm var gerisini sen düşün
Yani bizim milletimiz boy uydurmayı seviyor ama böyle şeylere gerek yok. Hem 5 kilo vermek de zor değil.
niye tiye aldılar ki ?Bir konuda yazdım batağı tiye alındım ama yine yazayım
163 boy 60 kilo ve 36 giyiyorum
Siz kaç beden giyiyorsunuz ki
Sinirimden uyuyamıyorum ... İnsanlar neden bu kadar acımasız .. eşim dahil herkes hassas nokta ma basmak için yer arıyor sanki ... Anlatayım bana yardım edin 21 yaşında 1 Yıllık evliyim .. 1.67 boyunda ve 60 kilo yum ... İtiraf etmeliyim çok pis kilo takintim var bana küfür edilse zoruma gitmiyor bu kadar .. dün teyzemlere gittik eşimle .. teyzem de çok genc 25 yaşında benle aynı boyda 55 kilo .. 2 çocuğu var .. Anneannem dedi ki senle teyzen çok benziyosunuz dedi teyzem de gülerek ben o kadar şişman miyim dedi esimde güldü buna ... Sonra eve geldik .. teyzem bı tişört vermişti onu giydim.. eşim in dediği laf a bak sen niye kendini kileri giymiyon teyzen çok zayıfmis diyo .. çok sinirlerim bozuk .. kilo
Şu biraz fazla kilom var diye yakınılan her konuda zayıflık yeren biri illaki oluyor.O zaman benim çevremde kiler iyi anlayisliymis senin boyunda 84 kiloydum şimdi Allah'a şükür 69 fatkettoysen 69 ile çok mutluyum 60 olsam havalara uçarım ki 55 olsam dünya benim olur 60 cokcokcokc iyi bence takılacak bişey yok hem kibrit çöpü hiç bir bayan olmak istemez :) 55 36 bedene denk gelir ki bence evli bir bayan için 38 gayet ideal :)
niye tiye aldılar ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?