Yorgun gurbetçi

Artık gerçekten yaş itibariyle sanırım
Doğudan batıya batıdan doğuya, il ev iş ortam değişikliği çok zor geliyor.
Toplanmak taşınmak yerleşmek.
Helede büyük şehirler çok yorucu
Aileme yakın il secsek eşimin ailesi istemiyor esimin memleketine yakın gitsem orda hiç kimsem yok.onlar hep tayininizi burasni yazın
diyorlar .tabiki bana söylemiyorlar eşime baskı yapıyorlar.
Gerçekten çok yoruldum artık
Ben çok uzak olduğu için iki yıldır ailemi görmüyorum eşimin memleketine 2 . 3.gidisim yinede ben gitmiyorum gelmiyorum oluyor:KK43:
Biz tam ortadayız iki tarafa da Ne yakın ne uzak hayatımızı grup düzenimiz oturtmaya çalışıyoruz

Ne yaparsan yap ama kaynana memleketine gitme.
Aynen anne yanı kaynana yanı öyle hayal ettiğiniz gibi olmuyor hep bir beklenti içindeler
Taşınmak yorgunluksa kaynana direktifi ve dırdırı çekmek büyük eziyet bol bol özel hayata müdehale taşınma ın gözünü seveyim
Özgürlüktür akrabanın olmadığı yer

17 yıl geçmiş

Bu zamana kadar düzeniniz kurulurdu

Yani iki tarafa da yakın olmayın ama gidin gelin

Bu arada ev hanımı olduğunuzu yazmışsınız o Zaman mesafe uzak olsa da gidin okul tatilinde ailenize

Hatta çocuklar büyükse tatile bile gerek yok da onları yalnız bırakmamak için tatilde de gidebilirsiniz

Maliyet derseniz o da biriktirin yani bilet 100 liradır olsa olsa koca yılda 500-600 biriktirilir

Evt valiz dendiği zaman toplanma dendiğinde deli oluyorum.
Çoluk çocuk yollara düşuyoruz bazen ufak tefek kazalar bile yaşadık ama kimselere soylemeyiz üzülmesinler diye
Ben eksik yazmışım 1 yilda 3 kez
gitmişim eşimin memleketine yani ben 17 yıllık evliyim 2 yıldır ailemi görmüyorum
Onlarda şu zihniyet var sen bizimsin artık ailen yok artık yüzüme bile soylediler
Ayy benimde bi kizim var Şu cümle cok rahatsiz etti beni..Ben o kadar emek verip buyutucem kayinvalide sen benimsin ailen yok diye ek öylemi.Bak sen..

Aynen anne yanı kaynana yanı öyle hayal ettiğiniz gibi olmuyor hep bir beklenti içindeler
Taşınmak yorgunluksa kaynana direktifi ve dırdırı çekmek büyük eziyet bol bol özel hayata müdehale taşınma ın gözünü seveyim
Özgürlüktür akrabanın olmadığı yer
Ben anneme daha yakınım kaynanam epey uzakta. Annem bile gel gel diye beklentiye girince geriliyprum. En iyisi akrabasız yerde oturmak

Back
X