Mevzular uzun eski konularımı okuyanlar bilir yapılanlara ne kadar ses çıkarmadıysam fazlasıyla yüklendiler ve artık bunları yazmak istemiyorum bile bile geldi bazı şeyler
Çok üzüldüm artık gitsin kardeşiniz .
Sinirsel anlamda çok yıprandınız.
Bebeğinizin kalbinin durması ile alakaları olmasa dahi artık çekmek zorunda değilsiniz eşinizle baş başa kalın bir süre.
Allah yardımcınız olsun .
Cennette bir meleğiniz var artık.
Nasip te varsa eğer hiç birşey engel olamazdı .
Nasip deyin ,vardır bir hayır .
Kızlar bu bir dertleşme sadece bebeğimi kaybettim, 15 haftalıktı gebeliğim, kalbi durdu bebeğimin çok üzgünüm ve çok kırgınım başta eşime, sonra ailesine, sonra da kendi aileme hakkımı helal etmiyorum
Şimdi herkesi defettim başımdan neye yaradı ki?? beni bu duruma düşürdüler herkesi Rabbime havale ediyorum
Kızlar bu bir dertleşme sadece bebeğimi kaybettim, 15 haftalıktı gebeliğim, kalbi durdu bebeğimin çok üzgünüm ve çok kırgınım başta eşime, sonra ailesine, sonra da kendi aileme hakkımı helal etmiyorum
Şimdi herkesi defettim başımdan neye yaradı ki?? beni bu duruma düşürdüler herkesi Rabbime havale ediyorum
Preeklamsi ya vardir ya yoktur cogu zaman.. bir sonraki gebeliginde dikkat et canim tekrar etme olasiligi yuksek.. preeklamsi icin baskalari ne yapabilirki? Neddn ailene yukleniyorsun?