- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Dün ölctrdm bişey yok ama vitamine baktırmadmKan değerlerinizi ölçtürdünüz mü?Belki kansızlık,vitaminsizlik falan da vardır.
Bu gerçekten etkili mi? Arkadaşımda kullanıyor ama memleketinde yaptırıyor çok iyi geliyormuş. Ben denemedim merakta ediyorum. Kullandığınız marka nedir?aynen kansızlık ve vitamin değerlerine baktırın. ben şuaralar bal sütü arı poleni karışımı yiyorum o da iyi geliyor
aktardan aldım. direk karışım şeklinde karton kutuda üzerinde arı resmi var. memnunum ben. markayı hatırlamıyorum canım yaBu gerçekten etkili mi? Arkadaşımda kullanıyor ama memleketinde yaptırıyor çok iyi geliyormuş. Ben denemedim merakta ediyorum. Kullandığınız marka nedir?
aynı sorun bende de var 24 saat uyusam sanki hiç uyumamş gibiyim.hashimato tiroidi var bende bundan kaynaklanıyor benmkisi. seninki belki havalardandır cnm ama yine de bir kan tahlili yaptır ne var ne yok öğrenmiş olursun.Bu günlerde cok yorgun uyanıyorum yataktan kalkamıyorum sürekli uyuyorum bıraksalar akşama kadar yatıcam arada cay içsem yerer yani.
Çok fena gece erken yatıyorum sabah kalkanıyorum neden acaba kızlar sizede oluyormu hiç?gün içinde hiç yoğun calışmıyorum ama hep yorgunum iki adım yol atsam yoruluyorum gözlerimi acamıyorum uyumak uyumak istiyorum..bu günler canım da sıkkın acaba depresyonik bişey mi ..Hiçbirseyi düşünmek istemiyorum offf...
Senin antiTPO kac? Benim anti tpo 150 cıktı.Sınır 50.doktor haşimato yok sende falan fıstık dedi ..E 3kat fazla cıktı niyeki o zaman??aynı sorun bende de var 24 saat uyusam sanki hiç uyumamş gibiyim.hashimato tiroidi var bende bundan kaynaklanıyor benmkisi. seninki belki havalardandır cnm ama yine de bir kan tahlili yaptır ne var ne yok öğrenmiş olursun.
benmkisi önce 310 du sonra 460 falandı snrm hatırladğm kadarıylaSenin antiTPO kac? Benim anti tpo 150 cıktı.Sınır 50.doktor haşimato yok sende falan fıstık dedi ..E 3kat fazla cıktı niyeki o zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?