çok agir... taşiyamiyorum.Neden bütün yükü sırtlanmaya çalışıyorsunuz, ağır değil mi sizce de ?
hayır savurgan degilim bişey alamiyorum düşün kızıma bi kıyafet de alamadim.. borçlar var.. ama herşey üstüme geldi çok üzülüyorum bitmiyor..Borç,kredi varsa tasarruflu olmak gerekmez mi gerçekten.
Devir iyi değil gerçekten.
Fazla mı savurgansınız da eşiniz sürekli para muhabbeti yapıyor?
Doğrudur.hayır savurgan degilim bişey alamiyorum düşün kızıma bi kıyafet de alamadim.. borçlar var.. ama herşey üstüme geldi çok üzülüyorum bitmiyor..
astım bronşit... kalp rahatsizliği.. çabuk yoruluyor bi iş yaparken.Eşinizin ne problemi var tam olarak? Teşhis edilmiş bir rahatsızlığı var mı yoksa bunlar çalışmamak için bahane mi?
kolay degil ama ben.... ben tükenmiş sendroıma girmiş durumdayim hiç bişeyden tarz alamiyorum.tek maas ıle su zamanda hayat cok zor
hastaymıs psıkolojısıde bozulmustur kolay degıl
karsılıklı anlayıs ıle bu donemı atlatacaksınız
1 yıldır.. işsizlik maaşı da var.4 senedir çalışmıyor mu bu adam? Senin evden çıkmana, arkadaşlarınla görüşmene izin vermeyen aynı adam mı 4 senedir senin maaşını yiyip yaşıyor? Başka bir konuda da çok küfürbaz dedin sanki...off ya, çok mu arayıp buluyorsunuz bu adamları?
50 tltlik iki tane bi ay üst üste aldik da patladı yırtıldı. bana uymuyor..eşiniz acilen biröieş girecek, borç ortak borçsa amenna ama kp kv in borcu ise ya da eşinizin şahsi borcu siz karışmayacaksınız, maaşınız da size kalacak üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerisini kendinize harcayacaksınız, birde borç harç çok tek maaş+işşizlik maaşı yetmiyor diyorsanız 150 tllık degıl gerekırse 50 tllık ayakkabı alacaksınız..
ben 10 ay içinde evlendim evlendikten sora tanidim.. ne bilim böle olacagi evlenmeden bana bunu göstermedi..4 senedir çalışmıyor mu bu adam? Senin evden çıkmana, arkadaşlarınla görüşmene izin vermeyen aynı adam mı 4 senedir senin maaşını yiyip yaşıyor? Başka bir konuda da çok küfürbaz dedin sanki...off ya, çok mu arayıp buluyorsunuz bu adamları?
Evet, çok acele ediyoruz. Canım inşallah düzelir zamanla bu durum, ama seni bu kadar sıkmasına izin verme...neyin borcu bu bitmek bilmeyen?ben 10 ay içinde evlendim evlendikten sora tanidim.. ne bilim böle olacagi evlenmeden bana bunu göstermedi..
Geçmiş olsun. Yani hafife almıyorum ama bunlar tedavisi olan hastalıklar sonuçta. Evde durdukça daha da hastalanır.astım bronşit... kalp rahatsizliği.. çabuk yoruluyor bi iş yaparken.
ben aliyorum arada ... onun da lazim oluyor.. ama maaş kartımı bende durmasini istediğim söledim. öle gidip harcama yapmaz eşim vicdanli biri.. evet dediği gibi küfürbaz biri.. sürekli söledigi a...k der.. agzi alışkanlığı...Evet, çok acele ediyoruz. Canım inşallah düzelir zamanla bu durum, ama seni bu kadar sıkmasına izin verme...neyin borcu bu bitmek bilmeyen?
İnşallah maaş kartın da onda değildir.
bende öle düşünüyorum evde durunca hastalıklar artiyor. ben eve gelince boş durmuyorum yemegi bulaşığı felan.. eşimede yaptırıyorum iş veriyorum.. ben de yoruluyorum sürekli hareket halindeyim.. bide kızım peşimde.. eşim ilgileniyor ona.Geçmiş olsun. Yani hafife almıyorum ama bunlar tedavisi olan hastalıklar sonuçta. Evde durdukça daha da hastalanır.
Bence siz iş bulup çalışmaya teşvik edin, daha az yorucu ve masa başı işlere filan bakın. İşsizlik maaşı ile nereye kadar yani. Borç filanda varmış.
Evde oturdukça sizede sarar. Yorulmanız çok normal çünkü tüm yük sizin sırtınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?