- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
3 aya yakın, kv kalsa burada da işe girdireceğiz hep bizle kalacak.Böyle hayat sürmez. Hergün sinir stres. gerginlik.
Ne kadar kalıcak kaynınız?
ya zaten pek evlilik yok ortadaKadinlar kulubu düşünürlerinin meshur sozuyle açılışı yapiyorum.''Boşan bence.''
Kayınvalideniz taşınmadımı?3 aya yakın, kv kalsa burada da işe girdireceğiz hep bizle kalacak.
yok taşınmadıKayınvalideniz taşınmadımı?
Eşiniz size sormuyormu?
1,5 senelik evliyizyaklaşık bir senelik evlisiniz sanırım öyle kalmış aklımda.. zor evet belkide aşamayacağın şekilde sorunlar değildir?
yani anlamadım kaynınız sizinle kalıyor,evliliğinizde sorun bumu?ya zaten pek evlilik yok ortada
ev arkadaşıyız...
Boşanmaya bile halim yok
ya zaten pek evlilik yok ortada
ev arkadaşıyız...
Boşanmaya bile halim yok
ben kaynımla aynı evdeyim,henüz bekar neden doğru değil?Allahımben bu dünya ya bu insanların kahırlarını çekmek için mi geldim...
Boyle soylemeyin dusunmeyin isyana girer,esinizle konusun kayinla ayni evde olmak asla dogru degil esinize anlatin evde rahat olamiyorum vs dinlenmek istiyorum diyin yorulmayin guclu olun kendinizi guzel guzel ifade edin tanirsiniz onlari anlayacaklari kavga cikmayacak.sekilde anlatin kv eger is bulursa temelli kalma fikrini asla kabul etmeyin her konu acildiginda kendinizi savunun soyleyuin hatta birebir kv ile gorusun anlatin durumu
eski konularımı okursanız daha iyi anlarsınız beniyani anlamadım kaynınız sizinle kalıyor,evliliğinizde sorun bumu?
işim var ama aile desteğim yok...Aile desteğiniz ve mesleğiniz yoksa çekmek zorundasınız bence.
Evlatlık mı aldınız koca adamı? Bu ne ya. Kabul etmesene eğitimli kadınsın ne zorunluluğun var.3 aya yakın, kv kalsa burada da işe girdireceğiz hep bizle kalacak.
sert bir yüzüm yokkiMadem çekmek istemiyorsun neden sert yüzünü gösterip kestirip atmıyosun? Başka ihtimal bırakmadan yani..
Siz dogurmadınız ya.yok taşınmadı
ama çoçukların sorumluluğunu bana atmaya çalışıyor
bana sordu evet güya ama hayır desemde bu sonuç değişmeyecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?