- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
işte benim sıkıntımda bu ya ben yoğun bir işte çalışıyorum eve gidincede işim oluyor azda olsa elimden tutulmasını istiyorum ama yokyetim olması yardımcı olmayacağı anlamına gelmez.
kavga edince ne rıza kalır ne kıymet.
durumu kabullenmeyin. daha önce yazdığım gibi konuşmak tartışmak işe yaramıyorsa davranışlarınızı değiştirin. işten gelince kendinize bir ekmek arası yapın çalışma odanıza geçin. eşiniz tartışmak isterse mutfağı gösterin ve yetişkin oldugunu, sizin de çalıştığınızı en az onun kadar yorgun olduğunuzu vs sakince söyleyin. uzatırsa oda değiştirin, uyuyun, wc gidin, duş alın. tabi bu yine uzun ve sinir bozucu olacaktır ama sadece sizin değil eşinizin de keyfi bozulunca belki düşünmeye başlar. tabi kararlı olmanız şart. gördüğünüz gibi ne yapsanız kavga çıkıyor yaranamıyorsunuz. bir de böyle deneyin. kaynınız da kendi işlerini kendi yapsın bir zahmet. orası sizin eviniz onun değil. sınırlarını bilsin.işte benim sıkıntımda bu ya ben yoğun bir işte çalışıyorum eve gidincede işim oluyor azda olsa elimden tutulmasını istiyorum ama yok
Sabah evde bir hizmetçiden farkım olmadığımı söyledim onadurumu kabullenmeyin. daha önce yazdığım gibi konuşmak tartışmak işe yaramıyorsa davranışlarınızı değiştirin. işten gelince kendinize bir ekmek arası yapın çalışma odanıza geçin. eşiniz tartışmak isterse mutfağı gösterin ve yetişkin oldugunu, sizin de çalıştığınızı en az onun kadar yorgun olduğunuzu vs sakince söyleyin. uzatırsa oda değiştirin, uyuyun, wc gidin, duş alın. tabi bu yine uzun ve sinir bozucu olacaktır ama sadece sizin değil eşinizin de keyfi bozulunca belki düşünmeye başlar. tabi kararlı olmanız şart. gördüğünüz gibi ne yapsanız kavga çıkıyor yaranamıyorsunuz. bir de böyle deneyin. kaynınız da kendi işlerini kendi yapsın bir zahmet. orası sizin eviniz onun değil. sınırlarını bilsin.
doğru demişsiniz. ev işi kadınınsa ev geçindirmek de erkeğin görevi o zaman. çalışmayın, size baksın, her şeyinizi eksiksiz yerine getirsin gık demeden. hayret bir şey.Sabah evde bir hizmetçiden farkım olmadığımı söyledim ona
bana dediği şu sen kocana yaptığın hizmetleri hizmetçilik olarak mı görüyorsun diyor
evet dedim bir insan harıl harıl işten gelip yemek hazırlayıp iş yapıp zor yataga atıyorsa o süreçte de kimse elinden tutmuyor yardım etmiyorsa hadi onu geçtim nasılsın diye soramıyorsa ben o evde hizmetçiden fazlası değilim dedim.
Sacmalamasın ya bu ne ne işi var sizle..Ya vallahi ızdırap çekmekten başka bişey değil bazı evlilikler..3 aya yakın, kv kalsa burada da işe girdireceğiz hep bizle kalacak.
hani kimi çok seversen onunla imtihan olurmuşsun yaSacmalamasın ya bu ne ne işi var sizle..Ya vallahi ızdırap çekmekten başka bişey değil bazı evlilikler..
sadece dinliyorlar
cesaret verici birşey söylemediler bu güne kadar
Benim eşimde başta bunu dedi onların evi falan filan ama benim eltim bu sözü demişti istemiyorum caiz değil diye evine istememisti ona caiz degilde banami caiz dedim hem o eltim amca kızı yani bideben bunların en az birini söylesem
bana sen benim ailemi istemiyorsun
burası onlarında evi derdi
bende bunu belirttim ama ona bakarsan ooooo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?