- 2 Haziran 2014
- 161
- 9
- 318
mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu ya
eltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum