bir yanınızın olur deme sebepleri ve diğer yarınızın olmaz deme sebeplerini buraya yazar mısınız ya da bir kağıda yazıp kendiniz tartar mısınız hangisi ağır gelecek..umarım yardımcı olabilmişimdir..buraya yazarsanız hep beraber tartışırız..ya da kendi iç muhasebenizle halledersiniz kağıda yazarsanız.
olur deme sebeblerım
bu adamı sevıyorum ve 2 yıllık bı emeğim var çok buyuk emekler verdım guven sorunu paronoyakca davranısları aşirı kıskanclık gibi bı cok sorunları 2 yılda beraber astık cıddı anlamda
onun doğru insan olduguna ınanıyorum hıssedıyorum ben bu adamla ömur gecirebılırım dedığım tek ınsan (tabı sadece ıkımız olarak dusundugum zaman dıs etkenlerden uzak yanı )
kalbının temızlıgıne ınandığın guvendığım bırı
benı onemseyen bırı (aile konusu harıc )
huy olarak babama cok benzetıyorum mesela onu :)
aramızda herkesle oldugundan hatta baskalarının ılıskılerınden farklı bı bağ oldugunu hıssedıyorum hep
kalbımı kırdıgında kızdırdıgında gonlumu almasını cok ıyı bılır mesela yapmadıgı sebeklık kalmaz buda bnm hosuma gidiyo yazarkende farkedıyorum kı aklıma glen coğu sey duygusal anlamda kısaca seviyorum ya tek sebebım bu
olmaz deme sebeblerıme gelınce
kendı aılem benı bu kadar uyarırken yarın bı gun ayrılık olursa evlılık sonrasında aılemın annemın yuzune nasıl bakcagımı dusunuyorum
yuvamda huzurum olsun ıstıyorum kı buna cok ıhtıyacım var ama korkuyorum kv mden dolayı boyle gıtsın ıstemıyorum yerını bılmesı gerekıyo bence ama bunu ben yapamam oğluna dusuyo ıs ama oda zamana bırakıyo
kv hersey onun elınde olsun o yonetsın ıstıyo bnde bunu ıstemıyorum ısrarla oyle olcagını soyluyo
aile ve sulale olarak yapıları gercekten bozuk gıbı gelıyo bana yanı ınsanları cok ıkılı oynuyolar kım kımı seviyo kımden nefret edıyo bellı değil bense bole seylere tahammul bıle edemem
evlerınde bı duzen yok anne sadece lafta cok ıı umursamaz bı kadın bugun varsa yarın para yemek vs yarın olmasada olur der hep
çocuklarını somurmeyıde sevıyo hep daha fazlasını hep daha fazlasını ıstıyo lafa gelıncee ama ben bakıyorum herseylerını ben karsılıyorum demeye bayılıyo