Yorulduk belkide

sevdimsenibikere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
43
9
1
42
halihazırda yoruma açık bir konum var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ve-koca-sorunsali.949353/page-9#post-47720638
Onun için kalabalık ettiysem affola. Hikayemi bide şu açıdan kaleme almak istedim. Uzun olursa kusura bakmayın.

Eşimle 8 sene flört ettik. Üniversitede tanışıp aşkımızı farklı şehirlerde yaşadık. Ya o geldi ya ben gittim onun yanına. O atandı ben atanamadım senelerce KPSS çalıştım. Artık çalışmak istemiyorum dedim ağladım gecelerce. Sonra talih yüzüme güldü atandım. Nikah yaptık aynı şehire atanalım diye. Atandık aynı şehirde 1 yıl kaldık bu arada evimizi aldık. Eşyalarımızı aldık. Bu süreç içinde aileler yüzünden küçük tartışmalarımız oldu. Büyütmedik ama benim aklımdan çıkmıyordu. O ise hep unutmak istiyordu. Düğün oldu yine ailelerden ötürü sorunlar yaşadık. O gene unutalım dedi. O unutuyordu ama benim içimde birikiyordu. Sonra çocuk istedik. Hamile kaldım. Her şey güzel giderken bayram gezmesinde wc ye gittim bacaklarımdan kanlar akıyordu. Eşimi çağırdım şok oldu. Küçük et parçaları vardı. Kimseye belli etmedik hastaneye gittik düşük yaptım diye çok korktum. Sonrasın bizi bırakmamış çok sevindik. Ama sürekli kanamam oluyordu. Sonra öğrendik ki ikizmiş. Sevindik ama çok şaşkındık. Tek yumurta tek plesanta dedi dr. Riskli dedi. Eşimle bunları yaşarken annem dayanamadı memlekete döndü. Bi süre sonra dr işi bırak dedi. Bıraktım. Her hafta ünv hastanesine gittik korkuyla. Eşim çok destek oldu. Ama ailesi olmadık sorunlar yaşatıyordu bize. 3 ay kv şerde kaldık. Benimle ilgilendi sağolsun. Sonra bi gece suyum geldi aniden. Altıma kaçırdım sandım değildi. Bebeklerimi 31. Hafta doğurdum küveze girdiler. 1 ay öldük öldük dirildik. Sonra şükür eve geldik. Eşim yine çok yardımcı ama gel gitler yaşıyordum lohusalıktan. Bebekleri yatağımın içinde arıyordum. Bize kimse yardıma gelmiyor. Gelse bile haftasına dönüyorlar. İki kişi baktık. Baktık ama çok yıprandık. Ben sabırlıyım eşim acayip sabırsız. Çok destek ama sosyalleşemiyoruz diye acayip sıkılıyor. Kimse demiyor bırakın bize gezin diye. 18 ay oldu. Tatil bitiyor. Ben bir sene daha bakacağım dedim. Ama baktım eşimle didişiyoruz sürekli. Bi kaç defa ikizlere kötü davrandığı oldu. Çektim aldım ama en son dayanamadım s... git hayatımızdan dedim sonra pişman oldum ama özür dilemedim. Salonda yatıyor konuşmuyoruz. Bilmiyorum yorulduk belkide...

Bu bıkkınlıkları herkes yaşıyor. Çabuk pes etmissiniz, cocuklar buyuyunce hersey duzelir.

Bu erkekleri anlamak zor. Evlenirsin hemen çocuk ister , biraz gezelim dersin bunalirlar.
Hamile kalırsin doktor ilişkiyi yasaklar hemen bunalirlar.
Çocuk olur iki ağlayıp yaramazlik yapınca, eski günleri özledik derler bunalırlar.
Bırak rahat rahat yatsın kanepede. Belki orada ferahlarda bunalmaz.

Bebekler zorlamış görünüyor iliskinizi , heñüz çocgum yok ama yigenim bizde kalmisti bebeķken birazda olsa anlayabiliyorum sizi. Sabredin çocuklar buyudukce gececektir bunlar. Allah yardımciniz olsun. ..

Sizin yaşadıklarınızin belki daha fazlasını yaşadım ikizleri m şu an 2.5 yasindalar ne birbirimize tahammulumuz kaldı ne de sevgimiz maalesef boşanma asamasindayiz her evlilik böyle değil umarım siz bu lardan en az zararla kurtulursunuz

Biz insanlar... Rabbim istediklerimizi en guzel l sekliyke nasip ediyor bize. Nasip olunca da hemen yoruluyoruz. Haklisin arkadasim erkek biraz hassas olmali bu doneminde sana. İnsduzelir.

Sizin yaşadıklarınızin belki daha fazlasını yaşadım ikizleri m şu an 2.5 yasindalar ne birbirimize tahammulumuz kaldı ne de sevgimiz maalesef boşanma asamasindayiz her evlilik böyle değil umarım siz bu lardan en az zararla kurtulursunuz
Allah yardımcın olsun. O inat ben inat resmen evliliğimizin kuyusunu kazıyoruz. Çok üzülüyorum. O da üzülüyor ama bir şeylere geç kalmadan çözüm üretmemiz lazım

iyide çocuklu her ailenin yaşadığı sıkıntılar bunlar..
ben birde kimse bakmaya gelmiyor kısmını anlamıyorum cidden ..
çocuklarınızla kendi düzeninizi siz kuracaksınız evet zor hele ikiz eminim daha zordur ama kimseden beklenti içine girmezseniz daha mutlu olursunuz..

iyide çocuklu her ailenin yaşadığı sıkıntılar bunlar..
ben birde kimse bakmaya gelmiyor kısmını anlamıyorum cidden ..
çocuklarınızla kendi düzeninizi siz kuracaksınız evet zor hele ikiz eminim daha zordur ama kimseden beklenti içine girmezseniz daha mutlu olursunuz..
Artık bakmaları konusunda bir isteğim yok. Ama hiç değilse bu zorluklar içinde bize köstek olmasınlar. Küçük jestler kimseyi eksiltmez. Çoğaltır aksine...

Özür dilemeniz lazım bu çok net biliyorsunuz.. yenir yutulur bi laf değil..
Zor günler gecirmissiniz geçti gitti diye iyi olunmuyor.. zaman lazım.. iyi şeyler lazım.. evet çok zor ikizlere bakmak.. evet çok bunaldiniz.. esiniz hep unutmuş belki de içine atmış ve rahatlayamiyor.. sizin ona hayriniz dokunamiyor sizi kim kurtarsin.. doğru hepsi.. ama sonuç.. başka bi sıkıntı yok sadece yorgunluk memnuniyetsizlik.. Bunlar da doğal süreç.. niye evliliginizin kuyusu kazilsin.. neleri atlattiniz şimdi 4 duvar arasında cozulmeyecek bişey yok ki.. haftasonu bigün eşinize izin verin.. Tüm gün onun olsun.. o da bi gün size izin versin.. rica edin annenize yardıma gelsin bi kaç gün.. beraber 2 gün geçirin.. yapabilirsiniz..

Kızım 4 yaşında.. 4 yıldır belki 2 ya da 3 kez eşimle disari çıktık.. 5 yıllık evliyiz daha sinemaya gitmedik mesela.. başbaşa evlilik yildonumu kutlamadik.. başbaşa tatilimiz yok.. hep kızımız da yanimizda..

pişman ya da rahatsız değiliz ama olsaydik da bu sadece bizim hatamız olurdu..

kimseden bişey isteyemiyoruz huyumuz böyle.. illa teklif gelecek hatta ısrarla teklif gelecek de 2 saatligine kabul edeceğiz :)

Çözüm bulmak zorundasiniz.. sizin evliliginiz iliskiniz size ait zaman bekliyor ve Alarm çalıyor.. oyun grubu saatlik bakım anneden rica vs vs lütfen zaman yaratin kendinize çift olarak..

Kızım 4 yaşında.. 4 yıldır belki 2 ya da 3 kez eşimle disari çıktık.. 5 yıllık evliyiz daha sinemaya gitmedik mesela.. başbaşa evlilik yildonumu kutlamadik.. başbaşa tatilimiz yok.. hep kızımız da yanimizda..

pişman ya da rahatsız değiliz ama olsaydik da bu sadece bizim hatamız olurdu..

kimseden bişey isteyemiyoruz huyumuz böyle.. illa teklif gelecek hatta ısrarla teklif gelecek de 2 saatligine kabul edeceğiz :)

Çözüm bulmak zorundasiniz.. sizin evliliginiz iliskiniz size ait zaman bekliyor ve Alarm çalıyor.. oyun grubu saatlik bakım anneden rica vs vs lütfen zaman yaratin kendinize çift olarak..
Bizimde kimseden bir şey isteme huyumuz yok. İkizlerden sonra insan haliyle beklenti içerisine giriyor.
Evet ilişkimizin ihtiyacı olan zamanı yaratmamız lazım. Teşekkürler yorumunuz için

Yasadıklarınız kolay değil. 18 ay boyunca iki tane bebeğe bakmak aynı zamanda kendi kişisel ihtiyaclarını gidermek cok zor. Özellikle bizim gibi calısan, belli baslı düzeni alıskanlıkları olan insanlar icin.

Kendime baktığımda (22 aylık caki namıyla anılan bir kızım var) her zaman en yakınımdakilerden cıkarıyorum hıncımı. Annem/kardeşim/eşim. Cünkü cok yorgunum, cünkü yalnız kalmak istiyorum zaman zaman. Cünkü bazen anneliğimle kendim arasında sıkışıp kalıyorum.

Ben sizin yerinizde olsam, eşimden özür diler, cok yorgun olduğum icin kalbini kırdığımı söylerdim. Öğretmenmişsiniz, yarım gün bakıcı bulmak işe dönmek eminim size cok iyi gelecektir. İş yerinde manevi tatmin duyacağınız icin ailenize karşı daha ılımlı daha sakin olacaksınız.

O bakmadı, bu yardım etmediyi bırakın artık. Durumu kabullenin.

Benim kızıma annem bakıyor, herkes bana cok sanslı olduğumu söylüyor. Evet annem gözü gibi bakıyor ama ben bir yarım saat daha fazla bırakamıyorum kızımı anneme. Bazen işten izin alıp eve gidip enerji depolayıp öyle devam ediyorum hayatıma.

Artık hayatınızı düzene koyma vakti gelmiş. Biraz silkinin.

Benim hıncımı çıkaracak kimsemde yok etrafımda. Ailem başka şehirde. Eşim için geldim buraya. Bir tek eşim var derdimi paylaştığım. Bu paylaşımlar bazen eşimede batıyor.
Yaz tatillerinde 1 ay ailemin yanına geçiyoruz o bile deşarj olmama yetmiyor. Çok yoruldum galiba. Bütün bunların üzerine eşime haksızlıkta yapmak istemiyorum. Karmaşık duygular içindeyim
Yasadıklarınız kolay değil. 18 ay boyunca iki tane bebeğe bakmak aynı zamanda kendi kişisel ihtiyaclarını gidermek cok zor. Özellikle bizim gibi calısan, belli baslı düzeni alıskanlıkları olan insanlar icin.

Kendime baktığımda (22 aylık caki namıyla anılan bir kızım var) her zaman en yakınımdakilerden cıkarıyorum hıncımı. Annem/kardeşim/eşim. Cünkü cok yorgunum, cünkü yalnız kalmak istiyorum zaman zaman. Cünkü bazen anneliğimle kendim arasında sıkışıp kalıyorum.

Ben sizin yerinizde olsam, eşimden özür diler, cok yorgun olduğum icin kalbini kırdığımı söylerdim. Öğretmenmişsiniz, yarım gün bakıcı bulmak işe dönmek eminim size cok iyi gelecektir. İş yerinde manevi tatmin duyacağınız icin ailenize karşı daha ılımlı daha sakin olacaksınız.

O bakmadı, bu yardım etmediyi bırakın artık. Durumu kabullenin.

Benim kızıma annem bakıyor, herkes bana cok sanslı olduğumu söylüyor. Evet annem gözü gibi bakıyor ama ben bir yarım saat daha fazla bırakamıyorum kızımı anneme. Bazen işten izin alıp eve gidip enerji depolayıp öyle devam ediyorum hayatıma.

Artık hayatınızı düzene koyma vakti gelmiş. Biraz silkinin.

Benim hıncımı çıkaracak kimsemde yok etrafımda. Ailem başka şehirde. Eşim için geldim buraya. Bir tek eşim var derdimi paylaştığım. Bu paylaşımlar bazen eşimede batıyor.
Yaz tatillerinde 1 ay ailemin yanına geçiyoruz o bile deşarj olmama yetmiyor. Çok yoruldum galiba. Bütün bunların üzerine eşime haksızlıkta yapmak istemiyorum. Karmaşık duygular içindeyim
Biraz toparlanıp acil karar almanız lazım.

Sizi cok iyi anlıyorum. İnsan yorgunluktan düşünemiyor bile.

Cocukları kreşe yazdırsanız

Back
X