- 13 Nisan 2007
- 33.526
- 102.019
- 1.123
- 46
senağlamabir ilişkim vardı 3,5 senelik ben afyonluyum oda ise osmaniyeli idi ben ardahanda kamuda sağlık memuruyum o ise dershane öpretmeni osmaniyede....neyse evlenmek istedik bunu aileme aştım kesinlikle illa olamz dediler 1 sene uğraştım bu 1 sene içinde yemediğim dayak hakaret küfür kalmadı hem annemden hem babamdan hemde ablamdan...yediğim dayaklar hafife alınacak cinsten değiller saçlarımdan sürükledim saçlarımı yoldular dambıllarla kafama vurdular asla vazgeçmedim..baktılar olmayacak istemyerek onun ailesinede agza alınmayacak hakaretler ederek verdiler nişan yaptık babam mutfakdan dışarı dahi çıkmadı...şimdi ise sorun düğün tarihi sorunu bizimkiler temmuzda olacak onun ailesi ise mayısda olsun temmuzda osmaniye çok sıcak olur kimse düğüne gelmez diyorlar..bizimkiler ise inada bindirdi onların istediği gibi olmayacak herşey diyorlar...bana hala hakaretler devam ediyo neden mayısda olsun istiyorlarmış ben hamilemiymişim Allahım bu kelimeyi babamdan duymak ne utanç verici ben bişey yapmadım ki sadece sevdiğim ile evlenmek istedim...ben kamuda oldugum için bizimkiler onu işsiz görüyorlar ben onlara bakacakmışım onları besleyecekmişim öyle görüyo...ahlaksızın tekiymişim....kafayı yemek üzereyim tabi bunda dayak ve stresden ben 6aydır psikiyatrik tedavi alıyorum bunun bile yalan oldugunu sanıyorlar....
çok bunaldım çok sıkıldım yoruldum artık sıkıldım nedne bu işkence bana yaa neden naptım ben senağlama senağlama senağlama
Allahım Allahım!!!akannehir
Bence azıcık daha sıkın dişinizi..
Bırakın ailenizin dediği olsun,onların istediği tarihte düğün yapın..
Offffff!!!
Sanırım ben olsam düğünden sonra asla ailemle görüşmezdim..
Çok mutlu olun inşallah..:teselli: