Ne zaman canım sıkılsa buraya yazmak geliyor hep içimden.. Berki gerçekleri duymak beni kendime getirir diye bilmiyorum..Herşey ters herşey engel hayatımda. Daha önce söz attım, yalanlar içinde devam edemedim. Uzun zaman sonra hayatıma birini dahil ettim.İyi bir adam ben öle görüyorum,seviyoruz.
1,5 yıl oldu, ve ben artık birşeylerin ciddiye binmesini istediğim anda herşey tersine dönmeye başladı.
Sürekli kavga etmeye başladık, en ufak şeylerden.. Evlilik için daha yol alamadık, biz ailelerden destek görmeyeceğimiz için beraber yapacağız herşeyi, bundan sebep ben acele ediyorum.
25 yaşındayım artık bende hayatımın bundan sonra ki kısmını sevdiğim adamla geçirmek istiyorum oda olmuyor.Daha önce arkadaşına kredi çekmiş 3000 tl arkadaşı şuan onu ödeyemıyormuş birde o çıktı
Acaba evlilik için acelemi ediyorum, aslında ben öle evlilik delisi değildim annemin baskılarından sonra böyle oldum, ben böyle olunca sorunlar başladı
Artık kafam durdu benim... Akışına mı bırakmalıyım?
1,5 yıl oldu, ve ben artık birşeylerin ciddiye binmesini istediğim anda herşey tersine dönmeye başladı.
Sürekli kavga etmeye başladık, en ufak şeylerden.. Evlilik için daha yol alamadık, biz ailelerden destek görmeyeceğimiz için beraber yapacağız herşeyi, bundan sebep ben acele ediyorum.
25 yaşındayım artık bende hayatımın bundan sonra ki kısmını sevdiğim adamla geçirmek istiyorum oda olmuyor.Daha önce arkadaşına kredi çekmiş 3000 tl arkadaşı şuan onu ödeyemıyormuş birde o çıktı