Yoruldum artık mücadele etmekten..

Sanırım bardağın dolu tarafını görmemi söylüyorsun ama bazen olur ya herşey ama herşey kötüye gider işte aynen böyle bir donemdeyim. Bir insanın hayatinda hic mi bir sey yolunda gitmez diyorum. Ev tutuyorum ev sahibi sorunlu yönetici sorunlu. Işe gidiyorum iş inanilmaz yoğun ve stresli. Arkadaslarim uzakta burda ise yok. Aile desen bu yaşıma kadar ancak ben verdim onlar sadece sızlanıyor. Yanî artık yeteŕrrrrrrrr diye bagirmak istiyorum.

Bazen tükeniyor insan,anlıyorum...Allah yardımcınız olsun.

Sanirim
ALLAH herkese kaldırabileceği kadar yük verirmiş ya işte bizimkisi o hesap. Güçlü oldukça omuzlarınızda ki yük artıyor. Herkes bize zaten güçlü bunu da yapar diyor. Nazik kizlar gibi dur ben hallederim diyen yok. Hayat işte herkese malesef adil degil.

Nazik biriyim yapi olarak ama ben hallederim cok olmadi cunku erkekler cikarsiz is yapmiyor iyiyi bulmak zor onada rast gelmezseniz ne olursaniz olun olmuyor.
Sizi anliyorum insan bir destek istiyor fakat inancliysaniz bu dunya gecici imtihan var ve dunya hayatinin geciciligine ait ayetler de var bu dunyaya tamah etmek de cok iyi bir sey degil.

Hayat bu zaten, mücadele etmek ... mücadele olmazsa yok oluruz :) astronotlar 6 aylık uzay gezilerinde kemik erimesi riski taşırmış. Yer çekimi olmadığından kemikler zorlanmaz ve erime başlarmış. Dolayısıyla zorluk, mücadele insanı güçlendirir. Tırtılın kelebek olmak için verdiği mücadeleyi hiç duymadınız mı? O kozadan çıkmak için çırpındıkça zehrini atıp sağlıklı oluyor. İşte böyle... Sizin sorununuz mücadele etmek değil bence, yalnızlık. Bunun için de karşılıksız iyilikler yaparak beklentiye girmeyerek iyi arkadaşlar bulabilirsiniz. Gülümsemek anahtarınız olsun

Back
X