• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artik psikolojimden

sulti Aviz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
bu illet içimdeki korkudan ne zaman kurtulacağım tam kurtuldum diyorum tekrar geliyor ilk başlarda panik atak oldumda nefes alamiyordum şimdi midem ağriyor bulaniyır çarpıntı gibi hissediyorum. Doktorum ilaç yazdi bağimli olmaktan korkuyorum? Hormonlardanmi oluyor diye düşünüyorum hep bir arayiş peşindeyim bu ara yine yerlerdeyim

Doktor yazdıysa ilacı kullanmaktan korkmayın, bazen tek çare ilaç oluyor ve korkup kullanmadığınız her gün için pişman olabilirsiniz.

Doktor yazdıysa ilacı kullanmaktan korkmayın, bazen tek çare ilaç oluyor ve korkup kullanmadığınız her gün için pişman olabilirsiniz.
Dizde içiyor musunuz ilaç? Gerçekten çok yoruldum kendime kızıyorum birde içmeden nasil birakacagim diye korkuyorum

Dizde içiyor musunuz ilaç? Gerçekten çok yoruldum kendime kızıyorum birde içmeden nasil birakacagim diye korkuyorum
Ben 2 yıl kullandım. Korkularım artık evden çıkamayacak düzeye gelince gittim psikiyatriste hatta doğru ilacı 3.doktorda buldum, diğer ikisi mideme dokunmuştu. 3.kez başladığım ilaç çok şükür çok iyi geldi. Doktor zaten ne zaman bırakmak gerektiğini çok iyi biliyor. Kullandım, 1.5 yıl sonra azaltmaya geçtik sonra bıraktık. Çok şükür o zamandan beri hiç eskisi kadar kötü olmadım.
İlacı kullanırken sürekli keşke daha erken kullansaydım dedim, boşa giden yıllarıma üzüldüm.

Back
X