- Konu Sahibi SARI_SEKERM
-
Anlıyorum canım seni.. Bana kalırsa al karşına düzgünce konuş. Olgun insanlarız biz falan de. Onun yaptığı resmen hatasını kabul edememek ve kendiyle yüzleşme korkusu. Anlat içindekileri bir bir. Eğer değişmiceksen olmayacak böyle. Senin yaptığın olgunluk değil çocukluk. Çocuk büyütemem ben artık de. Beni istiyosan, seviyosan değişirsin ama değişmem diyorsan yapabilceğim birşey yok de. Tabi herşeyi göze alarak..
aradı az önce bak sen böyle yapmaya devam edersen bir gün daha kötü problemlere yol açar dönüşü olmayan durumlara gelir dikkat et söylediklerine konuşmalarına dedim ama nafile daha bana yok sen hiç yapmıomusun sanki birsürü laf yine ben suçluyum tamam sen hep haklısın haklı ol yine bir süre görüşmeyelim dedim oda öylemi eminmisin beni arama dedi kapattı yüzüme bende msj attım daha sen davranışlarını düzeltmek adına birşey söylemiosun bana yapcak başka bişi kalmadı dedim kendini düzeltmesi lazım benimde bir gururum var böyle gitmez özür dilemek bu kadar zormu sevgilimin kalbini kırsam ağır bir laf söylesem dediklerine cvp vermem susarım özür dilerim sevdiğimi kaybetmekten dahamı önemli haklı çıkmak bilmiyorum kenside ararmı aramazmı
merhaba bayanlar 3 senelik bir ilişkim var yaza nişanlamayı düşünüyoruz. fakat bir huyu varki beni çileden çıkarıyor.suçlu olduğu halde suçunu bana yıkıp özür diletmeye çalışır. yine tartıştık iki gün önce açmadım telefonlarımı dün akşam yine aradı açtım bir özür bile dilemek yok yine beni suçluyor bana tartışmalarımızda hep böyle yaptığı için bende açmak istemedim açıkcası keşke yine açmasaydım herşey daha kötü oldu. bana birşey söyler mesela ben onu yüzüne vurduğum zaman ne gereği var şimdi böle konuşuosun özür diledim ya daha napıyım ozaman affetmeseydin ozaman söyletmeyeceksin gibi hep bu tavırlarda ama artık çizgiyi aştığını düşündüm ve bir süre görüşmek istemediğimi söyledim görüşmeyide düşünmüyorum gerçi beni rahat bırakacağını sanmıyorum ama gözünü korkutmam lazım kendine gelmesi lazım sonuçta ben bu insanla gelecek düşünüyorum psikolojisinin bozuk olduğunu dşünmeye bile başladım artık çünkü bir insan suçluysa susar özür diler bu beni özür diletmeye çalışıyor her defasında ben böyle bişiyi hayatta yapamam bana yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek benim fikirlerinizi bekliyorum
canım seviyorsan elbette vazgeçme hemen sorunun ana kaynağını öğrenmeye çalış gerekirse psikoloğa gidin birlikte sonuçta sevgiler kolay elde edilmiyor elinden gelen her şeyi yaptığında baktın olmuyor zorlama ha bi de şu var ki eğer uğraşmana değeceğini düşündüğün bir insansa çaba sarfet yoksa kolay olmasa da salla kimse senden değerli değil
Canım sakın tükürdüğünü yalama. Msj atma, arama, görüşme o adım atana kadar. Eğer sen adım atarsan yine aynı şey olucak ve bu kişi seni dahada üzecek. Sakin kal çekil bekle. Seviyorsa adım atar. Ve ozaman ne yapacağına karar verirsin.
Ayrı şehirlerde misiniz?
Allah yardimcin olsun canim, en sevmedigim huylardan biridir, benim sevgilim yok ama babam öyledir, tek çaresi maalesef oturupta muhabbet etmemek, benim yaptigim gibi...
aynı şehirlerdeyiz
o zaman şanslısın..en azından yüzyüze gelip konuşabilme imkanınız var..eğer telefonla yürüyen bir ilişki olsaydı çok daha zor olurdu..
sana yaşattığı durum seni çok yorar -ki zaten oldukça yormuş-, bir noktadan sonra da seni kaybetmeye kadar götürür..
1 hafta görüşmemeye çalışırsan belki ona da düşünme fırsatı verirsin..ama tabii huyunu suyunu bilmiyoruz, 1 hafta görüşmemek ters te tepebilir..yine en doğru kararı sen vereceksin..
seninde annenin allah yardımcısı olsun canım çünkü çok sinir bozucu bir durum muhabbet etmeyincede suçlu oluyorum ozamanda ayrılmaya bahane arıyorum
saol canım bende aynı böyle yapmayı düşünüyorum aramıcam ve msjda atmıcam dediğin gibi yine ben ararsam adım atarsam yine yaptığından geri kalmıcak 2 gün sonra yine başlıcak aynı şeyler bekliyorum aramıcam ama o arar madem ben suçluyum dediğin gibi kötüyüm nie arıosun ozaman değilmi kendiyle çelişio işte yarın iznim bitio iş günüm kesin geldinmi gittinmi çıktınmı die arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?