gerçekten yaşasın kötülük bende çaktırmadan şakaya vurarak alttan alttan lafları yapıştırıyım bari :) , konu sadeceboy eminim bazen benim karim daha güzel diye gururlanır falan o zaman iyide benden güzelleri görünce ayy benm karım kötüymüş deyip benden tiksinecekmi yanı bu nasıl bi adam çözemiyorum yarabbi!
çagatay ulusy u merak edip baktımda yakışıklı adammış allah sahibine bağışlasın :) bundan sonra yaşasın kötülük kırmadan alttan alttan söylüycem şakayla karışık
kırıp kırmadığı düşünmeyi adama kırıldım diyorum tınnnnnnn !!!! yerime oturuyorum . ben çok hata yapmışsım ya benim kocam ne yakışıklı ne tatlı diye hep tavana değdirmişim sizin sayenizde gözüm açılıyo allah razı olsun hepinizden
kırıp kırmadığı düşünmeyi adama kırıldım diyorum tınnnnnnn !!!! yerime oturuyorum . ben çok hata yapmışsım ya benim kocam ne yakışıklı ne tatlı diye hep tavana değdirmişim sizin sayenizde gözüm açılıyo allah razı olsun hepinizden
okuyunca çok üzüldüm eşinin sana davranışınaa....evlenirken boyunu görmedi mi? ne kadar ayıp...giydiğine saç rengine falan laf etse dicem değişiklik yap yakıştıramamış olabilir.ama boy,pos,ağız,göz,burun bunlar Allah vergisi çok ayıpp boy uzatmanın çaresimi var?
hadi burun agiz desen yine yani estetik filan caresi var kendiside mutsuzsa tabi ama boy yani napsin kiz eklememi yapsin
sacma bir takinti yani...
sorma tweetim yaa estetikte var çaresi ama bu boyy ne yapsakki ...boy uzatıcı haplar var nettene komik ya acep alanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?