Dün izin günümdü normalde bebegime annem bakıyor bebegim hergün onda.Bebegi ona götürüp getimek içinde ufak bir araç aldık ama aldıgımız günden beri eşim hergün sanayyide tabiri caizse keyfi yerlerini yaptırıyor ve her ay ayrı maraf dün yine gitti tamirhanaye.bu parçanın orjinali al yoksa olmaz demiler velhasıl geldi böyle böyle dedi annemde oglum sendemi sorun var acaba dedi sen kullanırken bozuluoyr hep.neyse bu zaten orda bir tutuldu anneme.sonra bende arabaya taşınacakları taşıdım bagaz kapalıymış yerleştirmek için yere koydum buda görmedi ona takıldı annemin babamın yanında bagırmaya başladı körmüsün ne yapıyosun bilmem ne basbas bagırdı.bugun yine anneme bıraktı çocugu gelirkende getirecek bana mesaj atmış artık son demlerin vs diye yaşadıgı mutlu anlar sahteymiş.buarada bebegim1,5 yaşında dogudugundan berş annem bakıyor ben çalışıyorum eşimin ailesi çocuk yüzünden kavga etti ve 9 aydır torunlarını görmüyorlar görüşmüyoruz.bütün yük annemde çocuga bakar yemegi apar akşama bana yollar eşim iş arası gider yemegini orda yer.çıldıracagım akıl verin