• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YORULDUM ARTIK

Bu sizin düşünceniz saygi duyuyorum ben asla ailemi ezmem de ezdirmem de yaşanan her şeyi koşullarıyla değerlendirmek lazım otesi bana ters geliyor tabi ki evlenirken bazi kosullari değerlendiriyorsunuz ya da ev alırken vs.bunun nesi yanlış ki şu an çocuğuma ben bakıyorum bakmak için istifa ettim ama yakın zamanda iş yaşamına döneceğim tabi ki koşulları dusunmem gerekiyor
uzaktan konulmak kolay geliyor eşimi 20 bin lira dolandırdılar kredi borcu fazisi ile 50 bin lirayı buluyor onu ödüyorum ananası babası nerde keyifte başka şehre taşındı çocuk okutuyor çocukta 19 yaşında kız benim evdeki 1,5 yaşında ki de çoçukmu dimi hangisinin daha çok ihityacı var bakıma düşündükçe çıldırıyorum

Işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum tepki alıyorum insan çocuğu için anneanneye babaanneye de guvenemiceksek kime güvenecek yine söylüyorum mesafe saglik sorunları bunları konuşmaların dışında tutuyorum zaten ama ailelerin de çocuklarına destek olmaları lazım bizde öyle olacağız ilerde olmalıyız zaten aile demek bu değil mi

Işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum tepki alıyorum insan çocuğu için anneanneye babaanneye de guvenemiceksek kime güvenecek yine söylüyorum mesafe saglik sorunları bunları konuşmaların dışında tutuyorum zaten ama ailelerin de çocuklarına destek olmaları lazım bizde öyle olacağız ilerde olmalıyız zaten aile demek bu değil mi
kesinlikle öyle ama neymiş efendm olurmuıymuş.buarada eşimide annannesi büyütmüş ...

Çocuğum olmadan önce bende sizin gibi düşünüyordum kardesim ailelerinize guvenip cocuk yapmayin diyodum acikcasi oglum dogduktan sonra fikrim degisti soyle ki benim annem de kayinvalidem de saglikli bakabilecek durumdalar yarin bir fun çalışmaya başlasam ikisi de donusumlu bakacaklar eger herhangi bir saglik sıkıntısı yoksa torunlara bakılmalı eğer benim ailem bakmayacağını bildireydi çok bozulur ilişkilerimi buna göre düzenlerdim evladını seven değer veren torununa tapar zaten bakıcı ellerine bırakmaz bırakmamalı ama diyorum bir saglik sıkıntısı mesafe uzaklığı falan varsa o ayrı ama biz evimizi alırken çocuk olayını düşünüp hem kayinvalideme hem anneme yakın ev aldık iyi ki de öyle yapmisiz

Kayın valide veya anne torununa bakmak zorunda değildir.
Benim annem torunu icin iki üç ayda bir 1600 km yol gider gelir özlemine dayanamaz ama bakmak zorunda kalsam bakamam diye de ekler. Gelin de hiç bozulmaz napsın çünkü biliyor ki kendi annesi de bakma taraftarı değil ve zorunda da degil.
Evladını seven torununa tapar derken neyi kastettiniz tapmak torun bakmakla aynı şey değil. Bakmamasi sevmediği anlamına gelmez. Bakmaz ama çok sevebilir annem 53 yaşında ozleminden duramıyor ve karayolu ile gidip geliyor 1600 km yolu, bir torun sevgisi icin. Ama bakmaz :) bakmak zorunda da değil. Gelinimizin annesi de bakmak zorunda degil.
Benim babannem 50 sinden sonra 3 torun bakmış büyütmüş annelerini kaybettikleri icin bakmak zorunda kalmis," Bakmak zorunda" ile "bakmak zorunda kalmak" aynı şey değildir. Bakmis olmasi da, baktığı torunları sevdiği , Bakmadıgi diğer torunlarını sevmedigi anlamina gelmez.
Bakmak zorunda olsaydı eğer 14 torun bakmalıydı şimdiye kadar. Çoğu da yasit ne yani 14 toruna ayni anda mi bakacak. Sacmalamissiniz.

Tamam da varsayalim 2 eltisiniz ayrıca da 1 gorumceniz var gelinler kv ye guvenip cocuk yapti gorumce de annesine guvenip yapti diyelim, hani sizin hesapta güvenip yapmali ya hepsini alıp nasıl baksın. Ya da torunlar sirayla mi gelecek, kardesler büyükten küçüğe sırayla mi çocuk yapacaklar kv ya da anne sırayla büyütsün diye, kadın torun sevme yaşında yeniden yeniden anne mi olacak. Bencil ve komiksiniz gerçekten de. Yine söyluyorum Bakmak zorunda demek ayri bakmak zorunda kalıp bakmak ayri.
Kimse kv veya anneye güvenip çocuk yapmasın sözüne sonuna kadar katılıyorum ve mevcutta bakan kv veya anne varsa hakları ödenmez bilinsin.

iyilikten maraz doğmuş. ya çıkın ya bakıcı tutun. öğle yemeğine kadar anneniz yapıyor daha napsın kadın. son demlerin demiş bi de.

Kayın valide veya anne torununa bakmak zorunda değildir.
Benim annem torunu icin iki üç ayda bir 1600 km yol gider gelir özlemine dayanamaz ama bakmak zorunda kalsam bakamam diye de ekler. Gelin de hiç bozulmaz napsın çünkü biliyor ki kendi annesi de bakma taraftarı değil ve zorunda da degil.
Evladını seven torununa tapar derken neyi kastettiniz tapmak torun bakmakla aynı şey değil. Bakmamasi sevmediği anlamına gelmez. Bakmaz ama çok sevebilir annem 53 yaşında ozleminden duramıyor ve karayolu ile gidip geliyor 1600 km yolu, bir torun sevgisi icin. Ama bakmaz :) bakmak zorunda da değil. Gelinimizin annesi de bakmak zorunda degil.
Benim babannem 50 sinden sonra 3 torun bakmış büyütmüş annelerini kaybettikleri icin bakmak zorunda kalmis," Bakmak zorunda" ile "bakmak zorunda kalmak" aynı şey değildir. Bakmis olmasi da, baktığı torunları sevdiği , Bakmadıgi diğer torunlarını sevmedigi anlamina gelmez.
Bakmak zorunda olsaydı eğer 14 torun bakmalıydı şimdiye kadar. Çoğu da yasit ne yani 14 toruna ayni anda mi bakacak. Sacmalamissiniz.
Yine söylüyorum düşüncenize saygı duyuyorum bu da benim düşüncem ve kesinlikle değişmez ne demek saçmalamak ben saygıyla karşılıyorum bitin düşünceleri benim düşüncem budur

Yine söylüyorum düşüncenize saygı duyuyorum bu da benim düşüncem ve kesinlikle değişmez ne demek saçmalamak ben saygıyla karşılıyorum bitin düşünceleri benim düşüncem budur
Bencilsiniz bana göre. Bencilliginize saygı duymuyorum.
Bu forumda ne kadar fazla konu var bilmem denk geldiniz mi, yok efendim benim annem abimin çocuklarına bakıyor ama benim de yardıma ihtiyacım var benimkine bakmıyor. Kayınvalide eltimin çocuklarına bakıyor ama bizimkilere bakmıyor, görümcem çocuklarını kayınvalideme baktırıyor ama benimkine bakmıyor anneme de veremiyorum çünkü annem de abimin çocuklarına bakıyor vs vs vs..
Pufffff bakmak zorunda dediginiz insanlar hem belirli bir yastan sonra buyuk fedakarliklarla zorluklarla bakmaya çalışıp hem de ne kadar çok adaletsizliğe neden oluyor farkında mısınız?

Konu sahibi merak ettigim siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda yani durumu anlatmaktan baska bisey yazmamissiniz.

Konu sahibi merak ettigim siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda yani durumu anlatmaktan baska bisey yazmamissiniz.
bi bilsem şuanda sadece evde tavrımı aldım tek kelime dahi etmyiorum bebeğimin bende oldugu saatler onunla ilgileniyorum gecede yanıma alıp uyuyorum.

uzaktan konulmak kolay geliyor eşimi 20 bin lira dolandırdılar kredi borcu fazisi ile 50 bin lirayı buluyor onu ödüyorum ananası babası nerde keyifte başka şehre taşındı çocuk okutuyor çocukta 19 yaşında kız benim evdeki 1,5 yaşında ki de çoçukmu dimi hangisinin daha çok ihityacı var bakıma düşündükçe çıldırıyorum
Eşiniz dolandırıldıysa ailesinden maddi yardım isteyebilir ama onlar ne size maddi yardım yapmak zorundalar ne de çocuğunuza bakmak zorundalar gerçekleri kabul edin bu adamın maddi durumunu aşağı yukarı bilerek aldınız çocuk doğururken de biliyordunuz, çocuğunuza anneniz bakıyor hadi tamam çalışıyorsunuz ama eşinize neden anneniz yemek veriyor neden annenizi bu kadar yoruyor ve kullandırıyorsunuz dışarıda yesin kadına aşırı yük olduğunuzu düşünüyorum kesin ve net. Karşı tarafın ailesine küserek te ayrıca hata yaptığınızı olabilecek desteğinden önüne geçtiğinizi ve yükü annenize attığınızı düşünüyorum lütfen bencillik yapmayın ,çalışmak zorunda olabilirsiniz ama bunu siz seçmişsiniz eşinizi bilerek aldınız

Bu sizin düşünceniz saygi duyuyorum ben asla ailemi ezmem de ezdirmem de yaşanan her şeyi koşullarıyla değerlendirmek lazım otesi bana ters geliyor tabi ki evlenirken bazi kosullari değerlendiriyorsunuz ya da ev alırken vs.bunun nesi yanlış ki şu an çocuğuma ben bakıyorum bakmak için istifa ettim ama yakın zamanda iş yaşamına döneceğim tabi ki koşulları dusunmem gerekiyor
İnsan çocuğunu kendi ailesine yada kayınvalidesine onlar istiyorsa eğer bırakabilir ama zorundalar diye bir durum yok o çocuğu onlar yapmıyor siz yapıyorsunuz ,benim söylemek istediğim insanların kendisini çocuğunu düşündüğü kadar bıraktığı kişileri de düşünmeli bencilliğin lüzumu yok, bizim gb genç insanlar bile çocuk bakmakta zorlanırken kocaman insanlar için ne kdr zor

İnsan çocuğunu kendi ailesine yada kayınvalidesine onlar istiyorsa eğer bırakabilir ama zorundalar diye bir durum yok o çocuğu onlar yapmıyor siz yapıyorsunuz ,benim söylemek istediğim insanların kendisini çocuğunu düşündüğü kadar bıraktığı kişileri de düşünmeli bencilliğin lüzumu yok, bizim gb genç insanlar bile çocuk bakmakta zorlanırken kocaman insanlar için ne kdr zor
Hanımefendi zorunluluk diye birşey yok zaten konu sahibi durumunu anlattı ben de kendi fikrimi belirttim ve benimle zit düşünenlere de saygı duyduğumu.benim fikrim nettir sabittir çünkü ben böyle bir zorunluluk vardırdan ziyade zaten koşullar elveriyorsa bu durumun içten gelebileceğini gelmesi gerektiğini belirttim bunu ben kendi ailemde görüyorum görmeseydim üzülürdüm.bu benin düşüncem size de saygı duyuyorum ama benim bu düşüncelerim ne komik ne de saçma olabilecek savlardir belki de yetişme tarzıma bağlıdır ben her daim ailemle iç-içe ve onları arkama alarak yürüdüm bu onların gönüllü tercihiydi beni böyle düşünmeye onlar sevketmiş olabilir ha allah korusun onlar olmasaydi bu benim.ayakta duramayacagim anlamina asla gelmesin is ve okul dolayısıyla yalnız yaşadigim donemlerde oldu keza kv ler de öyledir her zaman biz istemesek te destektirler olayları koşulları ile beraber değerlendirmek gerek derken bunlardan bahsetmek istemistim

Adamı sofrada bekliyorum gitmiş cafede oturuyor haber etmiyor tabi ki uygulamadan görüyorum çünkü 4 gündür konuşmuyoruz salonda yatıp kalkıyor çekip gidesım var gelsin boş eve

Adamı sofrada bekliyorum gitmiş cafede oturuyor haber etmiyor tabi ki uygulamadan görüyorum çünkü 4 gündür konuşmuyoruz salonda yatıp kalkıyor çekip gidesım var gelsin boş eve

Acikcasi ben evliklerin hemen yikilmasindan taraf degilim ama boyle evlilik de olmaz. Oluyorsa da olmaz olsun. Bence esinizi karsiniza alip yapici olacak sekilde acikca konusun. Bu durumun böyle devam etmeyecegini tahammül sinirlarinizi zorladigini devam ederse sizin icin bu evliliğin bugün olmazsa zaman icinde biteceğini anlatın.

Acikcasi ben evliklerin hemen yikilmasindan taraf degilim ama boyle evlilik de olmaz. Oluyorsa da olmaz olsun. Bence esinizi karsiniza alip yapici olacak sekilde acikca konusun. Bu durumun böyle devam etmeyecegini tahammül sinirlarinizi zorladigini devam ederse sizin icin bu evliliğin bugün olmazsa zaman icinde biteceğini anlatın.
Sevgide bir yere kadar insanın canına gercekten tak diyor şuan tek üzüldügüm 1yaşındaki bebeğim

Sevgide bir yere kadar insanın canına gercekten tak diyor şuan tek üzüldügüm 1yaşındaki bebeğim

Hic üzülme o seni hayattaki kârın. Yoldasin bu cileyi cekmenin armagani. Fakat gercekten böyle devam etmen cok zor ailene de sana da yazik. Sen kim bilir kac saat ne sartlar altinda calisiyorsun sirf esin borc odeyebilsin diye o kafelerde geziyor. Bebeğinden ayri kaliyorsun. Sahsen ben zor geçinen erkelerin böyle lüksleri olduguna inanmıyorum. Sana boşan diyemem ama bu işi düzeltmeye bak yoksa zamani gelince zaten evliliginiz biter sen daha cok yiprandiginla kalirsin ve aileni de yipratip kullandirdiginla tabi.

Hic üzülme o seni hayattaki kârın. Yoldasin bu cileyi cekmenin armagani. Fakat gercekten böyle devam etmen cok zor ailene de sana da yazik. Sen kim bilir kac saat ne sartlar altinda calisiyorsun sirf esin borc odeyebilsin diye o kafelerde geziyor. Bebeğinden ayri kaliyorsun. Sahsen ben zor geçinen erkelerin böyle lüksleri olduguna inanmıyorum. Sana boşan diyemem ama bu işi düzeltmeye bak yoksa zamani gelince zaten evliliginiz biter sen daha cok yiprandiginla kalirsin ve aileni de yipratip kullandirdiginla tabi.
Bugun izinliydim annemle babam merak etmiş geldi.bizim yanımızda senı azarladı ve de sen buna izin versın yeter artık ezdırme kendini dediler.şuanda bir kaç gun daha sabredecegim eğerki hiç düzelme olmazsa çocugu annemden getirme çünkü ben artık eve gelmeyecegim demeyi düşünüyorum. Bu saat olmuş evde yok haberde yok

Back
X