• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YORULDUM ARTIK

çekmem çünkü çocugum hergün orda babası götürüp getiyior hergün öglen yemegine eve gidiyor orda yiyor sürekli içiçeler.artık anneminde canına tak demiş.dün dedimki götürme bizi oraya parka bırak işin bitince al bizi yok ne gerek var dedi götürdü ben biliyorum zaten bu sanayi olayından söyleniyordu babamda sürekli üstüne bu oldu.

Çekebilirsiniz. Öğle yemeklerini anneme gitme diyebilirsin. Haftada 2 -3 gün sen git annenerde kal, 2-3 gün de gelsin alsın sizi. Böylece araya mesafe girmiş olur bir şekilde.

Bu konuyu bir gelin açsaydı gelen cevaplar farklı olurdu. Konu sahibinin annesi babası tamam çocuğa bakıyor, yemek yapıyor ama pek de sessiz kalmıyorlar sanırım onları ilgilendirmeyen konularda.
Eşin anne babası ile görüşmeme sebebi çocuğa bakmamaları mı yoksa başka bir şey mi var?

Yoo ben kayinvalidem silerim demiyorum eşimdir buna karar verecek olan ben asla iç işlerine karışmam ki deli gbi severim.kv mi kp mi annem babam neyse onlar da öledir benim için ayırt etmem 4unu o derece benim şahsi fikrim torununu gerçek anlamda seven sağlıklı mesafe uzaklığı olmayanlar torununa canı gönülden bakmalı bakıcı eline bırakmamalı diyorum

Ben sizi konu sahibi sandim. :))) Ona gore cevapladım. Suan farkettim. Yinede konu sahibinim tutumu aşiri buldum. Kendi ailesi bakmasaydi elini etegini cekip tamamen gorusmemezlik yapmazdi diyorum. Bu sekilde esini cok arada birakmis. Ayni tutumu esim aileme yapsin istemezdim nolursa olsun.

İyi de 2 de işe gidiyorsan sabah çocuğuna bak yemeğini yap eşin öğlen gelip yesin yemeği çocuğu anneanneye seni işe bıraksın

Eşin sabah işe gidiyorsa o akşam erken çıkar alsın çocuğu geçsin eve

Çocuğu yedirsin oynatsın vs vs

Sen de gelince ye yemeğini yat

Annen neden sizin çocuğunuza bakıp size yemek yapıyor ki

O çocuk da ikinizin yemek de ikinizin

Ellerinizi taşın altına koyma Zaman'ı gelmiş de geçiyor

Bir de gece zaten geç geliyormuşsunuz çocuğu sabah da anneanneye gönderince siz çocukla ne Zaman görüşüyorsunuz

Çocuğum olmadan önce bende sizin gibi düşünüyordum kardesim ailelerinize guvenip cocuk yapmayin diyodum acikcasi oglum dogduktan sonra fikrim degisti soyle ki benim annem de kayinvalidem de saglikli bakabilecek durumdalar yarin bir fun çalışmaya başlasam ikisi de donusumlu bakacaklar eger herhangi bir saglik sıkıntısı yoksa torunlara bakılmalı eğer benim ailem bakmayacağını bildireydi çok bozulur ilişkilerimi buna göre düzenlerdim evladını seven değer veren torununa tapar zaten bakıcı ellerine bırakmaz bırakmamalı ama diyorum bir saglik sıkıntısı mesafe uzaklığı falan varsa o ayrı ama biz evimizi alırken çocuk olayını düşünüp hem kayinvalideme hem anneme yakın ev aldık iyi ki de öyle yapmisiz
Torununu seven bakıcı eline bırakmaz demişsiniz ama madem siz çalışmayın çocuğunuzu bakıcı eline bırakmayın!!!

Bastirmis oldugu duygulari simdi ortaya cikmistir. Aslin da bir donem kendi icin de eziklik yasamis ailene ve sana karsi mecbur kalmis bazen ses cikaramamis simariklik yapamamis ..bastirdigi duygulari su anda yasiyor..hakli da olabilir cinku gercekten zor bir durum bir erkek icin dusunsenize kendi ailesi yle cok kontak halinde degil diger yandan mecburuyetten yaptigi demekki zorlandigi bir durumla karsikarsiyymis..anlayisli olun derim onun gozun den bakmaya calisin litfen empati kurun..

Torununu seven bakıcı eline bırakmaz demişsiniz ama madem siz çalışmayın çocuğunuzu bakıcı eline bırakmayın!!!
Ben zaten çocuğumu bakıcı eline bırakmayacağım ki kayinvalidem ve annem bakacak siz niye sinirlendiniz anlamadim ben şahsi fikrimi açıkladım eğer benim de ailem ve eşimin ailesi burda olmasaydı yakınımizda olmasaydı ya da sağlıkları bozuk olsaydı bu durum ayrı bunu belirttim zaten hala da ayni seyi savunuyorum

Canim maalesef senin annen baban hatta den agzinla kus tutsaniz yaranamazsiniz bu adama. Eminim bakici teklif etsen kabul etmez. Soylemek istemezdim ama esin senin anneni resmen hizmetçi olarak görüyor ve oyle davranıyor. Maalesef burada dengeyi sen saglayamamissin.

Ben zaten çocuğumu bakıcı eline bırakmayacağım ki kayinvalidem ve annem bakacak siz niye sinirlendiniz anlamadim ben şahsi fikrimi açıkladım eğer benim de ailem ve eşimin ailesi burda olmasaydı yakınımizda olmasaydı ya da sağlıkları bozuk olsaydı bu durum ayrı bunu belirttim zaten hala da ayni seyi savunuyorum
Benim demek istediğim torununu seven bakıcıya bırakmaz demekle sanki onları mecbur bırakıyormuş gibi oluyorsunuz madem o mantıkla bakarsak anne sevsin çocuğunu bırakmasın kimseye ben şahsen torunum olsa çok severim ama bakımını yapamam çocuk bakmak çok zor hele de bir yaştan sonra daha da zor

Benim demek istediğim torununu seven bakıcıya bırakmaz demekle sanki onları mecbur bırakıyormuş gibi oluyorsunuz madem o mantıkla bakarsak anne sevsin çocuğunu bırakmasın kimseye ben şahsen torunum olsa çok severim ama bakımını yapamam çocuk bakmak çok zor hele de bir yaştan sonra daha da zor
Haklisiniz dusuncelerinize saygi duyuyorum evet bakimi cok zor ama aslinda durum şu anne çalışacaksa anneanne babanne bakım şartları uygunsa içinden gelmeli eğer gelmiyorsa ki bu benim şahsi fikrimdir yineliyorum torununu sevmiyor diye düşünebilirim ben çalıştığımi bakıcıya vereceğim beni düşünmüyor demektir zaten benim oğluma 2 sene bakacaklar maximum şu an 1.5 yaşında sonra kreşe gidecek yaşadığım ilde bakıcı ücretleri çok çok yüksek ben çalışıp bakıcıya verirsem elimde pek bisi kalmaz bu yüzden sebeplerini acikladim

Bizimde oyle olmustu bi araba aldi heryerini yaptirdi arabaya tam 4.bucuk milyar masraf yapti. Ne kavgalar ettim ben sogukta calisiyorum sen nsil boyle yaparsin dedim isten cikacam kendi cocuguma kendim bakacam babannesi bakmasin. Dedim. Benim calistigim evin ihtiyaclarina gitsin diye calisiyorum dedim. Kusura bakma o borcun altinda yigil dedim. Isten cikacagimi duyunca birakti arabaya masraf yapmayi.. sende oyle yap. Bazi Erkeklere fedekar es degil har vurup harman savuran esler yaraniyor

Kocayı alırken adamın durumunu çocuk yapacağınızı biliyorsunuz neden yürütemeyip çocuğunuzu anne anneye baba anneye atacaksanız evleniyorsunuz,o çocuğa bakmakla yükümlü olan siz siniz ben açtığınız konu da bir tek annenize üzüldüm çünkü burada annesini ezen bir kız görüyorum sadece

Çocuğum olmadan önce bende sizin gibi düşünüyordum kardesim ailelerinize guvenip cocuk yapmayin diyodum acikcasi oglum dogduktan sonra fikrim degisti soyle ki benim annem de kayinvalidem de saglikli bakabilecek durumdalar yarin bir fun çalışmaya başlasam ikisi de donusumlu bakacaklar eger herhangi bir saglik sıkıntısı yoksa torunlara bakılmalı eğer benim ailem bakmayacağını bildireydi çok bozulur ilişkilerimi buna göre düzenlerdim evladını seven değer veren torununa tapar zaten bakıcı ellerine bırakmaz bırakmamalı ama diyorum bir saglik sıkıntısı mesafe uzaklığı falan varsa o ayrı ama biz evimizi alırken çocuk olayını düşünüp hem kayinvalideme hem anneme yakın ev aldık iyi ki de öyle yapmisiz
HİÇ BİR SORUN OLMAMASINA ragmen eşimin ailesi en ufak şeyde kavga çıkartıp bakmamyı tercih etti ben işteyken çocugumu bırakıp gitti ben daha o insanların suratına bakmam

Saglikli olsada bakmak istemeyebilir ama bakacagim diye söz verip sonra sizi zor durumda biraktiysa anca ozaman haklisiniz derim. Ama iliski kesilcek bi durum yok. Bakin kendi aileniz bakmak istemese "siler gecerim gorusmem omur boyu" diyemiyorsunuz "iliskilerimi ona gore ayarlarim" diyorsunuz. Ama kv gelince siliyorsunuz ve nefret besliyorsunuz.
benimki bakarım hatta ev sözü veriyorum yeterki dogur dedi ona ragmen herşey rayına otursun diye 5 yıl bekledim cocugumun ne 40 mevlitine geldi ne dogum gunune geldi ne ufacık bişey aldı hadi canım suratını şeytan görsün cehennem direk olsun.

Bizimde oyle olmustu bi araba aldi heryerini yaptirdi arabaya tam 4.bucuk milyar masraf yapti. Ne kavgalar ettim ben sogukta calisiyorum sen nsil boyle yaparsin dedim isten cikacam kendi cocuguma kendim bakacam babannesi bakmasin. Dedim. Benim calistigim evin ihtiyaclarina gitsin diye calisiyorum dedim. Kusura bakma o borcun altinda yigil dedim. Isten cikacagimi duyunca birakti arabaya masraf yapmayi.. sende oyle yap. Bazi Erkeklere fedekar es degil har vurup harman savuran esler yaraniyor
aynen öyle 2 gundur tek kelime etmiyorum ona o layık

Bu konuyu bir gelin açsaydı gelen cevaplar farklı olurdu. Konu sahibinin annesi babası tamam çocuğa bakıyor, yemek yapıyor ama pek de sessiz kalmıyorlar sanırım onları ilgilendirmeyen konularda.
Eşin anne babası ile görüşmeme sebebi çocuğa bakmamaları mı yoksa başka bir şey mi var?
5 tıldır evlendigim günen beri sorunlar vardı 5 yılda 25 defa küstüler eşimle bayılma noktalarına geldim sürekli ailemi kıskandılar onlarda 3 saat kaldın bizde 2 kaldın diye abuk sabuk şeyler yok onların durumu iyiler böyle saçma sapan şeyler bayıldım sinirden üzerimden atladı geçti annesi kahve içti bunları yediremiyorum en son çocukta patladım artık yüzlerini dahi görmek istemiyrum ben işteyken evde çocugumu bırakıp gitti kavga edip yine yetti artık 9 aydır görüşmüyorum kızlarının yanına başka yere taşınmışlar.

HİÇ BİR SORUN OLMAMASINA ragmen eşimin ailesi en ufak şeyde kavga çıkartıp bakmamyı tercih etti ben işteyken çocugumu bırakıp gitti ben daha o insanların suratına bakmam
Işte bende sizi son derce haklı buluyorum bende sizin gibi düşünüyorum en doğrusunu yapmissiniz

Kocayı alırken adamın durumunu çocuk yapacağınızı biliyorsunuz neden yürütemeyip çocuğunuzu anne anneye baba anneye atacaksanız evleniyorsunuz,o çocuğa bakmakla yükümlü olan siz siniz ben açtığınız konu da bir tek annenize üzüldüm çünkü burada annesini ezen bir kız görüyorum sadece
Bu sizin düşünceniz saygi duyuyorum ben asla ailemi ezmem de ezdirmem de yaşanan her şeyi koşullarıyla değerlendirmek lazım otesi bana ters geliyor tabi ki evlenirken bazi kosullari değerlendiriyorsunuz ya da ev alırken vs.bunun nesi yanlış ki şu an çocuğuma ben bakıyorum bakmak için istifa ettim ama yakın zamanda iş yaşamına döneceğim tabi ki koşulları dusunmem gerekiyor

Back
X