onu yemez bir tarafları geride 50 bin lira borç varTamam aynen böyle söyleyin sonrasını ona bırakın. Bakın nasıl u dönüşüne girecek
zorundayım maalesef borç var ev kiraÇalışmak zorundamısınız canım. Eger eşiniz eve bakabilcek durumdaysa çocugunuza kendiniz bakmanız daha iyi olacaktır
Yemeyeceği için siz işin içinden tertemiz sıyrılacaksınız zaten.onu yemez bir tarafları geride 50 bin lira borç var
kısmıyor aksine gidip onlarla daha çok yüz göz oluyor afra tafra yapıyor.göze alıp boşanalım bitsinmi desemYemeyeceği için siz işin içinden tertemiz sıyrılacaksınız zaten.
Ya öyle ya böyle sen seç diyeceksiniz sesini kısacaksınız.
Nankör insanın tanımı eşiniz sanırım ailesiyle görüşmeme durumundan dolmuş kıskanıyor bile olabilir.Dün izin günümdü normalde bebegime annem bakıyor bebegim hergün onda.Bebegi ona götürüp getimek içinde ufak bir araç aldık ama aldıgımız günden beri eşim hergün sanayyide tabiri caizse keyfi yerlerini yaptırıyor ve her ay ayrı maraf dün yine gitti tamirhanaye.bu parçanın orjinali al yoksa olmaz demiler velhasıl geldi böyle böyle dedi annemde oglum sendemi sorun var acaba dedi sen kullanırken bozuluoyr hep.neyse bu zaten orda bir tutuldu anneme.sonra bende arabaya taşınacakları taşıdım bagaz kapalıymış yerleştirmek için yere koydum buda görmedi ona takıldı annemin babamın yanında bagırmaya başladı körmüsün ne yapıyosun bilmem ne basbas bagırdı.bugun yine anneme bıraktı çocugu gelirkende getirecek bana mesaj atmış artık son demlerin vs diye yaşadıgı mutlu anlar sahteymiş.buarada bebegim1,5 yaşında dogudugundan berş annem bakıyor ben çalışıyorum eşimin ailesi çocuk yüzünden kavga etti ve 9 aydır torunlarını görmüyorlar görüşmüyoruz.bütün yük annemde çocuga bakar yemegi apar akşama bana yollar eşim iş arası gider yemegini orda yer.çıldıracagım akıl verin
Sinir krizi geçirtir insana gerçekten size sabır diliyorum. Üzerine düşmeyin bırakın konuşmayın biraz ciddi kırıldığınızı anlasın. Rahat batıyo resmen adama. Bakıcı tutalım, öğlen de dışardan yersin vs gibi şeyler diyin sonra poposu tutuşur o zaman.şuanda çözüümün ne diyorum dalga geçiyor çzöüm belli çözüüm bilmem ne partisi diye
gerçekten boşanmayacaksanız demeyin adam daha çok yüz bulmasınkısmıyor aksine gidip onlarla daha çok yüz göz oluyor afra tafra yapıyor.göze alıp boşanalım bitsinmi desem
düşünmüyor değilim 5 yıl ailesi ömrümü yedi 9 aydır görüşmüyorum tam kurtuldum derkn şimdi bu görüş allah sorsun diye başladı.gerçekten boşanmayacaksanız demeyin adam daha çok yüz bulmasın
kime anlatsam nankör diyor.Nankör insanın tanımı eşiniz sanırım ailesiyle görüşmeme durumundan dolmuş kıskanıyor bile olabilir.
Öyle insan ekmeğini yediği iyiliğini gördüğü insanlara böyle bakmaz çünkü evlat ikinizinde evladı ama yeme işini bırakın bence ne buluyorsa dışarıda onu yesin.kime anlatsam nankör diyor.
aynısı diyorum ne gerek var yiyorum orda diyo masraf etmeyim diyo ama ceneside durmuyor ailemde hali ile şuanda yuzunu bile görmek istemiyor ama arada ben varım hergun dipdiplere.Öyle insan ekmeğini yediği iyiliğini gördüğü insanlara böyle bakmaz çünkü evlat ikinizinde evladı ama yeme işini bırakın bence ne buluyorsa dışarıda onu yesin.
Ne gerek varmış lafa bak yaaa gitsin anasının evinde yesin o zaman.aynısı diyorum ne gerek var yiyorum orda diyo masraf etmeyim diyo ama ceneside durmuyor ailemde hali ile şuanda yuzunu bile görmek istemiyor ama arada ben varım hergun dipdiplere.
kesin değilse yapmadüşünmüyor değilim 5 yıl ailesi ömrümü yedi 9 aydır görüşmüyorum tam kurtuldum derkn şimdi bu görüş allah sorsun diye başladı.
Anladım canm Allah yardımcın olsun vardır bundada bir hayır her sıkıntının sonunda bi ferahlık olucaktırzorundayım maalesef borç var ev kira
Ya siz önce bi sunun şu seçeneği, sonra laubali olursa bunu isteyen sensin bana bişey demeye hakkın yok diyin bu kadar.kısmıyor aksine gidip onlarla daha çok yüz göz oluyor afra tafra yapıyor.göze alıp boşanalım bitsinmi desem
Çocuğum olmadan önce bende sizin gibi düşünüyordum kardesim ailelerinize guvenip cocuk yapmayin diyodum acikcasi oglum dogduktan sonra fikrim degisti soyle ki benim annem de kayinvalidem de saglikli bakabilecek durumdalar yarin bir fun çalışmaya başlasam ikisi de donusumlu bakacaklar eger herhangi bir saglik sıkıntısı yoksa torunlara bakılmalı eğer benim ailem bakmayacağını bildireydi çok bozulur ilişkilerimi buna göre düzenlerdim evladını seven değer veren torununa tapar zaten bakıcı ellerine bırakmaz bırakmamalı ama diyorum bir saglik sıkıntısı mesafe uzaklığı falan varsa o ayrı ama biz evimizi alırken çocuk olayını düşünüp hem kayinvalideme hem anneme yakın ev aldık iyi ki de öyle yapmisizGorusmeme sebebiniz cocuga bakmamalariysa sizi haksiz buldum. Cocuk bakmak kolay degil hele ki belli bir yaştan sonra. Bakmak istemeyebilir. Millete guvenip cocuk yapmayin. Anneniz bakiyormuş o kendi tercihi ama bakmak istememekte bir tercih ve buyuzden esinizi arada birakmanizi dogru bulmadim.
Ek olarak bakmak istemeyen sizin aileniz olsa, eminim ailenizi silmeyecektiniz.
Çocuğum olmadan önce bende sizin gibi düşünüyordum kardesim ailelerinize guvenip cocuk yapmayin diyodum acikcasi oglum dogduktan sonra fikrim degisti soyle ki benim annem de kayinvalidem de saglikli bakabilecek durumdalar yarin bir fun çalışmaya başlasam ikisi de donusumlu bakacaklar eger herhangi bir saglik sıkıntısı yoksa torunlara bakılmalı eğer benim ailem bakmayacağını bildireydi çok bozulur ilişkilerimi buna göre düzenlerdim evladını seven değer veren torununa tapar zaten bakıcı ellerine bırakmaz bırakmamalı ama diyorum bir saglik sıkıntısı mesafe uzaklığı falan varsa o ayrı ama biz evimizi alırken çocuk olayını düşünüp hem kayinvalideme hem anneme yakın ev aldık iyi ki de öyle yapmisiz
Yoo ben kayinvalidem silerim demiyorum eşimdir buna karar verecek olan ben asla iç işlerine karışmam ki deli gbi severim.kv mi kp mi annem babam neyse onlar da öledir benim için ayırt etmem 4unu o derece benim şahsi fikrim torununu gerçek anlamda seven sağlıklı mesafe uzaklığı olmayanlar torununa canı gönülden bakmalı bakıcı eline bırakmamalı diyorumSaglikli olsada bakmak istemeyebilir ama bakacagim diye söz verip sonra sizi zor durumda biraktiysa anca ozaman haklisiniz derim. Ama iliski kesilcek bi durum yok. Bakin kendi aileniz bakmak istemese "siler gecerim gorusmem omur boyu" diyemiyorsunuz "iliskilerimi ona gore ayarlarim" diyorsunuz. Ama kv gelince siliyorsunuz ve nefret besliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?