YORULDUM ARTIK

Çalışmak zorundamısınız canım. Eger eşiniz eve bakabilcek durumdaysa çocugunuza kendiniz bakmanız daha iyi olacaktır

Yemeyeceği için siz işin içinden tertemiz sıyrılacaksınız zaten.
Ya öyle ya böyle sen seç diyeceksiniz sesini kısacaksınız.
kısmıyor aksine gidip onlarla daha çok yüz göz oluyor afra tafra yapıyor.göze alıp boşanalım bitsinmi desem

Nankör insanın tanımı eşiniz sanırım ailesiyle görüşmeme durumundan dolmuş kıskanıyor bile olabilir.

şuanda çözüümün ne diyorum dalga geçiyor çzöüm belli çözüüm bilmem ne partisi diye
Sinir krizi geçirtir insana gerçekten size sabır diliyorum. Üzerine düşmeyin bırakın konuşmayın biraz ciddi kırıldığınızı anlasın. Rahat batıyo resmen adama. Bakıcı tutalım, öğlen de dışardan yersin vs gibi şeyler diyin sonra poposu tutuşur o zaman.

kime anlatsam nankör diyor.
Öyle insan ekmeğini yediği iyiliğini gördüğü insanlara böyle bakmaz çünkü evlat ikinizinde evladı ama yeme işini bırakın bence ne buluyorsa dışarıda onu yesin.

Öyle insan ekmeğini yediği iyiliğini gördüğü insanlara böyle bakmaz çünkü evlat ikinizinde evladı ama yeme işini bırakın bence ne buluyorsa dışarıda onu yesin.
aynısı diyorum ne gerek var yiyorum orda diyo masraf etmeyim diyo ama ceneside durmuyor ailemde hali ile şuanda yuzunu bile görmek istemiyor ama arada ben varım hergun dipdiplere.

aynısı diyorum ne gerek var yiyorum orda diyo masraf etmeyim diyo ama ceneside durmuyor ailemde hali ile şuanda yuzunu bile görmek istemiyor ama arada ben varım hergun dipdiplere.
Ne gerek varmış lafa bak yaaa gitsin anasının evinde yesin o zaman.

kısmıyor aksine gidip onlarla daha çok yüz göz oluyor afra tafra yapıyor.göze alıp boşanalım bitsinmi desem
Ya siz önce bi sunun şu seçeneği, sonra laubali olursa bunu isteyen sensin bana bişey demeye hakkın yok diyin bu kadar.
Siz de resti çekmeyi göze alamıyor musunuz anlamadım.

Çocuğum olmadan önce bende sizin gibi düşünüyordum kardesim ailelerinize guvenip cocuk yapmayin diyodum acikcasi oglum dogduktan sonra fikrim degisti soyle ki benim annem de kayinvalidem de saglikli bakabilecek durumdalar yarin bir fun çalışmaya başlasam ikisi de donusumlu bakacaklar eger herhangi bir saglik sıkıntısı yoksa torunlara bakılmalı eğer benim ailem bakmayacağını bildireydi çok bozulur ilişkilerimi buna göre düzenlerdim evladını seven değer veren torununa tapar zaten bakıcı ellerine bırakmaz bırakmamalı ama diyorum bir saglik sıkıntısı mesafe uzaklığı falan varsa o ayrı ama biz evimizi alırken çocuk olayını düşünüp hem kayinvalideme hem anneme yakın ev aldık iyi ki de öyle yapmisiz

Saglikli olsada bakmak istemeyebilir ama bakacagim diye söz verip sonra sizi zor durumda biraktiysa anca ozaman haklisiniz derim. Ama iliski kesilcek bi durum yok. Bakin kendi aileniz bakmak istemese "siler gecerim gorusmem omur boyu" diyemiyorsunuz "iliskilerimi ona gore ayarlarim" diyorsunuz. Ama kv gelince siliyorsunuz ve nefret besliyorsunuz.

Yoo ben kayinvalidem silerim demiyorum eşimdir buna karar verecek olan ben asla iç işlerine karışmam ki deli gbi severim.kv mi kp mi annem babam neyse onlar da öledir benim için ayırt etmem 4unu o derece benim şahsi fikrim torununu gerçek anlamda seven sağlıklı mesafe uzaklığı olmayanlar torununa canı gönülden bakmalı bakıcı eline bırakmamalı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…