İnsanın olduğu yerde dedikodu, dert bitmez.bu aralar çok sık konu açıyorum ama buraya yazdıkça rahatladığımı hissettiğim ve yıllar sonra okuyup neler geçmiş başımdan dediğim için yazıyorum.
1.5yıldır küçük bir şehrin bir devlet kurumunda çalışıyorum. Burdan biri ile bir süre görüştüm, tabi farkedildi kurum içinde türlü gereksiz şeyler.. Ne zaman burdan bir birime girsem bana sordukları olay halen düşünmüyor musunuz, adını koyun bence, olursa olur olmazsa olmaz. Kadınlar kendi aralarında öğüt veriyor ona birşey olmaz da '' bizi yanlış anlama ama gezdi tozdu denir' en azından resmi birşey olsun anlaşamaz ayrılırsan yerin belli olur türevi şeyler. Ben de ısrarla bu işlerin iyice düşünmeden olmayacağını söylüyorum. hayırlısı deyip susuyorum, uzatmıyorum. Erkek arkadaşımla da ayrıldık ve artık ilerisinin olacağını da düşünmüyorum. Şimdi bana kaldı gereksiz laflar. Sırf laf edilmesin diye de kendimizi zorlayamayız,evlenelim de laflar bitsin gibi. Kaldı ki nişan atsam ne söylentiler olurdu daha. Gitmek istiyorum bu şehirden, gidene kadar bu lafları her yerden duyacağım sanırım. Takmıyorum kesinlikle (kaygılarımdan dolayı psikiyatra gittim, ilaç alıyorum şuan kendimi germemem gerek.) Ki neler olmuş zamanında burada, ben mi göze batıyorum anlamıyorum cidden.
''Bizi yanlış anlama ama, ona bir şey olmaz olan sana olur.'' bu denilen doğru maalesef. iş yerinde de olsa doğru
bu aralar çok sık konu açıyorum ama buraya yazdıkça rahatladığımı hissettiğim ve yıllar sonra okuyup neler geçmiş başımdan dediğim için yazıyorum.
1.5yıldır küçük bir şehrin bir devlet kurumunda çalışıyorum. Burdan biri ile bir süre görüştüm, tabi farkedildi kurum içinde türlü gereksiz şeyler.. Ne zaman burdan bir birime girsem bana sordukları olay halen düşünmüyor musunuz, adını koyun bence, olursa olur olmazsa olmaz. Kadınlar kendi aralarında öğüt veriyor ona birşey olmaz da '' bizi yanlış anlama ama gezdi tozdu denir' en azından resmi birşey olsun anlaşamaz ayrılırsan yerin belli olur türevi şeyler. Ben de ısrarla bu işlerin iyice düşünmeden olmayacağını söylüyorum. hayırlısı deyip susuyorum, uzatmıyorum. Erkek arkadaşımla da ayrıldık ve artık ilerisinin olacağını da düşünmüyorum. Şimdi bana kaldı gereksiz laflar. Sırf laf edilmesin diye de kendimizi zorlayamayız,evlenelim de laflar bitsin gibi. Kaldı ki nişan atsam ne söylentiler olurdu daha. Gitmek istiyorum bu şehirden, gidene kadar bu lafları her yerden duyacağım sanırım. Takmamaya çalışıyorum.(kaygılarımdan dolayı psikiyatra gittim, ilaç alıyorum şuan kendimi germemem gerek.) Ama neler olmuş zamanında burada, ben mi göze batıyorum anlamıyorum cidden. Kurumda belli bir yerimin olması biriyle görüşmeme, birini tanımaya çalışmama engel mi?
Laf söyleyip kimseyi kırmayayım diye ileri gidemiyorum konuyu kapamaya çalıştıkça ben kırılıyorum. ''Bizi yanlış anlama ama, ona bir şey olmaz olan sana olur.'' türevi laflara maruz kalmak, kadın olmak ne zormuş.
böyle bir sebepten işten çıkarılmıştım vakti zamanında.. karşı taraf ise terfiyle devam etmişti işine. düşünceler de çok güzel tabi ama gerçekler farklı ve biz onlarla yüzleşiyoruz maalesef.neden ama ? tek sebep cinsiyetimiz mi. Kadın olarak ben bunu kabul etmiyorum, kabul eden hemcinslerim adına da üzülüyorum
bu aralar çok sık konu açıyorum ama buraya yazdıkça rahatladığımı hissettiğim ve yıllar sonra okuyup neler geçmiş başımdan dediğim için yazıyorum.
1.5yıldır küçük bir şehrin bir devlet kurumunda çalışıyorum. Burdan biri ile bir süre görüştüm, tabi farkedildi kurum içinde türlü gereksiz şeyler.. Ne zaman burdan bir birime girsem bana sordukları halen düşünmüyor musunuz, adını koyun bence, olursa olur olmazsa olmaz. Kadınlar kendi aralarında öğüt veriyor ona birşey olmaz da '' bizi yanlış anlama ama gezdi tozdu denir' en azından resmi birşey olsun anlaşamaz ayrılırsan yerin belli olur türevi şeyler. Ben de ısrarla bu işlerin iyice düşünmeden olmayacağını söylüyorum. hayırlısı deyip susuyorum, uzatmıyorum. Erkek arkadaşımla da ayrıldık ve artık ilerisinin olacağını da düşünmüyorum. Şimdi bana kaldı gereksiz laflar. Sırf laf edilmesin diye de kendimizi zorlayamayız,evlenelim de laflar bitsin gibi. Kaldı ki nişan atsam ne söylentiler olurdu daha. Gitmek istiyorum bu şehirden, gidene kadar bu lafları her yerden duyacağım sanırım. Takmamaya çalışıyorum.(kaygılarımdan dolayı psikiyatra gittim, ilaç alıyorum şuan kendimi germemem gerek.) Ama neler olmuş zamanında burada, ben mi göze batıyorum anlamıyorum cidden. Kurumda belli bir yerimin olması biriyle görüşmeme, birini tanımaya çalışmama engel mi?
Laf söyleyip kimseyi kırmayayım diye ileri gidemiyorum konuyu kapamaya çalıştıkça ben kırılıyorum. ''Bizi yanlış anlama ama, ona bir şey olmaz olan sana olur.'' türevi laflara maruz kalmak, kadın olmak ne zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?