Yoruldum artık..

umutx

Umutsuzluk Ölüler İçindir
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
201
4
96
Hollanda
Merhaba kizlar:

Sebebi bilinmeyen infertilite bizimki. Arada yaziyorum cok bunaldigimda. Lutfen karamsar olma demeyin. Cunku baska kimsem yok bunlari paylasicak. Ailem cok uzaklarda, herseyi anlatamiyorsun uzulmesinler diye. Esimi cok seviyorum. Ailesiz bir ortamda buyudugu icin buyuk bir aile olmak istedigini soylemisti, tanistigimizda. Hala olamadik.. Bana kiziyor bu kadar kafama takiyorum diye.. Onun kadar guclu olamiyorum.
Cevredekiler bana iyi bir anne olacagimi soyluyorlar, ama bilmiyorlar ki gebe kalamadigimi. Bebekle ilgili hersey canimi yakiyor. Bende anne olmak istiyorum. Kocama supriz yapmak istiyorum. Ne tuhafim. Colde kutup ayisi beni bulur. Ne kadar garip sey varsa basima geliyor.. Allah nasip ederse diyorum.. Sonra yine agliyorum.. Bu caresizlik cok zor.. Bende bebisimi:ecrin_bebek: istiyorum.

Herkese cift cizgili testler..:CüvCüv:

canım bende aynı şeyleri yaşıyorum burda kimsem yok her ay adet oldummu acaba midem mi bulanıyor diye kendimi dinlemekten yoruldum düşük yaptım 5 haftalık 1 yıl geçti bişey yok klomenle tedaviye başaldım yumurta takibide var geçen ay olmadı bakalım bu ay ne olacak inşallah bu ay olur AMA biliyorum ki hep kafamızda bitiyorkafadan attığımız ay olacak allah neler veriyor bize çok şükür bunuda esirgemez işallah öyle kötü günler geçiriyorum ki her gün ağlıyorum ama burda bişeyler okuyorum işte vakit geçsin inşallah olacak buna inanmaktan başka çaremiz yok umudumuzu kaybedersek işte herşey o zaman biter olacak işallah

umutx canım ne güzel sebepsiz inferlite ben pkoluyum bana göre çok yüksek şansın hamile kalmak için.bak sana bi arkadaşımı anlatayım umut olsun...korunmayı bıraktıktan sonra klomen çatlatma iğnesi vs...derken 1 yılı geçti...sonra aşılama yaptırdı bebeğin kalbi 5 haftalıkken durdu.kürtaj ettiler çok yıkıldı onunda sebepsiz inferliteydi.neyse bi kaç aya verip tüp bebek yaptırcam dedi....kürtajdan sonra 1 defa adet olmuş ve ilişkide korunmamışlar nasılsa olmuyo doğal yolla die...(dr u kürtajdan sonra korunun demiş 3 ay rahim toparlansın die)meğer hamile kalmış doğal yolla...inanamadılar...ve şuan 8 aylık mayısta doğumu var kızımız olcak allah nasip ederse.demek istediğim ne kdr tedavi görersek çabalayıp ağlasakta bebeğimiz vaktini bekliyo allah hepimize verecek bebeciklerimizi ama vaktini bekliyo...inan buna...üzme kendini ben de çaresizim ....allah yardımcımız olsun en kısa sürede anne olmamız dileğiyle...

allahım ne olur bu mübarek cuma günü dileklerimiz kabul et...yarabbiimmm........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Sagolun kizlar.. Cok ruya gordum bugun: mum yaktim, ablam, babam, yuksek bir ev... Hepsi iyi haber ve bebek diyor.. Insallah.

Dualarimizi kabul et Allahim..:ecrin_bebek:

Zehra1715 ve YS88 kizalar birbirimizi haberder edelim mi? Birlikte yuruyelim belki daha guclu oluruz. Ben adet dongumun 10. gunumdeyim.. Bir kac gun sonra ovulosyon testi yapacagim. Bu arada sogan kurude yapiyorum. Ikinci yapisim bu:) Doktor 6 ay kendiniz deneyin demisti. Anlatmitim diger yazimda. Okumussunuzdur.. Hadi beraber olalim.. Belki daha guclu oluruz...Zehra1715 sen yumurta takibi yaptiriyorsun umarim bu ay tutar.. Bebisine kavusursun. YS88 burdan cok okumadik mu pkolu ve hamile olan arkadaslarimizi:) Umarim sende en kisa zamanda bebisine kavusursun..

Sevgi ve Selamlar..

ceken anlar derler ya aynen öle...sorunumuz aynı oldugu ıcın hepımız burada uyeyız.uzulme dıcem ama bende cok uzgunum .hayırlısı dıyıp kendımı ne kadar avutuyor olsamda ıcım yanıyor anne olma ozlemıylen.daha 1 yıllık evlıyım oysakı bebek ıcın 7 aydır ugrasıoruz.bugun doktora gıttımızde asılama yapıcaz eger bır gelısme varsa dedı o da olmazsa tup bebek en son caremız dedi.ya ben ne yapım tup bebek ıcın maddı yonden asla sansım yok suan ıcın.belkı bır kac yıl sonra olacak her gecen yılda benım psıkolojım ne olacak...5.5 ay boyunca vajınısmus hastalıgı cektım zar zor ıyılestım rabbım sınıyor sabrımı olcuyor bılıyorum bır gun bızımde hıc ummadıgımz zamnda kucagmızı dolduracak.ama kendımı tesellı etmekten baska carem yok.bır evlat verır hayatın boyunca basın one egık gezersın öle olmaktansa böle yasamak daha ıı bence...dılerım bu mubarek ayda gonlunuzdekı hayırlı hayırlısı ıse sızlere en yakın zamnda nasp olur

umutx canım ben hep girip bakıyorum yazdıklarınıza tabiyki de destek ve birbirimize umut olacağız....her zaman sizinle yürümeye varım...bu arada ben 42 gün incir kürü yaptım haftaya cuma adet günüm progestan kullanıyorum adet düzenleyici adet gööremek için 7 gün kullanıyom 2 gün sonra adet oluyom...bugünde 2 damla kdr kahverengi kan geldi acaba yerleşme kanaması mı???inşallah mucizem gelmiştir....

insallah canim ya insallah

Umarim canim yerlesme kanamasidir.. :Sarubocequa edicem..

Optum..

Merhaba Esra:

7 ay belki bizim icin uzun olabilir ama, doktorlar 2 sene kendiliginden olabilme sansini yuksek goruyor. Benim 1,5 senek geride kaldi. 6 ay daha bekliyecegim. Oda olmazsa 6 asilama olacak. Yani 6 ay daha. Oda olmazsa 1 sene sonra tup bebek olacak. Bence biraz daha zaman tani kendine. Tup bebege gerek kalmaz insallah. Ona vereceginiz para ile bebisine guzel bir bebek odasi yaparsiniz.. Hepimiz burda oldugumuza gore, yalniz degiliz. sende benim gibi yaz, cok bunaldiginda. Yardim ediyor.

Sevgiler..

Umarim canim yerlesme kanamasidir.. :Sarubocequa edicem..

Optum..

sağol bitanem ama sanmıyorum bende nerdeeeeeeeee :kedi: o mutluluğu yaşamak...:asigim:her zamanki şüphem...bende öptüm çokkkkk....................opuyorumnanaktan

canim benim daha erken sebepsiz demek icin benim doktorum tup bebek uzmani 3 yildan sonra olmuyorsa ver hersey gayet normalse kanallar yumurtlama sperm histeroskopi genetik testler kromozon testleri falan filan bunlarin hepsini yaptiktan sonra asilama var tup bebek var eger bunlarda tutmazsa ki eminimki rabbim senide goruyo sirayi bozmuyo bizede sira gelecek ne olur umudunu kirma dua et namaz kil abdest al ne bilim yinede sukur edelim gelecek diyelim nazlaniyo bebeklerimiz diyelim bende 3 yillik evliyim ilk gunden beri korunmadim hala gebe kalamadim 2 asilama yaptim olumsuz bu ay tup bebek icin doktorumla konusacagim genetik testler falan hicbise yapmayacagim zaman kaybetmek iistemiyorum artik 3 yildir bugun yarin diyerek bitirdim cok uzuldum agladim ama allahim nasip etmedi kismet bu inan kimleri duydumki olmaz cocugun diyenlerin bebekleri var sira bizede gelecek bi gun gecenin bir saati yine icimde o hasret bebek hasreti bu gece sanada dua edecem bende varim seninle bu yolda :1hug:

sabh sabah benı aglattın...ınş dediğin gıbı olurda bebegımın odasını yaparım.ınşşşşşşşşş

mrb arkadaşlar gene bi koca bi hafta sonu koca bi gün hiç geçmiyor sanki bugün sabah kalktıgımda bebeğim olsa onu kucagıma alsam koklasam diye düşündüm çok üzülüyorum bakalım pazartesi başlıyo takip 10 gün perişan olucam hastane ev arasında işallah herşey yolunda gider emeklerimizin karşılığını alırız canım YS88 kanama bence yerleşme kanaması işallah öyledir ben ilk düşüğümde lekelenme nedeniyle doktora gittim bana günde 2gün kullan diye doğum kont. hapı verdi içitim bitince adet olmadım gene gittim gebelik testi yapıldı megerse 5.5 haftalık hamileymişim ama o kadar ilaç ne olur bebeğim düştü o doktora hep lanet ediyorum şu an doğsaydı 8 aylık olacaktı ama olmadı çok üz<ülüyorum ya hiçbişeyde mutlu olamıyorm bakalım işallah pazartesi iyi haberler alırım işallah 1 den fazla yumurtam olmuştur hepinizi öptüm ys88 haber et işallah hamilesin

canım çok sağol güzel dileklerin için...inşallah tedavin iyi gider...ama stres yaparsan yumoşlar istedşiğin kdr iğne kullansanda büyümüyo...çünkü başıma geldi benim...inşallah canım yerleşme kanamasıdır...23 nisan adet günüm bakalım artık beklediğim yeter demi???hepimizin öyle...sonra da doğumu beklice<z...:kaydirigubbakcemile3 olmadan doğumu hayal ettim...düşüğüne üzüldüm ah şu drlar yok mu??bende öptüm canım sende haberdar et gelişmeleri...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…