umutx canım ben hep girip bakıyorum yazdıklarınıza tabiyki de destek ve birbirimize umut olacağız....her zaman sizinle yürümeye varım...bu arada ben 42 gün incir kürü yaptım haftaya cuma adet günüm progestan kullanıyorum adet düzenleyici adet gööremek için 7 gün kullanıyom 2 gün sonra adet oluyom...bugünde 2 damla kdr kahverengi kan geldi acaba yerleşme kanaması mı???inşallah mucizem gelmiştir....
insallah canim ya insallah
umutx canım ben hep girip bakıyorum yazdıklarınıza tabiyki de destek ve birbirimize umut olacağız....her zaman sizinle yürümeye varım...bu arada ben 42 gün incir kürü yaptım haftaya cuma adet günüm progestan kullanıyorum adet düzenleyici adet gööremek için 7 gün kullanıyom 2 gün sonra adet oluyom...bugünde 2 damla kdr kahverengi kan geldi acaba yerleşme kanaması mı???inşallah mucizem gelmiştir....
ceken anlar derler ya aynen öle...sorunumuz aynı oldugu ıcın hepımız burada uyeyız.uzulme dıcem ama bende cok uzgunum .hayırlısı dıyıp kendımı ne kadar avutuyor olsamda ıcım yanıyor anne olma ozlemıylen.daha 1 yıllık evlıyım oysakı bebek ıcın 7 aydır ugrasıoruz.bugun doktora gıttımızde asılama yapıcaz eger bır gelısme varsa dedı o da olmazsa tup bebek en son caremız dedi.ya ben ne yapım tup bebek ıcın maddı yonden asla sansım yok suan ıcın.belkı bır kac yıl sonra olacak her gecen yılda benım psıkolojım ne olacak...5.5 ay boyunca vajınısmus hastalıgı cektım zar zor ıyılestım rabbım sınıyor sabrımı olcuyor bılıyorum bır gun bızımde hıc ummadıgımz zamnda kucagmızı dolduracak.ama kendımı tesellı etmekten baska carem yok.bır evlat verır hayatın boyunca basın one egık gezersın öle olmaktansa böle yasamak daha ıı bence...dılerım bu mubarek ayda gonlunuzdekı hayırlı hayırlısı ıse sızlere en yakın zamnda nasp olur
rabbim insallah en kisa zamanda sana bir evlat versin.
Umarim canim yerlesme kanamasidir.. :Sarubocequa edicem..
Optum..
Merhaba Esra:
7 ay belki bizim icin uzun olabilir ama, doktorlar 2 sene kendiliginden olabilme sansini yuksek goruyor. Benim 1,5 senek geride kaldi. 6 ay daha bekliyecegim. Oda olmazsa 6 asilama olacak. Yani 6 ay daha. Oda olmazsa 1 sene sonra tup bebek olacak. Bence biraz daha zaman tani kendine. Tup bebege gerek kalmaz insallah. Ona vereceginiz para ile bebisine guzel bir bebek odasi yaparsiniz.. Hepimiz burda oldugumuza gore, yalniz degiliz. sende benim gibi yaz, cok bunaldiginda. Yardim ediyor.
Sevgiler..
Merhaba Esra:
7 ay belki bizim icin uzun olabilir ama, doktorlar 2 sene kendiliginden olabilme sansini yuksek goruyor. Benim 1,5 senek geride kaldi. 6 ay daha bekliyecegim. Oda olmazsa 6 asilama olacak. Yani 6 ay daha. Oda olmazsa 1 sene sonra tup bebek olacak. Bence biraz daha zaman tani kendine. Tup bebege gerek kalmaz insallah. Ona vereceginiz para ile bebisine guzel bir bebek odasi yaparsiniz.. Hepimiz burda oldugumuza gore, yalniz degiliz. sende benim gibi yaz, cok bunaldiginda. Yardim ediyor.
Sevgiler..
mrb arkadaşlar gene bi koca bi hafta sonu koca bi gün hiç geçmiyor sanki bugün sabah kalktıgımda bebeğim olsa onu kucagıma alsam koklasam diye düşündüm çok üzülüyorum bakalım pazartesi başlıyo takip 10 gün perişan olucam hastane ev arasında işallah herşey yolunda gider emeklerimizin karşılığını alırız canım YS88 kanama bence yerleşme kanaması işallah öyledir ben ilk düşüğümde lekelenme nedeniyle doktora gittim bana günde 2gün kullan diye doğum kont. hapı verdi içitim bitince adet olmadım gene gittim gebelik testi yapıldı megerse 5.5 haftalık hamileymişim ama o kadar ilaç ne olur bebeğim düştü o doktora hep lanet ediyorum şu an doğsaydı 8 aylık olacaktı ama olmadı çok üz<ülüyorum ya hiçbişeyde mutlu olamıyorm bakalım işallah pazartesi iyi haberler alırım işallah 1 den fazla yumurtam olmuştur hepinizi öptüm ys88 haber et işallah hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?