Yoruldum artık..

Basarilar canim.. Guzel seyler dusun guzel olsun. Pazartesiyi beklicem..
Yumurtalar nasil, gelismisler mi, kac tane yazarsin canim.. Onun oncesinde hafta sonununun tadini cikar:) opuyorumnanaktan

sabh sabah benı aglattın...ınş dediğin gıbı olurda bebegımın odasını yaparım.ınşşşşşşşşş

O zaman soyle diyelim, durumu duzeltim: Umarim bir gun bu konuyla ilgili mutluluktan aglarsin.. opuyorumnanaktan

Test yaparsan haber YS88, Umarim 23 Nisan bebegi olur, bebisin..opuyorumnanaktan

umutx inşallah canım ya 23 ünde adet olmazsam 25 inde evde test yaparım.25 nisan eşimin doğum günü inşallah ona güzel bir doğum günü hediyesi vermiş olurum....:kedi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar...öpüyorum herkesi kocaman...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mrb kızlar evet çok sıkıcı bi pazar sıkılıyorum kayınvalidemler çanakkalede oraya gideyim diyorum 1 hafta ama malum herkes acıyan gözlerle bakacak daha yok mu olur üzülmeyin olmazsa evlatlık alırsınız gibi telkin için söylenen ama bana herbiri bıçak gibi saplANAN sözler ondan gitmeyeyim diyorum zaten psikolojim çökük durumda bakalım işallah yumurtalarım olmuştur dua edin işallah hepimizin olur v e burda hamişlik ve annelik başlıklı konular açarız en kısa zamnda

Basarilar canim.. Guzel seyler dusun guzel olsun. Pazartesiyi beklicem..
Yumurtalar nasil, gelismisler mi, kac tane yazarsin canim.. Onun oncesinde hafta sonununun tadini cikar:) opuyorumnanaktan

tşk ederim iyi dileklerin için canım bakalım işallah öyle olur bu arada bişey merak ediyorum yarın dr sorucam presed ürünlerinden bi rahim içine sıkılan ve spermlerin daha kolay ulaşmasını sağlayan bişey varmış nedersiniz kulansammı biraz inceledim kulanıp hamile kaln var var mı hiç çevrenizde kullann

ah canım ya aynı dert bende de var..afyonda görev yapıyoruz biz aslen izmirliyiz yaz tatili gelio 2 ay izmirde oluyoz yaz tatilinde.gittiğimde herkes soruyo bebek yokmu die...yok deyince tuhaf tuhaf bakıyolar bana...kaynanamda her aradığında soruyo yoksa hamilesinde bize mi söylemiyosunuz diolar......ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh olsa söylemem mi olmuyo ya öfffff.............mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben seni çok iyi anlıyorum...allahım ne olursun en kısa sürede bebişlerimizi bize ver yarabbimm..:Saruboceq: ne zaman bizde hamile olcaz ya...:kedi::asigim:

her doktoru akıllı sanmayın diye boşa demiyorlar..
alın işte bir salak doktor size....beyinsiz ne okumuş çok merak ettim...insan bi test ister kana bakar ultrasona bakar,...ne biliyim işte bize gönderse biz bile gebeliğini tespit ederdik...
salak diyorum canım kusura bakma Allah seni bir daha öyle doktor bozuntularıyla karşılaştırmasın...

Kizlar Hamile kalmak icin neler yapiyorsunuz? basligindan devam edelim mi. Yorulmayalim. Boylesi daha iyi sanirim. lmaz:

umutx nasıl yani canım yeni topik mi açacaksın...elbette birlikte devam edeceğiz.ya bugün o kdr çok halsizlik varki üzerimde aptal gibiyim uykuya doyamıyorum...öffff neden acaba kasınkalrım ara ara ağrıyo cuma ya kırmızılar gelcek...nerde bende o şansssssssss.....mafoldumben

zehra 1715 canım ne yaptın nerelerdesin ne dedi doktorun......

Bende yorgunum ve birazdan ise gidecegim..Hemen negatif dusunme Belli olmaz.. Ama istersen erken belirti veren bir test al, Ben merak edip hep yapiyorum. Adet gununden 4 gun once belirtii verebiliyor. Bende cok merak ettim. Kendi gunlerimi biliyorum. Simdi sizinkilerde aklimda.. :teselli: Zehra sen ne yaptin canim???

mrb kızlar nbr ben doktordan yeni geldim birazda gitmişken gezdim işte yumoşlar 2 tane hem sağ hem solda ama bi tane daha büyüyecek gibi duruyor dedi dr çarşam ba gidince kesinlesecek baklaım işallah 3 tane olur hepsi tutar üçüz olur o kadar istiyorum ki allah versinde işallah bide hastanede biriyle tanışmıştım 2 kere düşük yapmış ben gibi gecen gittiğimde hamileydi kalp attışlarını duydum demişti bu gittigimde gene karşılaştık sordum megerse karnında ölmüş 3.de ölmüş bende korktum ya olurda benimde öyle olursa zaten 1 yıldır kalamıyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun işallah yumurtalar işallah normal büyürler ve hamile kalırım ys88 merakla bekliyorum gecikme ve hamilelik haberini umutx senin kaç gün var

canım işallah hiçbirimizi karşılaştırmasın ama bendede hata var bilinçsizlik işte düşünmedim ya hiç bilemedim hele hamile kalamayınca o kadar üzülüyorum ki o düşüğüme hayırlısı buymuş napalım çok üzüldüm ama çare yok

zehracım canım aklına kötü şeyler getirme herkes kaderin ne yazıldıysa onu yaşıyo seninde öyle olcak die bişey yok...hastanedeki kadına da allah sabır versin...bizlerin ve isteyen herkesin kucağını doldursun yarabbim...bende bugünden halsizlik başladık çok fena ayakta zor duruyodum valla.bahar havasından dolayı galiba ara ara kasıklarım ağrıyo yine yok kesin..........ya ne yapacağımı şaşırdım valla....incir kürüde işe yaramadı.....mafoldumben

selamlar, benimde endometriyos um var. 2 ay önce teşhis konuldu.daha doğrusu gebe kalamamak için gittim doktora tüm tetkileri yapıldı daha sonra hsg çektirdim çekimden sonra end. teşhisi kondu. 3 cm kisler varmış. ve karında yapışıklık çok morelim bozuldu. ilaç verdi doktor. kis söktürücü aynı zamanda da gebe kalmamı sağlayıcı.düşük engelleyici özellikli ilaç. bunu ne yap ne yap bul dedi çok bulunan bi ialç değilmiş. aradım buldum reglim 20 günü içiyorum günde 2 kez. 20 kapsül. sonra regl oluyorum . 3 ay dene dedi dr. bu ilaç reglin ile birlikte , kisti düşürcek dedi. düşürdüde. hiç bişi kalmadı ama hala bebk sahibi olamıyorum :S napcaz yaa demekki yapışıklık hala devam ... gitmedim doktruma .. 3 ay bitsin sonra gideceğim. en son çare tüp bebk dedi dr. aşılama önermedi neden acaba?

canım hoşgeldin aramıza...dur hele bi aşılama sonraki aşamalar..kistlerin temizlendikten sonra klomen die yumurtalık arttırıcı ilaç vericek durumunu takip edecek...bu şekilde 6 ay deneniyo sonrasında gebelik elde edilmezse aşılma kısmına geçiliyo...allah hepimizin yardımcısı olsun

mrb kızlar grip oldum bebat bi şekilde yatıyorum her ay olurum illaki o kadarda dikkat ediyorum bu durum yumurtalarımı olumsuz etkiler tabi napim ya üztüne düştükçe tersine gidiyor biran önce iyleşiyim allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…