Merhaba arkadaslar yasadıklarınızı cok ıyı anlıyorum bende 3 yıl bekledım 2 amelıyat gecırdım cıkolatakıstımvardı doktorlar hamıle kalman cok zor dedıler.kımse bılmıyordu aılemden baska hastalıgımı habıre cocuk soruyolardı eve gelıp cok agladım ama hep dua ettım allaha yalvardım umudımı kaybetmedım ve sımdı 37 haftalık hamıleyım 1 kızım olacak allahın ıznıyle.umudunuzu kaybetmedın ve aslaısyan etmeyın ve dualarınızı hıc bırakmayın.ıns en kısazamanda hayırlı bı evlatsahıbı olursunuz.
Tesekkurler esmali... Tebrik ederim.. Umarim hayirlisi ile bebegini kucagina alirsin.. Bende hamd olsun hamileyim... Allah isteyen herkese nasip etsin..
Moonlight seni ruyamda gordum.. Nasil oldu bilmiyorum ama Bana mesaj yaziyorsun bebegine kardes geliyor diye.. :ecrin_bebek: Cok seviniyorum... Cok guzel ve garip..
Peki nasil gidiyor.. Bir haber var mi? guclubacismile
Sagol canim.. Yok son msj ni aldim.. Msj yolladim sana gec olsada. Biliyorum olmadigini :çok üzgünüm: O biliyor gelecegi zamanida, keske bizde bilsek biraz rahatlasak.. Yaramaz minik.
Sagol canim.. Yok son msj ni aldim.. Msj yolladim sana gec olsada. Biliyorum olmadigini :çok üzgünüm: O biliyor gelecegi zamanida, keske bizde bilsek biraz rahatlasak.. Yaramaz minik.
Negatif sonucu aldıktan sonra doktora gitmedim canım.Bana tekrar aşılama diyeceği biliyorum doktorun. Bahara kadarda gitmeyeceğim.Nasip bakalım. Belki kendiliğinden gelir o zamana kadar.
sen neler yaptın canım. ultrasyona girdin mi tekrar?.
Negatif sonucu aldıktan sonra doktora gitmedim canım.Bana tekrar aşılama diyeceği biliyorum doktorun. Bahara kadarda gitmeyeceğim.Nasip bakalım. Belki kendiliğinden gelir o zamana kadar.
sen neler yaptın canım. ultrasyona girdin mi tekrar?.
yinede gitseydin keske, biraz konusurdunuz.. Tabi senin fikrin sen daha iyi bilirsin.. tabi bir kac ay kendin denemek istemende bence iyi bir fikir olabilir.. Umarim sizin bahariniz en kisa zamanda baslar.. Hayirlisi bakalim..
Ben bazen iyiyim bazende deli olacak gibiyim.. Bebege birsey olmasindan korkuyorum..surekli kabus gormekten gina geldi.. diger yandan kendimi rahatlamaya calisiyorum.. herseyin iyi olduguna inanmak istiyorum.. belkide abartiyorum bazen. ultrasyon 3 hafta onceydi ve iyi gecti cok sukur.. 4 hafta sonra yine olacak ama o kadar nasil beklerim bilemiyorum.. insallah saglikli bir bebek olur.. Sonra Turkiye ye gelecegim.. :)) 5 hafta ordayiz.. iste boyle.. Kendine iyi bak lutfen.. Ve hic unutma bir sen daha yok! :1hug: