Yoruldum artık..

Merhaba zehra1715,

Sevindim yumoslar buyudugu icin. Umarim ikiside tutar. Ikiz olsun daha iyi. Ucuz olunca daha zor olur gebeligin. Insallah biri kiz, digeri erkek olur.:ecrin_bebek: Ovulasyon gunlerimiz yaklasik ayni zamanda sanirim. Benim 14. gunum bugun. Birazdan test yapacagim. Bugun yarin yumurtam catlar sanirim. Sonrasini biliyorsun... Beklemek ve dua etmek. Hadi bakim insallah bu ay hepimiz hamile kaliriz. :Saruboceq:

En son cere demis, belki asilma dusunuyordur. Ama endo. olursa genelde tup bebek yapiyorlar.. Sanirim tuplerden dolayi.. Umarim en kisa zamanda bebegini alirsin kucagina..

Sevgiler.

Gecmis olsun canim.. Allah sifa versin canim. Bol bol sicak seyer ic ve dikkat et..

Canim insallah o günde gelcektir demekki zamani degil..bayaga bi takmissin kafana ve öle durumlarda aksilikler daha da artar.umursama kendini baska seylere verki vazgectigin anda sana geri dönsün..inan su an bebegimi kollarima alamiyorum üzüntüsü gelip gecicek baska seylere o zaman üzüleceksin..

ya kızlar karnım şişmeye başladı adet olcam ya öffffffffff incir kürüde işe yaramadı...cuma günü gelir kırmızılar......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben allahım ne olursun fazla bekletme bizi bu senden son isteğim....sağlıklı bir bebek istiyorum baaşka hiç bişeyde gözüm yok...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinize tşk edreim geçmiş olsun dilekleriniz için yarın gene doktor çatlayana kadar gidicem işallah büyümüşlerdir bakalım ys88 aynı ben gibisin gelmiyce varsada gelir bende hep başlarım kasıklarım agrıyo kesin gelecek bi taraftan halsilik olur hamilemiyim ki derim ama kendimde inanamam bu fikre belki de inansak böyle olmayacak ama ummadığımız biranada gelecekler bunu biliyorum inşallah aman ne yapalım hayırlısı

çok kızdım sana şükür ki bebek istiyoruz çünkü sağlığımız ve huzurumuz yerinde değil mi son isteğim falan deme şimdi söyleyene bak diyebilirsin

kaydirigubbakcemile3 zehracım canım iyi hoş diosunda herşeyimiz var rahatız ama bebeğimiz yok....ne yapayım ya son isteğim bebek...mafoldumben oda olmuyo..............................

canım çok sıkkın ne oldu bilmiyorum ama ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam da üzülüyorum dAHA ayın başındayım ama çok ümitsizim gene olmıycak gibi gene bi yumurtam büyümüş diğerleri klamış öyle dr senin yumurtalar tembel dedi ne olacak şimdi yani çok ümitsizim sıkıldım ve yoruldum ne yapacagamı biilmemez haldeyim evleneli 3 yıl olduk ama 1 yıldır korunmuyorum ama millet 3 senedir olmuyo demek ki olmayacak diyor ne yapalım katlanacagım allahım biran evvel verir işallah gene aglamak gene aglamak harap oldum artık yoruldum

Ne oldu canim.. Bir degisiklik var mi?

Zehra1715 bizi en cok :uhm:yoranda bu degilmi.:sm_confused: Bir gun oyle inandiriyoruzki kendimizi tamam olacak diyoruz.a.s Diger gun kucuk bir seyde bile Ya olmazsa korkusu sariyor.senağlama Bu sorular, karisiklik, cikmazlara giriyoruz ister istemeden. Elde degil. Bizim bebekler cok nazlilar, ama belki de boyle olmasi daha hayirli bizim icin. Biz elimizden geleni yapalim, ve dua edelim.:Saruboceq: Baska yapacagimiz bir sey yok. Optum cok..

canlarım annem geldi izmirden nete giremedim yeni fırsat buldum 2 dk hmen açtım...umarım iyisinizdir...yarın adet günüm...karnım hala şiş inşallah olmam incir işe yaramıştır...kendiize iyi bakın hepinizi öpüyorum..........

canım ne güzel gözün aydın annene slm söle bol bol güzel vakit geçir işallah hamilesindir iyi düşün iyi olsun

Hosgeldi annen. Bol bol selamlar.. Umarim annen yanindayken anne oldugunu ogrenirsin.. Optum..

bugun dr geldim 14mm olmuş geçen aya göre daha yavaş büyüyor dr normal dedi ama aman ne bileyim işallah bu ay olur hiç mi hiç umudum yok arkadaşlar maydonoz buharı yapıp otuttalım diyorlar deneyim bakalım pazartesi eşim sperm tahlili verecek işallah normaL çıkar bişey sorucam kızlar ilişkiden sonra benim biraz dışına akıyo normalmi sanki kabul etmiyor gibi benim ki acaba bi sorun mu var eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bakalım ne çıkacak işallah ikimizdede sorun yokturda herşey ii olur dua edin olacagını bilsem hemen tüp bebek yaptıracam yaza kadar bari kalsam tatile gidince gene boynum bükük kalmasın geçen yaz gidince kendi yengem kardeşinin kızı hamile zor geçiyor diye anlatırken işte dedi kimi var diye zor der bana bakarak kimide yok diye ağlar dedi herkesin içinde çok zoruma gitti işallah bu sefer hamile kalırımda herşey daha güzel olur şaşırdım artık

Canim bak ne buldum sana:
Rahim ağzının (serviks), içinde bulunduğu durum infertilliteye neden olabilir. Rahim ağzı salgısı sadece yumurtlama döneminde spermlerin serbestçe geçişine izin verir. Diğer tüm zamanlarda hormonal uyarılara bağlı değişiklikler nedeniyle rahim ağzı salgısının yapısı ve kıvamı spermin serbest geçişine müsait değildir.

Ayrica bir miktarinin akmasi normaldir. Birde soyle dr. size sonra postkoital testi yapsin. Bu test iliskiden (2-8) sonra yumurtlamadan once yapilan bir test. Bazi kadinlardaki rahimagzi salgisi sperme karsi antikorlar bulundurur. Yani spermi yok eder. Bir miktar salgi alarak bakiyorlar. Aklina baska seyler getirmek istemiyorum ama. Aklinin bir kosesinde bulunsun diye..

Canim sabirsizlikla senden gelecek haberi bekliyorum insallah hayirli bir haber verirsin bize.

çoook iyi anlıyorruuuuum
ben de çooook yorulduuuum çoooooooook(((((((((((((((((((
gelsinler bir an önce sağlıkla da daha çok yorsunlar uyutmasınlar bizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…