mrb kızlar nbr ben doktordan yeni geldim birazda gitmişken gezdim işte yumoşlar 2 tane hem sağ hem solda ama bi tane daha büyüyecek gibi duruyor dedi dr çarşam ba gidince kesinlesecek baklaım işallah 3 tane olur hepsi tutar üçüz olur o kadar istiyorum ki allah versinde işallah bide hastanede biriyle tanışmıştım 2 kere düşük yapmış ben gibi gecen gittiğimde hamileydi kalp attışlarını duydum demişti bu gittigimde gene karşılaştık sordum megerse karnında ölmüş 3.de ölmüş bende korktum ya olurda benimde öyle olursa zaten 1 yıldır kalamıyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun işallah yumurtalar işallah normal büyürler ve hamile kalırım ys88 merakla bekliyorum gecikme ve hamilelik haberini umutx senin kaç gün var
selamlar, benimde endometriyos um var. 2 ay önce teşhis konuldu.daha doğrusu gebe kalamamak için gittim doktora tüm tetkileri yapıldı daha sonra hsg çektirdim çekimden sonra end. teşhisi kondu. 3 cm kisler varmış. ve karında yapışıklıkçok morelim bozuldu. ilaç verdi doktor. kis söktürücü aynı zamanda da gebe kalmamı sağlayıcı.düşük engelleyici özellikli ilaç. bunu ne yap ne yap bul dedi çok bulunan bi ialç değilmiş. aradım buldum reglim 20 günü içiyorum günde 2 kez. 20 kapsül. sonra regl oluyorum . 3 ay dene dedi dr. bu ilaç reglin ile birlikte , kisti düşürcek dedi. düşürdüde. hiç bişi kalmadı ama hala bebk sahibi olamıyorum :S napcaz yaa demekki yapışıklık hala devam ... gitmedim doktruma .. 3 ay bitsin sonra gideceğim. en son çare tüp bebk dedi dr. aşılama önermedi neden acaba?
mrb kızlar grip oldum bebat bi şekilde yatıyorum her ay olurum illaki o kadarda dikkat ediyorum bu durum yumurtalarımı olumsuz etkiler tabi napim ya üztüne düştükçe tersine gidiyor biran önce iyleşiyim allahım
ya kızlar karnım şişmeye başladı adet olcam ya öffffffffff incir kürüde işe yaramadı...cuma günü gelir kırmızılar......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben allahım ne olursun fazla bekletme bizi bu senden son isteğim....sağlıklı bir bebek istiyorum baaşka hiç bişeyde gözüm yok...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar karnım şişmeye başladı adet olcam ya öffffffffff incir kürüde işe yaramadı...cuma günü gelir kırmızılar......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben allahım ne olursun fazla bekletme bizi bu senden son isteğim....sağlıklı bir bebek istiyorum baaşka hiç bişeyde gözüm yok...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım çok sıkkın ne oldu bilmiyorum ama ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam da üzülüyorum dAHA ayın başındayım ama çok ümitsizim gene olmıycak gibi gene bi yumurtam büyümüş diğerleri klamış öyle dr senin yumurtalar tembel dedi ne olacak şimdi yani çok ümitsizim sıkıldım ve yoruldum ne yapacagamı biilmemez haldeyim evleneli 3 yıl olduk ama 1 yıldır korunmuyorum ama millet 3 senedir olmuyo demek ki olmayacak diyor ne yapalım katlanacagım allahım biran evvel verir işallah gene aglamak gene aglamak harap oldum artık yoruldum
canlarım annem geldi izmirden nete giremedim yeni fırsat buldum 2 dk hmen açtım...umarım iyisinizdir...yarın adet günüm...karnım hala şiş inşallah olmam incir işe yaramıştır...kendiize iyi bakın hepinizi öpüyorum..........
canlarım annem geldi izmirden nete giremedim yeni fırsat buldum 2 dk hmen açtım...umarım iyisinizdir...yarın adet günüm...karnım hala şiş inşallah olmam incir işe yaramıştır...kendiize iyi bakın hepinizi öpüyorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?