Yoruldum artık..

şimdi camdan baktımda lojmandakiler hep işyerinin önünde çocukları almış gitmişler ben gene evdeyim çünkü onlarla ortak noktam yok tek konuştukları şey çocuk keşeke benimde olsaydı bende elinden tutup gitseydim içim o kadar dolu ki anlatamam geriye kaldı 14 gün adetime işallah gelmez nolur allahım hamile olayım bazen hiç mi olmayacak diyorum bazen çok umutlu oluyorum bazende çok umutsuz yaz dönüşü işe giricem çünkü evde canım sıkılıyor daha çok düşünüyorum çocugunu alan gitmiş biz gitmiyoruz çünkü bzizim çocugumuz yok gecen komşum 2.5 yıl çocukları olmamış şimdi 7 aylık bebgi var dediki bebeklerin altı ne pis kokuyor büyük insan gibi dedi bende tabi bliyorum dedim çocugun olmasada biliyosun dedi güldü bu kadar cahil bu kadar karaktersiz insanlar görmedim ben insan biraz dikkat eder ama işte napalım işallah bugünlerde bitecek bende karnımı şişirip gezicem ebruzen ve yeliz tadını çıkarın ne olur bizim yerimizede kocaman öptüm hepinizi allah yardımcımız olsun

zehram allah işitsinde bizim boynumuzu bükük bırakmasın...karektersiz insan 2.5 yıl çocuğu olmmışta ondan mı seni üzüyo...bak çok sinirlendim...üzülme bitanem elbet bizimde olacak...öyleleri büyük konuşuyolar..rabbim büyük hepsinin cezasını veriyo...eşimin öğretmen arkadaşının eşiyle birgün parka gittik 2 yaşında kızı var kızı salıncaktan düştü benden bildi düşünce ve çocuğunu kucaklayıp kaçırdı benden ben bilerek düşürmüşüm ona göre...ama allahın sopası yokki vursun çocuğunun gözü aradan 1 yıl geçtikten sonra şaşı oldu...sapasağlam çocuğun...ve bu 1 yıl içinde geldi gitti canımı yaktı bağıra bağıra ağlattı beni...ama ben çocuğundan çıkamsını asla istemedim...ama rabim en hassas noktasından vuruyo işte...şimdi de 2.çocuğu istiyo korunmayı bırakacağı zaman benimde senin gibi çok korunmaktan olmazsa tedaviye kalırsa di,e korkuyorum hemen istiyorum bıraktım korunmayı dedi...ve olmadı şuanda dr dr geziyo...sebebi bilinmiyo...allahım büyük bizi de böyle sınıyo...çevremizde hepimizin var öyle insanlar...ama bu durum bizim insanları tanımamızı sağlıyo...bir söz vardır ya düşenin dostu yoktur die...aynı o söz gibi...asıl şu günlerimizde dostlarımıza morale ihtiyacımız var...uzun yazdım kusura bakmayın...hepinizi öpüyorum iyi geceler

canım çok tşk ederim dost bildiklerim yanımda degil ama hiç tanımadığım insanlar zamanından ayırıp bana bişeyler yazıyorlar çok tşk ederim allah hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda bebeklerimizden konuşalaımişallah

rabbim sesimizi duyacak insallah
bazen hic dayanamiycakmisim gbi geliyo
cocuk elbiselerine bakip bakip agliyorum
ama allah buyuk
benim adet olmama 7 gun var iskence gibi 7 gun biliyorum hamile olmadigimi ama yinede insanin elinde degil hepp bi belirti arayip duruyo iste

canım benimde 12 gün kaldı aynen keşeke hemen geçse önceden ayda kaç kere test alır yapardım çok şükür bu alışkanlıktan kurtuldum artık aynı eczaneden almıyım diye başka eczaneler bulurdum artık 2gün geçmeden yapmam işallah bu aldığım son olur ve çift çizgi ayyyyy ne güzel bi duygudur demi

benim cocugum falan olsa ben diurmadan uyurken bile yuzune bakarim heralde
cok kotuyum hic olmiycak gibi sanki
iki senedir omrumden 30 sene gitti
hele bide adetim yaklastimi iyice kafayi yiyom
allah sabir versin ne diyelim
rabbim ya aklimizdan alsin bebegi yada kucagimiza versin

slm kızlar, hafta sonu giremedim siteye...
kardelen son cümlesinde bir dua etmiş, çok hoşuma gitti ve aklıma benim ettiğim dualar geldi.
kızlar, ben hep "Allah'ım nolur bu duyguyu banada tattır" derdim, sonra bu ay, o kadar içli bir şekilde "Allah'ım dedim, dayanma gücü ver ve taşıyabileceğimden fazla yük yükleme, gücüm kalmadı, rahmetinden ümit kestirme ve imdadımıza yetiş" diye dua ettim hep...
belki kapının açılmasında bu dua işi yaramıştır ne bilim, paylaşmak istedim. bol bol dua, recalar, niyazlar...
hangi duayla olur ne bilelim, elimizden gelen bol bol dua.
bide "Ya Halık, Ya Musavvir" gibi çeşitli esmaları dilimden düşürmüyordum..
bu siteye üye oldum olalı takla atan bebek smileyi var ya, onu kullanamadığım için, içim giderdi...ben kavuştum o güne çok şükür, darısı başınıza...

slm kızlar, hafta sonu giremedim siteye...
kardelen son cümlesinde bir dua etmiş, çok hoşuma gitti ve aklıma benim ettiğim dualar geldi.
kızlar, ben hep "Allah'ım nolur bu duyguyu banada tattır" derdim, sonra bu ay, o kadar içli bir şekilde "Allah'ım dedim, dayanma gücü ver ve taşıyabileceğimden fazla yük yükleme, gücüm kalmadı, rahmetinden ümit kestirme ve imdadımıza yetiş" diye dua ettim hep...
belki kapının açılmasında bu dua işi yaramıştır ne bilim, paylaşmak istedim. bol bol dua, recalar, niyazlar...
hangi duayla olur ne bilelim, elimizden gelen bol bol dua.
bide "Ya Halık, Ya Musavvir" gibi çeşitli esmaları dilimden düşürmüyordum..
bu siteye üye oldum olalı takla atan bebek smileyi var ya, onu kullanamadığım için, içim giderdi...ben kavuştum o güne çok şükür, darısı başınıza...

hayirli olsun ebruzen23
cok sevindim allah hayirlisiyla kkucaginada almayi nasip etsin
bizede dua et
ne biliyim allah belki bizede birgun ol der ve olur rabbim icin bu hic zor degil
onun icin sadece bekliyom biliyom rabbim beni seviyor ve beni boyle birakmiycak
annemden bile bin kat merhametli olan allahim banada aciycak bigun ve tombis bi evlat vericek

arkadaşların yazdıklarını okudum ve yine o günleri yaşadım, ama ben inanıyorum burada yazan arkadaşlar bir bir hamile kaldıklarını yazacaklar, ben yazacağım günü birbucuk senedir bekledim ancak üye oldum, evet adet günü yaklaşınca bir tedirginlik bir bekleyiş bir umut... ben de yaşadım bunları ama inanır mısınız, her adet günüm yaklaştığında bi önceki ay olmasa da yine de o ay umutlanıyordum, ve birgün oldu işte, sizden de duyacağım dualar hepiniz, hepimiz için...

Merhaba arkadaslar sonunda geri geldim. Biraz daha sakinlesti hayat. Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin cok sagolun. Haberleri izliyorumda: boyle bir dunyaya cocuk getirmek ne kadar mantikli diye dusunuyorum. Evladini buyut, emek ver askere yolla bir serefsiz kursunla sehit olsun. Sonra dunya yapilan butun haksizliklara tepkisiz kalsin. Ne bicim bir dunya.. Belki kendimi avutmak belkide, gercekten oyle oldugu icin boyle dusunuyorum.. bilemiyorum.. Dediginiz gibi bende bazen hic cocugum olmayacak gibi dusunuyorum.. Sonra yine hayellerimle avunuyorum.. Bunlari daha ne kadar yazacagiz, ne kadar daha kahrolacagiz bilemiyorum.. Bizde bizi tesseli edenler gibi, baskalarini teselli edecekmiyiz.. Sabredin, uzmeyin kendinizi, bir gunes sizin icinde dogacak diyebilecekmiyiz... 3 ay hala gebe kalamazsam, bende asilamaya baslayacagim... bakalim hayat neler verecek.. neler alacak..

Hepiniz sevgiyle kalin..

mrb arkadaşlar canım sıkkın evet adetime daha 10.gün var ama gögüslerim yavaş yavaş acımaya başladı benim zaten belli oluyor vallahi yoruldum ya her ay bu aymı demekten her ay aynı bekleyiş aynı umut sonrada hüsran umutsuzluk böyle olunca acaba hiçmi olmayacak diyorum allah yardımcımız olsun

gercekten artık yoruldum bu ay rahim filmi çekilecek galiba benim tüpler kapalı yda yumurtam kalitesiz bu ay 3 yuymurtam oldu ama gene olmadıbiliyorum 1.5 yıl oldu yavaş yavaş pes ediyorum direncim kırılıyor diyorlarya kafadan atmak lazım onu bide ben b,ilsem elimden gelmiyor işte dün komşumun1.5 yaşında oglu var çok severiz onları bize geldiler eşimde yatıyorda yatak odasına gitmiş onun yanına yatmış eşimde ona sarılmış ikisi yatmışlar eşimin yüzünü seviyo sarılıyo ne kadar buruk oldu içim anlatamm şuan bile gözlerim doluyor keşke olsa onun çok iyi bi baba olacagını biliyorum üzülmememi istiyor hep destek bana ama olmuyor galiba artık psikolojik destek almamın zamanı geldi geçiyor bile her an onu düşünüyorum olacak mı olmayacak mı diye hç iyi degilim çok unutkan olmaya başladım hiç bi şey yapmak istemiyorum yaz dönüşü psikolojik tedavi ye başlıcam umut tüp bebege gitmeyi düşünüyorum şimdiki dr dan memnunum ama açıklama yapmıyor geç mi çatlıyor erkenmi onu bile bilmyorum bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama o da 1 milyara mal oluyomuş tatilede gidicez şaşırdım gitmezsek kayınvalidemler küser gerçekten bi çıkmazdayım işallah olurda hiç birine gerek kalmaz Kadınların umudu gün ışığında örülmüştür; bir gölge, onları karartır..... ha birde rüyamda gördüm rahim filmi çektirmeye gitmişim omıycak diye ultrasonda 2 tane beyaz nokta görünüyor dr dediki bunla r bebeklerin ama kenarda dölenmişler yani düşürler diyor ben nasıl mutlu oluyorum çektirmiyorum düşmez onlar diyorum içim içime sığmadan ayrılıyorum işallah olur yarrabbim o çift çizgiyi görmeyi 1 kere daha nasip et bana ve isteyen herkese işallah uzun yazdım özr dilerim ama sizden başaka anlatacağım kimse yok

bende 7 haziran adet olucam gecen ay rahim filmi cekildi polip varmis aldilar
benim esimde problem var aslinda biliyomusun bizim asla bi cocugumuz olamaz
ama ben hala umutlaniyorum
bak yine gun saymaya basladim
ha bide bu ay kendi kafamdan klomen kullandim onun etkisi heralde her ay goguslerim acirdi
bu ay daha acimaya balamadilar
esiminde yasi geciyo ustelik tam 35 yasinda
ne zaman cocugumuz olcakta ne zaman buyutecegiz biz diyorum bazen
allah acisin hepimize herkesin hikayesi farkli iste
etrafimdaki herkes hamile herkesin cocugu var
benden sonra evlenenlerin 2 ci cocugu oldu
nasip iste dedim ya
hepimize allah acisin

Kizlar uzmeyin kendinizi bu kadar diyecegim, ben bile inanmayacagim dedigime! Sunu biliyorum biraz daha guclu olmamiz lazim.. Bebislerimiz geldiginde neseli, mutlu ve saglikli anne isteyecekler.. Bugun bebe ayakkabisi aldim.. Cocuk reyonuna girdim, cok tatliydi dayanamadim aldim.. O kadar kucuk ki minicik... Babasina supriz yaparim.. Zehra sana katiliyorum.. Arkadasim oglu gelince, benim esimde seviyor, oynuyor, yemek yediriyor.. Kimbilir kendi cocuguna nasil bakacak.. Ona bir cocuk verebilecek miyim??? Hep sorular, sorular, sorular... Ama inaniyorum ve bekliyorum.. Bir gun elbet bizimde gebeciklerimiz olacak:)

Kendinize iyi bakin..

slm kızlar, dün işlerim çok yoğundu giremedim siteye...
çocuk istemeye ilk başladığımızda burda bi arkadaşla tanışmıştım, kafa dengi biri, onunla konuştukça hikayemizin benzerliği ortaya çıkıyordu...dört yıl beklemiş o arkadaşım bu mucize haberi alabilmek için...ama sonunda oldu dedi...Rabbim verdi...üzme kendini dedi...bu günlerin tadını çıkar dedi...
bende eşimde gezmeyi çok seviyoruz, çok şükür maddi imkanımızda var, her moralmen çöküntü yaşadığımda o şehir senin bu şehir benim gezdik, bakıyordum psikolojim çok bozuk hemen bir kurs buluyordum kendime, ebru yapmayı öğrendim mesela bu süre içerisinde, yüzma kursuna gittim, ehliyet aldım, en sonda ameliyatımdan sonra spora başlamıştım, bayanlarla step-aerobik yapmak eğlenceli oluyordu...evdede sürekli el işi yapıyordum gece yarısına kadar...düşünün işten gelip yemek hazırla topla hemen eline el işi al...kendimi öyle avutuyordum, düşünmemek için...
hiç düşünmüyormuydum tabiki hayır, ama kendimi terapi etmeye çalışıyordum, ağlama krizlerimi atlatmaya çalışıyordum...üç yıl bekledim ve Rabbim verdi çok şükür...
örnek olsun diye yazıyorum bunları...imkanınız varsa gezin tozun kafanızı dağıtın, sizi çok seven ve sizinde çok sevdiğiniz eşleriniz var yanınızda...siz güçlü olunki onlarda güçlü olsun...

ah ben o kafami bi dagitabilsen adetime 4 gun kaldi ve adet belirtilerimde basladi
biliyorum hamile degilim kesinlikle ama
KAHROLUYORUM
karnima bicaklar sokmak istiyorum
nefret ediyorum herkesten
isteyipte hamile klan herkesten nefret ediyorum

kardelencim neden nefret edesin isteyen hamile kalan herkesten...allahın işi bu allahın gücüne varır böyle isyan etme...hamileler inşallah kucaklarına alır sağlıklıca bebeklerini gebe kalamayanlar ben ve benim gibi arkadaşlara allah yardım etsin...

kızlar gerçekten sayfada gezinirken girip okumak istedim. bende 3 senelk evliyim bebiş beklemekten yorulmuştum arkadaşın dediği gibi hamile göremk istemezdim eşimin yüzüne bakamazdım o an hep ağlama krizlerim olurdu. çatlatma iğneleri vurundum ne tedaviler gördüm neler yaşadım rahim flimi çekindim aşılama yaptrdım olmadı ve artık dedim oluruna bırakıcam üstüne gittikçe herşey imkansızlaşıor gibiydi ve bıraktım doktorum 5 ay size müddet gelin tüp bebek dedi gitmedim 10 ay geçti ve kendilğinde hamiş kaldım hiç bişmiodum öyle süpriz oldukiii anlatamam hiç beklemezdim o çift çizgiyi bende bi gün görüceğimi allahıma öyle dualar edirdumm kii içten yalvara yalavara rabbim nasip ettiiii ne olırsunuz beklemesi zor anlıorum ama SABIR SABIR allahtan gelen bişi bu dualrım hepiniz için en kısa zamnada rabbim kucakalrınızı doldursun hayırlısıylaa nasip etsiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…