Yoruldum artık..

Evet kimseler yok. Nasil gidiyor bakalim gebelik. Kalp atislarini dinlediniz mi ? Insallah bizde bir gun bu duygulari tadariz. Lutfen bizim icinde dua et.

Zehra ne haber, insallah adet olmamissindir.. Ve elinde cift cizgili gebelik testiyle dolasiyorsundur..

Selam ve sevgiler..

aslında iyi değilim, ondan çok sık giremiyorum, bulantı sorunum çok fazla, iki kilo vermişim..
inşallah sizlerde tadarsınız en yakın zamanda canım benim...
kalp atışlarını dinledik, çok farklı bir duygu gerçekten.........

evet kızlar hamileyim 3.4 haftalık dedi dr aslında çok sevinemiyorum alttan baktı keseyi gördü ama dış gebelikte olabailir dedi moralim bozuk degerim 1592 kese 7mm bakalım haftaya gidecem işallah herşey normal olur ebru sen kalp atışlarını ne zaman duydun keseyi falan ne zaman gördün kokuyorum ne olur dua edin en çok bu na ihtiyacım var

Tebrik ederim canim.. Cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: Dis gebelik degildir insallah. Ama oyle oldugunu sanmiyorum.. Kalp atislarini dinlersin 7 haftalik olunca.. Aaaa Cok Sevindim yaaa... Nihayet bebegine kavustun.. alkisalkisalkis

Tebrik ederim canim.. Cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: Dis gebelik degildir insallah. Ama oyle oldugunu sanmiyorum.. Kalp atislarini dinlersin 7 haftalik olunca.. Aaaa Cok Sevindim yaaa... Nihayet bebegine kavustun.. alkisalkisalkis

tşk ederim canım darısı sana işaalllah en kısa zamanda rabbim bende çok şaşıdım test bile yapmamıştım ihtimal vermemiştim ee inasan 1.5 yıldır bekleyince işallah bende sizin güzel haberlerinizi alırım

Guzel haberler duymak insani tekrar umutlandiriyor zehra. Umarim gelecek aylarda bizede nasip olur.. O zaman hamileligimizi konusmaya devam ederiz. Cok bekledin, sabrettin...Tadini cikar bu guzel anlarin... Her aninin kiymetini bil.. Ve lutfen bizede dua et... Hersey gonlunce olsun...

Sevgiler.. :CüvCüv:

Ebruzen, benim bir arkadasimda cok mide bulantisi vardi ve oda cok kilo verdi.. Hasteneye yatiracaklardi, fakat 12 haftaya yaklasinca hicbirseyi kalmadi. Cok kez dr. gittiler ve dr. hep dedi mide bulantisi iyiye isaret endiselenme bebek icin dedi. Kiz cok uzuluyordu.. Eminim seninkide 12 haftaya kadar gecer. O hep kreker falan yiyordu. Intertten bakmissindir zaten. Yediklerine dikkat edince biraz azaltabilirsin mide bulantini. Kalp atislarini duymak cok guzel olsa gerek. O gunu sabirsizlikla bekliyorum. Umarim Rabbim bizede o gunleri nasip eder.

Kendine cok iyi bak. Bebise kocaman opucukler..:ecrin_bebek:

Sevgili arkadasim, cok sevindim hamileligine, Allahim sonuna kadar saglikla evladina kavusmani nasip etsin.
Yalniz o degerlerle, dis gebelik olmasi mümkün degil.
Bence doktorunu degistir, dis gebelikte kese görüldügünü hic duymadim.

canım benim tşk ederim sizde olmasanız naparım bilmem işallah öyledir işallah bu sefer kucagıma almayı nasip eder rabbim hepimizefisfisfis

zehraaaaaaaaaa,
gözün aydın canımmm,
çok çok sevindim inan.. dün kandilde de inanın hepinizin rumuzlarınızı saymıştım...
çok sevindim canım. ben tam 5 haftalıkken gittim, çok küçük demişti, yazmıştım zaten...
ilk haftalarda moral den çok moralsizlik veriyor bazı geri...doktorlar.
hiç üzülme sen, bol bol dinlen, ayaklarını dik yukarı yat, keyfini çıkar...değerinde çok iyiymiş gerçekten..
hayırlı olsun tekrar canım, iyi bak kendine...düğüne filan gitmeyide unut, öyle bişeyler vardı sanki...

umutcum, sana da bu bizim yaşadıklarımız umut olur inşallah, inancın yükselir...senide kutlarız böyle...

zehra arkadaşım, senin adına çok sevindim, inşallah gebeliğin normaldir ve çok sağlıklı bir bebek getirirsin dünyaya, hele kalp atışlarını bi dinle, heyecandan ne yapacağını şaşırırsın :))))

Ebruzen3 insallah bende gebe kalirim yakin zamanda.. Cookkkk uzuluyorum.. Her saniye aklimda, ruyalarimda.. Baska seyler dusunemiyorum bile.. Dun bende cok dua ettim, insallah kabul olur.. Bende esime, aileme bu guzel haberi verebilirim.

Nasil mide bulantin biraz gecti mi ?

Zehracik sen nasilsin bakalim?

canım benim çok tşk edrim sizde olmasanız ne olur hailm bilmem bakalım bu hafta pazartesi gidicem 4 hafta 3 günlük filan olacak işallah bebişimi görürüm gerçi internete 5 6 haftalıkkende görülebilir diyo ama işallah ben görürüm yoksa korkuyorum dış gebelik falandır diye işallah güzel haberle r alırım sen nasılsın senin nasıl gidiyor zaten bütün gezi planları iptal allah nasip ederse bu kadar uğraştan sonra bebegimi kaybetmeyi göze alamam tabi kader ama tedbir bizde taktir allahtan öyle değimi öptüm canım

malum biliyosun ne kadar evhamli biri olduğumu su kalp attışlarını duymadan rahat edemiycem darısı başına işallah en kısa zammnda öptüm

Zehracigim nasil gecti dr. randevu? Umarimm guzel haberlerle donmussundur..

mrb canım tşk ederim kese büyümüş biraz daha bebk oluşmaya başlamış dedi dr ama ben göremedim 2 hafta sonra gel daha net olur dedi kalp atışlarınıda duyarız dedi bakalım hayırlıs işallah duyarım kaybetmekten korkuyorum işallah bu efer kucagıma almak nasip olur hepimiz işallah bir an önce bebişlerimiz koklarız

Tamam canim, sevindim kesinin buyudugunu. Icini ferah tutmaya calis. Insallah iki hafta sonra kalp atislarinidi duyacaksin.. Sevgiler.. Bebise opucukler:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…