evet kızlar hamileyim 3.4 haftalık dedi dr aslında çok sevinemiyorum alttan baktı keseyi gördü ama dış gebelikte olabailir dedi moralim bozuk degerim 1592 kese 7mm bakalım haftaya gidecem işallah herşey normal olur ebru sen kalp atışlarını ne zaman duydun keseyi falan ne zaman gördün kokuyorum ne olur dua edin en çok bu na ihtiyacım var
Tebrik ederim canim.. Cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: Dis gebelik degildir insallah. Ama oyle oldugunu sanmiyorum.. Kalp atislarini dinlersin 7 haftalik olunca.. Aaaa Cok Sevindim yaaa... Nihayet bebegine kavustun.. alkisalkisalkis
tşk ederim canım darısı sana işaalllah en kısa zamanda rabbim bende çok şaşıdım test bile yapmamıştım ihtimal vermemiştim ee inasan 1.5 yıldır bekleyince işallah bende sizin güzel haberlerinizi alırım
aslında iyi değilim, ondan çok sık giremiyorum, bulantı sorunum çok fazla, iki kilo vermişim..
inşallah sizlerde tadarsınız en yakın zamanda canım benim...
kalp atışlarını dinledik, çok farklı bir duygu gerçekten.........
Sevgili arkadasim, cok sevindim hamileligine, Allahim sonuna kadar saglikla evladina kavusmani nasip etsin.evet kızlar hamileyim 3.4 haftalık dedi dr aslında çok sevinemiyorum alttan baktı keseyi gördü ama dış gebelikte olabailir dedi moralim bozuk degerim 1592 kese 7mm bakalım haftaya gidecem işallah herşey normal olur ebru sen kalp atışlarını ne zaman duydun keseyi falan ne zaman gördün kokuyorum ne olur dua edin en çok bu na ihtiyacım var
Sevgili arkadasim, cok sevindim hamileligine, Allahim sonuna kadar saglikla evladina kavusmani nasip etsin.
Yalniz o degerlerle, dis gebelik olmasi mümkün degil.
Bence doktorunu degistir, dis gebelikte kese görüldügünü hic duymadim.
zehraaaaaaaaaa,
gözün aydın canımmm,
çok çok sevindim inan.. dün kandilde de inanın hepinizin rumuzlarınızı saymıştım...
çok sevindim canım. ben tam 5 haftalıkken gittim, çok küçük demişti, yazmıştım zaten...
ilk haftalarda moral den çok moralsizlik veriyor bazı geri...doktorlar.
hiç üzülme sen, bol bol dinlen, ayaklarını dik yukarı yat, keyfini çıkar...değerinde çok iyiymiş gerçekten..
hayırlı olsun tekrar canım, iyi bak kendine...düğüne filan gitmeyide unut, öyle bişeyler vardı sanki...
zehra arkadaşım, senin adına çok sevindim, inşallah gebeliğin normaldir ve çok sağlıklı bir bebek getirirsin dünyaya, hele kalp atışlarını bi dinle, heyecandan ne yapacağını şaşırırsın :))))[/Q
İŞALLAH YLEDİR CANIM İŞALLAH DUYARIM BENDE Bİ TARAFIM ÖYLE DİYE Bİ TARAFIMDA FARKLI BAKALIM İŞALLAH HAYIRLISI OLUR AMA İŞALLAH DUYARIM BENDE
ebruzen3 insallah bende gebe kalirim yakin zamanda.. Cookkkk uzuluyorum.. Her saniye aklimda, ruyalarimda.. Baska seyler dusunemiyorum bile.. Dun bende cok dua ettim, insallah kabul olur.. Bende esime, aileme bu guzel haberi verebilirim.
Nasil mide bulantin biraz gecti mi ?
Zehracik sen nasilsin bakalim?
mrb canım tşk ederim kese büyümüş biraz daha bebk oluşmaya başlamış dedi dr ama ben göremedim 2 hafta sonra gel daha net olur dedi kalp atışlarınıda duyarız dedi bakalım hayırlıs işallah duyarım kaybetmekten korkuyorum işallah bu efer kucagıma almak nasip olur hepimiz işallah bir an önce bebişlerimiz koklarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?