Iyiyim canim, hamd olsun.. Sen nasilsin? Umarim iyisindir..Hala lekelenmelerim devam ediyor. Artik alistim ama yinede endise ediyorsun tabi.. Cuma gunu randevumuz var.. O gune kadarda bosum yani evdeyim.. Dinlenebilirim.. Yoo kendinden bahsedebilirsin.. Insan dolu olunca oyle oluyor.. Biz nicin arkadasiz? olumunekankayizsmile
Tatlım bugun doktora gidecektin değil mi? Gelince gelişmeleri yaz olur mu canım?
Kac gunden beri giremedim. Kusura bakma.. Umarim iyisindir..
Evet gittik doktora cuma gunu.. Bebisimizi gorduk, biraz daha buyumus.. 1,5 cm olmus minik :) :ecrin_bebek: Hersey normal dedi doktor, tabi riskin hala var dedi.. Lekelenmem yok ama akintim var, birde belim cok agriyor.. Insallah hersey yolunda gider. Dogum tarihini 11 nisan olarak belirledi.. Tabi ne zaman olacagini Allah bilir. 4 hafta sonra baska bir kontrole gidecegim. Onun disinda hep yorgunum, yorgunum ve yorgunum.. Iste boyle..
Sen neler yaptin canim???
İyiyim canım ya. çalıştığım için 3 gün boyunca temizlik yaptım fırsatını bulmuşken.
Maşallah bebişine Allahım sana bağışlasın.Lekelenme olmasında akıntıya bakma.
Bol bol dinlen tabi çalışmıyorsan.
Allaha emanetsin.
Umutx nasılsın canım? bebiş nasıl?
kendini iyi hissetmene sevindim canim.
bende ikinci asilama icin start verdim bakalim. haftaya buyuk ihtimalle yapilir asilamam. ignelerimi vuruluyorum iste. olumsuz dusunmek istemiyorum ama bu da tutmazsa ne yapacagim hakkinda hic bir fikrim yok. .. hayirlisi insallah.
Canım nasip olursa perşembe günü aşılamamı oluyorum. Dualarını esirgeme tatlım. :1rolleyes:
mrb kızlar şu topiğin başlarını okuyorumda resmen depresyondaymışım o an hiç olmayacak artık dediğim bebeğim şimdi benimle çok şükür içimde kıpır kıpır gerçi biz hala diken üstündeyiz bişey olursa diye ama yarısı gitti yarısı kaldı işşalah kucagımıda alırım rabbim olmayanlarada nasip eder işallah umutx senin nasıl gidiyor canım bebiş nasıl annnesi hepimizi hayırlı sağlıklı doğumlar işallah birbirimize çok dua ettik işşallah bebişleri koklamayıda nasip eder rabbim moonlight canım aşılam nasıl geçti işallah olacak ama stres yapma düşünmemeye çalış ve aşılamadan sonra hergün ilşkiye gir üst üste 2 3gün öyle duymuştum paylaşmak istedim bende hamile kaldığım ay yumrtam çatladıktan sonra 2.3 gündaha ilişkiye girdik ve bebeğim geldi tabiki zamanı bu zamanmış ama işallah en kısa zamanda rabbm sanda nasip edecek işaaaallllaaah
cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina.olumunekankayizsmile insallah dogana kadarda hersey boyle guzel gelisir.
sagolasin dua icin.asilamam guzel gecti sukur.Rabbim hayirlisindan bu sefer nasip eder insallah.
dinleniyorum simdi. sevgiler... opuyorumnanaktan
Moonligt sen bu aralar gelme dedimde.. Bir gelisme olursa haber ver.. Umutla ve merakla bekliyorum.
:1rolleyes:
tamam canım merak etme. tabiki haber veririm bi gelişme olursa.opuyorumnanaktan
öylee bekliyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?