Yoruldum artık..

canım hikayeni okudum..dilerim Allah bebişini kucağına almaya nasip eder..ilk başlıkta yazdığın gibi bende çokkk yorulduğumu hissediyorum..ama böle güzel haberler okuyuncada güç buluyorum..bebişin sağlıkla gelsin kucağına inşallah canım...

Tatlım bugun doktora gidecektin değil mi? Gelince gelişmeleri yaz olur mu canım?

Tatlım bugun doktora gidecektin değil mi? Gelince gelişmeleri yaz olur mu canım?

Kac gunden beri giremedim. Kusura bakma.. Umarim iyisindir..

Evet gittik doktora cuma gunu.. Bebisimizi gorduk, biraz daha buyumus.. 1,5 cm olmus minik :) :ecrin_bebek: Hersey normal dedi doktor, tabi riskin hala var dedi.. Lekelenmem yok ama akintim var, birde belim cok agriyor.. Insallah hersey yolunda gider. Dogum tarihini 11 nisan olarak belirledi.. Tabi ne zaman olacagini Allah bilir. 4 hafta sonra baska bir kontrole gidecegim. Onun disinda hep yorgunum, yorgunum ve yorgunum.. Iste boyle..

Sen neler yaptin canim???

İyiyim canım ya. çalıştığım için 3 gün boyunca temizlik yaptım fırsatını bulmuşken.
Maşallah bebişine Allahım sana bağışlasın.Lekelenme olmasında akıntıya bakma.
Bol bol dinlen tabi çalışmıyorsan.
Allaha emanetsin.

Calisan bayanlara hic bos gun yok zaten.. Isten cikinca evde basliyoruz... Benimde temizlik yapmam gerekiyor.. Bayramda geliyor. Dun biraz yaptim bugun yataktan kalmak istemedim.. Dinlenmem gerek biliyorum ama isleri dusundukce icim gidiyor.. Sende Allaha emanet ol.. Kendine iyi bak.,. SELAM VE SEVGILER..a.s.

Umutx nasılsın canım? bebiş nasıl?

Iyiyim canim sagol.. Kendimi daha iyi hissediyorum artik..Insallah bebekte iyidir.. Haftaya persembe randevumuz var. Nasil oldugunu bilemiyorsun ki... Beklemekten baska yapacak birsey yok.. Sen nasilsin.. Nasil gidiyor bakalim hayat. Bayramdan sonra tekrar gidecektin asilama icin.. Bir gelisme var mi? Insallah hersey gonlunce olur.. Kendine iyi bak.. Gorusmek uzere..opuyorumnanaktan

kendini iyi hissetmene sevindim canim.
bende ikinci asilama icin start verdim bakalim. haftaya buyuk ihtimalle yapilir asilamam. ignelerimi vuruluyorum iste. olumsuz dusunmek istemiyorum ama bu da tutmazsa ne yapacagim hakkinda hic bir fikrim yok. .. hayirlisi insallah.

Insallah bebegin seninle olur bu defa.. Rabbim sana sabir ve guc versin.. Herseyin sonunda melegine kavusacaksin canim.. Lutfen umudunu kaybetme.. Basarilar dilerim simdiden.. Sevgiler..

Canım nasip olursa perşembe günü aşılamamı oluyorum. Dualarını esirgeme tatlım. :1rolleyes:

Canım nasip olursa perşembe günü aşılamamı oluyorum. Dualarını esirgeme tatlım. :1rolleyes:

Dua ederim canim.. Kim bilir nasil heyecanlisindir.. Persembe benim sevdigim bir gundur.. Umarim senin icinde guzel bir ani birakir persembe..i Herseyin hayirlisiyle gonlundeki gibi olmasini diyorum.. Rahat olmaya calis, elinden geldigi kadar. Ve mumkunse fazla dusunmemeye ve baska seylerle oyalanmaya bak.. Ben hatirlarsan fazla girmezdim internette.. Girdigim zamanda Okey oynardim :) Bu konulari tesaduf bekli ama cok eskisi gibi dusunmuyordum.. Tabi icinde bir yerlerde hep duruyor, o ayri.. Kisacasi baska seylerlede oyaliyordum kendimi.. Belki bir etkisi olmustu.. bilmiyorumkismile

Bizde yarin gidiyoruz kontrole.. Umarim hala hersey yolundadir.. Hadi yarin ikimizde guzel haberlerle doneriz.. Konusmak istersen ozelden yaz.. Kendine ve miniklere iyi bak..

mrb kızlar şu topiğin başlarını okuyorumda resmen depresyondaymışım o an hiç olmayacak artık dediğim bebeğim şimdi benimle çok şükür içimde kıpır kıpır gerçi biz hala diken üstündeyiz bişey olursa diye ama yarısı gitti yarısı kaldı işşalah kucagımıda alırım rabbim olmayanlarada nasip eder işallah umutx senin nasıl gidiyor canım bebiş nasıl annnesi hepimizi hayırlı sağlıklı doğumlar işallah birbirimize çok dua ettik işşallah bebişleri koklamayıda nasip eder rabbim moonlight canım aşılam nasıl geçti işallah olacak ama stres yapma düşünmemeye çalış ve aşılamadan sonra hergün ilşkiye gir üst üste 2 3gün öyle duymuştum paylaşmak istedim bende hamile kaldığım ay yumrtam çatladıktan sonra 2.3 gündaha ilişkiye girdik ve bebeğim geldi tabiki zamanı bu zamanmış ama işallah en kısa zamanda rabbm sanda nasip edecek işaaaallllaaah

Hastahaneden geldik.. Bebegimiz masallah cok iyi.. Ultrasonda izlerken agladim senağlama Daha once onu kadar net gormemistim.. Ayaklari kollari hic durmuyordu.. Yerinde ziplayip duruyordu Allahim sen isteyen herkese ver.. Bebek kokusuna hasret kalmasin kimse.. Kalp atislarini kisada olsa dinledik .. Hersey normalmis.. Insallah bundan sonrada yolunda gider..
Moonligt canim sen nasilsin.. Nasil gecti? Sana bol bol dua ettim.. Sana ve diger isteyen bayanlar.. Sokaga cikarkende diyorum zaten.. Beni goren ve hamile kalamayan herkes de hamile kalsin.. Cunku biliyorum hamile birini gormenin ne demek oldugunu, sen o kadar isterken..

Sevgiler. :asigim: :ecrin_bebek:

cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina.olumunekankayizsmile insallah dogana kadarda hersey boyle guzel gelisir.

sagolasin dua icin.asilamam guzel gecti sukur.Rabbim hayirlisindan bu sefer nasip eder insallah.
dinleniyorum simdi. sevgiler...
opuyorumnanaktan

sagol canim amin. dediklerini uygulayacagim. kaydirigubbakcemile5

Tamam sen simdi pek gelme bir sure buralara.. Baska seylerle oyalan ve kafani dagtt ki minikler yerlerini iyi bulsun.. :)

kaydirigubbakcemile5

Moonligt sen bu aralar gelme dedimde.. Bir gelisme olursa haber ver.. Umutla ve merakla bekliyorum.
:1rolleyes:

Moonligt sen bu aralar gelme dedimde.. Bir gelisme olursa haber ver.. Umutla ve merakla bekliyorum.
:1rolleyes:

tamam canım merak etme. tabiki haber veririm bi gelişme olursa.opuyorumnanaktan
öylee bekliyorum bakalım.

Merhaba arkadaslar yasadıklarınızı cok ıyı anlıyorum bende 3 yıl bekledım 2 amelıyat gecırdım cıkolatakıstımvardı doktorlar hamıle kalman cok zor dedıler.kımse bılmıyordu aılemden baska hastalıgımı habıre cocuk soruyolardı eve gelıp cok agladım ama hep dua ettım allaha yalvardım umudımı kaybetmedım ve sımdı 37 haftalık hamıleyım 1 kızım olacak allahın ıznıyle.umudunuzu kaybetmedın ve aslaısyan etmeyın ve dualarınızı hıc bırakmayın.ıns en kısazamanda hayırlı bı evlatsahıbı olursunuz.

tamam canım merak etme. tabiki haber veririm bi gelişme olursa.opuyorumnanaktan
öylee bekliyorum bakalım.

Moonlight seni ruyamda gordum.. Nasil oldu bilmiyorum ama Bana mesaj yaziyorsun bebegine kardes geliyor diye.. :ecrin_bebek: Cok seviniyorum... Cok guzel ve garip..

Peki nasil gidiyor.. Bir haber var mi? guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…