Rahat olamiyorum cunku simdide kanamam basladi :çok üzgünüm: Doktor biraz olabilir, yerlesme kanamasidir demisti.. Ama bunun artmasindan korkuyorum.. Bazen cok koyu oluyor ve karnim cok agriyor.. Lutfen bana dua edin.. :çok üzgünüm: Moonlight sen nasilsin canim???
Rahat olamiyorum cunku simdide kanamam basladi :çok üzgünüm: Doktor biraz olabilir, yerlesme kanamasidir demisti.. Ama bunun artmasindan korkuyorum.. Bazen cok koyu oluyor ve karnim cok agriyor.. Lutfen bana dua edin.. :çok üzgünüm: Moonlight sen nasilsin canim???
Merhaba kizlar, dun biraz daha oldu acile gittik.. Doktor alttan muayne etti ve rahim girisi kapali bunlar eski kan dedi. Tabi bir dusuk yapmiyacaginiz sozunu veremem dedi. Simdilik oyle gozukmuyormus..Karnim agriyor ve midem hic bulanmiyor dedim.. Mideniz bulanmak zorunda degil. Karin agrinizda rahminiz buyudugu icin olabilir dedi. Eger artarsa hemen haber verin, ben simdi sizi ciddi bir sorun yokken bu saatte Jinekologa yollayamam dedi.. Kizlar Hollanda boyle iste, gercekten ölmuyorsan ciddiye almazlar.. Kendi doktorumda o kadar yogunkine daha oncesinden bir randevu almak mumkun degil.. Ama icimi rahatlatmak icin haftaya deneyecegim.. Bu arada ben normal jinekologa gitmiyordum, infertilite doktoruna gidiyorum. Birsey biliyorlar ki soyluyorlar.. Kendimi sakiin tutmaya calisacagim ve dua edecegim.. Turkijede olsa ozel bir doktora 100 kere gitmistim herhalde.. Bunu yazarken bile yoruldum.. Hadi ben dinlenmeye gidiyorum.. Iyi hafta sonlari..
canim nasip olursa bayramdan sonra 2. asilama dusunuyorum.
endiseni anlamaya calisiyorum elimden geldigince, Allah yardimcin olsun.yorma kendini.
izin alsaydin isten keske.
Gozlerim yasara yasara okudum. bu mutlulugunu gormek cok guzel.(goremiyorum ama hissediyorum, caktirma:))). Evet Allahimiza sukretmeliyiz yasadigin o an icin, duydugun pit pitlar icin. :hooray:
Rabbimin sana vermesi beni umutlandiriyor.
Elini bebegine koy ve benim icin de dua et canim.
Seninle hamilelik sohbeti etmeyi nasip etsin Rabbim su Ramazan ayi hurmetine.Nasip yinede.
(hep kendimi dusundum). :kedi:
Dikkat et kendine olur mu canim.Allahin sana verdigi emanete iyi bak. Dua ile... buyrunnnnnnnnn :içelim:
Senin icin de diger anne olmak isteyen herkes icin her firsatta dua ediyorum.. Insallah hersey gonlundeki gibi olur.. Insallah hamilelik sohbetleri ederiz beraber, cocuklarin gazi, asilari, yaptiklari ilk seyleri konusuruz.... kaydirigubbakcemile5 Ben inaniyorum gelecek o gunlerde gelecek bir gun. Hep kendimi dusundum ne demek? Daha once bebegi ertelemek falan mi ??? Oyleyse kendini hic suclama. Hersey kader.. Yaptigimiz minik bir karar degisikligi ile hersey bambaska olabiliyor..lmaz:
Iyi bakiyorum ama icimdeki endiseler hic son bulmuyor.. Gece kalkiyorum aklima bir suru sey geliyor. Neden bu kadar vesveseyim onuda bilmem.. Gorusuruz sonra.. optum
umutx yeni duyudum hamile oldugunu cok sevindim hayirli olsun canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
ben tr deydim onun icin 2 aydir falan girmiyodum nete
aslinda tr ye tupbebek icin gitmistim ama tam bi husranla dondum
tr igrennc bi yer
para icin herkesle oynuyolar tedavi olmadan dondumkötükedihüso
Umutx nasılsın canım? Kanaman var mı hala?
bu arada hep kendimi düşündüm derken kendimden bahsettim demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?