Örnegin evinde bir seye karisirsa, yani düzenine temizligine vs vs ozaman bizim evin düzeni böyle öyle degil dersin, yada temizlige yardim edecek olursa kendi kafasina göre bir seyler yapacak olursa bu evde o öyle yapilmaz böyle yapilir diyebilirsin.. Sen kayin valideni daha iyi tanirsin, normalde ne gibi seylere müdahale edebileceginide az cok bilmen gerek, ona göre düsün bir seyler hazirla kafanda Hatta kayinvalideler genelde gelinlerinin cocuk bakimini begenmezlerde, eger cocugunun beslenmesi veya baska bir seyine müdahale ederse yada kendi kafasina göre degistirmeye kalkisirsa ozaman sende buna karisip bizim evde cocuk bakimindan ben sorumluyum o yüzden benim istedigim düzene göre olur hersey dersin veya buna benzer bir seyler diyebilirsin
Aslında böylelere öyle davranmak lazım ama benmki iş yapmaz öyle çocuğada benm verdğmi yedrr sadece beğenmez yaptıklarımı hanfendi...Bende bu durumlarda bişey söylemeyp eşime şikayet etsem eşim söyler aslnd karşma dye ama ben bugnlerde brz eşime değncm oh artık yalnızız evde sennle oğlumla olmak çok güzl yalnzlğı özlmşm falan gbsndn:)
Evinizde rahat ki size gelip aylarca kalıyor..Rahat ettirmeyin onu bir şekilde,gitmesini sağlayıN.Tartışmayın da kötü siz olursunuz.Siz daha iyi bilirsiniz nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmaz ama rahat edemesin sizde ,bir daha da uzun süreli yatıya gelmesin.
Evinizde rahat ki size gelip aylarca kalıyor..Rahat ettirmeyin onu bir şekilde,gitmesini sağlayıN.Tartışmayın da kötü siz olursunuz.Siz daha iyi bilirsiniz nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmaz ama rahat edemesin sizde ,bir daha da uzun süreli yatıya gelmesin.
o rahatsz olmaz ki öyle hem inan neyi sevp neyi sevmdğni hala bilmyrm hmm beni sinr etmeye bayılır daha 2 günlük bebeğmle snr krizi geçrdğmi hatrlyrm ama kendni hç suçlamaz
o rahatsz olmaz ki öyle hem inan neyi sevp neyi sevmdğni hala bilmyrm hmm beni sinr etmeye bayılır daha 2 günlük bebeğmle snr krizi geçrdğmi hatrlyrm ama kendni hç suçlamaz
diğer konunuzuda okumuştum daha yeni taşınmışınız hemen gelmek zorundamı hissetmiş kendini yahu.ne düşüncesizlik veya düşüncesizlik değilde fesatlık diyelim.ben olsam kabul etmem eşime söylerim geliyosa bir hafta kalsın gitsin
diğer konunuzuda okumuştum daha yeni taşınmışınız hemen gelmek zorundamı hissetmiş kendini yahu.ne düşüncesizlik veya düşüncesizlik değilde fesatlık diyelim.ben olsam kabul etmem eşime söylerim geliyosa bir hafta kalsın gitsin
ordanda biliyosundur eşime sürprizler yapmk istyrm diye önerilernzi istydm ya yıkldm bugn duyduğmda ne hayallerm vardı hepsni yıktı şuanda hç bişey yapmak istemyrm ya bu kadın benim eşimden bile soğumama sebep oluyo hani brz sevdrblse kendni gelsn kalsn gene ama aylarca kalnr mı
Aslında böylelere öyle davranmak lazım ama benmki iş yapmaz öyle çocuğada benm verdğmi yedrr sadece beğenmez yaptıklarımı hanfendi...Bende bu durumlarda bişey söylemeyp eşime şikayet etsem eşim söyler aslnd karşma dye ama ben bugnlerde brz eşime değncm oh artık yalnızız evde sennle oğlumla olmak çok güzl yalnzlğı özlmşm falan gbsndn:)
Güzel düsünmüsün bu konuda:114:Esinle ve oglunla yalniz kalmanin tadini cikarmakla beraber esinede bunun ne kadar huzur verici bir sey oldugunu hissettirmelisin:114: Hatta bence birazda kadinsi yanlarinida kullanabilirsin bu konuda:26:Yani evde rahat olabilmek acisinda ve esine istedigin gibi ufak tefek süprizler yapabilmek acisindan..kendi evinde esinle yalnizken daha rahat giyinip istedigini yapabilmek acisindan bir cok sey yapabilirsin esini etki altinda birakacak:114: Bir kadin bir erkegi cok kolay etki altinda birakabilir kadinsi yanini kullanirsa, sende bence bundan faydalanmalisin, nede olsa sonunda esinle basbasa yasamak var