yazdıklarımı anlamadan saçma yorum atacaksanız hiç boşuna elinizi zahmete sokmayın.bir çok başlık açmıştım.anlatmıştım laftan anlamıyor maça gidiyor filan maça gitmesi baştan stres vs içindi fakat iyice iş çığrından çıktı.kendisi hiç beni dinlemek istemiyor. sadece benim onu dinlememi istiyor.karşıma alıp konuştum.ailesinin yanında konuştum kv ve kp benle aynı fikirde arkamda oldular fakat eşim yapacağından vazgeçmiyor. faydasını göremedim.bana eve boşluyorsun dediği ne varsa kendi yapıyor sadece benim kusurlarımı görüyor sürekli annemde olmamla dalga geçiyor fakat kendisi ben evde yemek yaparım dememe rağmen annesine yemeğe götürmeye çalışıyor yemek yapsam bazende annesine götürmeye kalkıyor tencereyi kayınvalidem bize muhtaç olacak kadar durumu kötü değil hatta çok sıkıdır..annesi o kadar onu dinlemesi için baskı yapmasa da o annesinin ağzının içine bakmakta.evimiz suan sadece 4 duvar.eletrik sistemi eski olduğu için hiçbir şeyi taşımıyor sigorta atıyor.soba yakmamak için nereye kaçacağını bilmiyor.eşyaların yüzde sekseni çok eski. zaten bende annemde duruyorum o işten gelmesine yakın saate kadar ki evde elektrik su harcanmasın biraz para biriktirsin diye.martta doğalgaz ve pencere yaptıracağım.şimdi düşünüyorum neden yaptırayım.kendi evde durmuyor ki ben onu beklemek istemiyorum yalnız evde.çocukta yapmak istemiyorum.naz yapmaya başladı şakayla karışık anlattım.önemsemiyor.benim arkamda durmadı eşim olarak.bunalıp annemi arayıp konuşuyorum karıştırmak istemesemde annemi benim. tek gerçek arkadaşım. annem: "artık kızdırmasın beni gider iş yerine,oğlum senin karınla işin yok evle işin yok sen adam olmak istemiyormusun istemiyorsan aç boşanma davası bırak kızımı"dicem diyor.futbol oynayan arkadaşlarının hepsi bekar yada ondan baya ufaklar evli olanlar artık maça gelmiyor,hepsi kendi ailesi ile.işi de öyle stresten hasta olacak kadar stresli bir iş değil.iyice gerizekalı çocuklar gibi davranmaya başladı bana,bir derdi olup olmadığını sorsam inatla söylemez ama sürekli trip atar.