Yoruldum ben artik!!

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.935
119.097
798
36
Merhaba kizlar. İçindekini doksem mi dokmesem mi dusunuyordum. Kozlar artik yoruldum. Üstüme vardikca deliriyorum
Dun doktora gittim bebeğim zayif. Ve ciğerleri gelişmiyor ne yesem ne yapsam olmuyor. Bebegimin Besin Kordonu zedelemiş. Besinler çok yavaş gidiyor. Di dunden beri agliyorum. İlk bebeğimi kaybettim bu ikinci hamileliğim. Dun aksam otururken. Kaynanam arkadasimin annesi vefat etmiş annemle basssagligina gideceğini söyledim gitme dedi. Niye dedim bebeğe etkilenirsin dedi. Tamam da fazla durmuycam dedim bassagligini dileyecegim dedim sora eşim geldi. Eşimin yaninda annesine bagirdim çok büyük ayip oldu zaten üzüntülü icimdeydim ağlamaya başladı.sarildim özür diledim. Asagiya indim o senin annen değil Kaynanan dedi eşim ayip ettin dedi. Sende annene mi savunuyon simdi özür diledim bi daha yapmiycam dedim. Birşey demedi. O günden beri kaynanamim ne yüzüne bakicam nede konusucamvAltli ustlu oturunca zor oluyor. Herseyime karisiyorlar. Yok bole yok sole. Yemegime bile.. Zaten zor bir hamilelik geciriyorum bisey de yiyemiyorum kilo da almadim bebegim de beslenemiyor. Morelim de bozuk Burnumdan geciriyor dun.. Canim ne isterse yiyemiyorum. Napicam ben. Ben bunu kaybedersem daha deli olacagim. Uzun sire kendime gelemem. Korkuyorum kizlar cok zor durumdayim iyi de olamiyorum derdimi anlattim kizlar icimi doktum..

Bir insanda psikoloji cokerse hayatinin tum duzeni altust olur. Siz kolay olani secip vazgecme yoluna giderseniz o bebis icin de o kadar zor olur. Siz onun herseyisiniz unutmayin. Yasadiklarinin neredeyse aynisini kiz kardesim yasadi su an cocugu 2 yasina girecek. Gayette saglikli. Bu surec icerisinde zorluklar yasadi elbet ama bir anne ne kadar guclu olursa o bebiste kolay tutnuyor hayata.. Disaridaki hicbir sese kulak vermeyin icinizdeki ses ile ilgilenin o size yeterde artar bile. Mevlam kolaylik versin...

Kaybınız için üzüldüm başınız sağolsun
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Siz zor bir hamilelik geçiriyorsunuz kaynananız anlayışlı olmalı herşeye karışmamalı fakat altlı üstlü oturmayı kabul ettiyseniz malesef karışılmasına da engel olamazsınız tek çare taşınmak
Sizi bağırttıracak kadar üstünüze gelmiş demek ki Fakat ayıp yapmışsınız
Sonra da özür dilemişsiniz
Size tavsiyem ya özür dileyeceğiniz bir şey yapmayın yada yaptığınız şeyin arkasında durun geri adım atmayın
Yoksa saygı duyulmazsınız

26. Haftadasınız doguma kadar başka riskiniz yoksa insallah bebeginiz zayifta olsa yeteri kadar büyumüş olacaktir.üzmeyin kendinizi.çok geçmş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…