YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

oğlunun hizmetiçi oldum onun için yaşıyorum eve tıkıldım kaldım oğlu için beklide çocuk istemiyo
Evet cevabı kendiniz vermissiniz zaten. Hem hizmetçi hem taze hanım. Çocuğu da var napsin ki adam torunları olacak yaşta. Bebek aldırma olayına girmiyorum bile vebal çok büyük zaten. Hic cekilesi bi hayat değil ama bu sizin kendi tercihiniz. Onun için hiç boşuna olcem, ölmek istiyorum diye ağlayıp durmayin. Yine de Allah yardimciniz olsun.

Kayinbabam 45 ben 25 yasindayim.
Onun arkadaslarini dusundumde kendimi yanyana getiremiyorum bile.
Yani nasil nerdeyse 50 yasinda bi adamla evlenilir bir hayat, bir yatak paylasilir gercekten sasirdim.
Öz anneler bile hergun ugrastirici yemek yapamiyor siz niye kendinizi bu kadar hirpaliyorsunuz yapmayin cocukta surat assin istedigi kadar.
Esim beni cok seviyor cok iyi demissiniz ama ne biliyim ben üzüldüm halinize.

ya şimdi siz kocanızı seviyorsunuz.

evdeki geci de bir sevip bir kızıyorsunuz ki, ergen kendisi, bu anlattıklarınız çok normal.

siz yaşınız itibariyle elbette çok olgun davranamıyorsunuz, ama eşiniz daha olgun gibi,
şimdi siz bu genci pohpohlamasanız da olur, o konuda çokd ert edinmeyin.
zaten ne yapsanız tam memnun edemezsiniz, siz de o yaşlardan geçtiniz, hatırlayın.

bu genci boşverin.

gelelim çocuk meselesine,
eşinizin yaşı var ama siz daha çok gençsiniz, biraz ertelemekten bir şey kaybetmezsiniz.
yangından mal kaçırır gibi ne gerek var.

hem intahara meyilliyiim diyorsunuz hem çocuk olmuyor diye dertleniyorsunuz.
siz şu kendinize çeki düzen verin, akıl sağlığınız yerine gelsin, eşinizle çocuk fikrini yeniden konuşursunuz.

bu şekilde olmaz ama.

Canım haklısın ama inan ama laf olsun diye söylemiyorum zaten daha önce girişimim oldu ama beceremedim 2 kutu antidepresan hapı içtim bide bi kutu aspirin ama olmadı eşim hastaneye zor yetiştirdi ondan sonrada şuan zarzor sabrediyorum şuan ki ruh halim senin dediğin hastalardan ve hastalıklardan hiçbir farkı yok ben bu başlığı nasıl hissettiysem öyle açtım daha evlenmeden öncede biçok sorun yaşadım amcamınoğlunun tacizi babamın o kişiyle sadece 1 ay kü kalıp tekrar bişey yokmuş gibi konuşması. Yani anlıyacan ben böyle gidersem yaşamam ben bu yaşadıklarımı kimseye anlatamadım için buraya yazdım keyfimden değil yaşamayan bilemez

Yaşamayan bilmez, katılıyorum.

Hayatımdaki en önemli insanlardan biri beşinci kez kanserle mücadele ediyor, nakil bekliyoruz, doktorlar her seferinde "bu son şansı" diyorlar.

O yüzden ölüm lafını buraya ilişkisiyle, evliliğiyle ilgili konu açanların sık sık dillendirmesi bana saçma geliyor.

Kişinin ölümü tercihlerine bağlı olarak ve hatta deneyerek istemesi, sağlıklı tek bir gün geçirmek için boynunda kocaman bir demir ve damarlarında dolaşan onlarca ilaçla yaşamak için dua eden biri varken de hep anlamsız gelecek.

Offff offfff ilaçlara başlasam ayrı dert başlamasam ayrı dert boşansam ayrı dert boşanmasam ayrı dert galiba sizide kendimide boşa yoruyorum umut yok herhalde hayatım bok olmuş gitmiş

Hayatımdaki en önemli insanlardan biri beşinci kez kanserle mücadele ediyor, nakil bekliyoruz, doktorlar her seferinde "bu son şansı" diyorlar.

O yüzden ölüm lafını buraya ilişkisiyle, evliliğiyle ilgili konu açanların sık sık dillendirmesi bana saçma geliyor.

Kişinin ölümü tercihlerine bağlı olarak ve hatta deneyerek istemesi, sağlıklı tek bir gün geçirmek için boynunda kocaman bir demir ve damarlarında dolaşan onlarca ilaçla yaşamak için dua eden biri varken de hep anlamsız gelecek.
insanlar hayatlarına son vermeyi bir kurtuluş olarak görüyorlar ama kendi canına kıymanın vereceği azabı bilseler, şu dünyanın küçücük dertlerine sevinirlerdi

Durum hakkında yazılması gerekenleri yazarlar da...

Ben çok sıkıldım her konuda ölüm muhabbeti yapılmasından.

Yaşam hakkı için didinen, hastalıklarla, düşmanlarla savaşan onca insan varken ölümü istemek ne kadar bencilce.

Onkoloji koridorlarında hayat şansı dileyen insanlar varken kendi tercihini yaşayan birinin, laf olsun diye bile olsa, böyle bir konu başlığı kullanması çok manasız.

Ha zorla evlendirdiler diyelim hala aynı fikirdeyim.

Haklisin.
Ama depresyon gibi psikolojik hastaliklarinda ölumcul hastaliklar olduklarini unutma.

iki hastaligin da tedavi edilmesi gerekiyor. Bu konuyu acan kiz hayal kiriklarindan perisan hale dusmus.

Offff offfff ilaçlara başlasam ayrı dert başlamasam ayrı dert boşansam ayrı dert boşanmasam ayrı dert galiba sizide kendimide boşa yoruyorum umut yok herhalde hayatım bok olmuş gitmiş

23 yaşındasın daha boşanır gidersin.

Hayattaki tek alternatifin baban yaşındaki bir adam tarafından hizmetçi olarak sömürülmek mi? Yeterince iyi hizmetçi olamadığın için mi öleceksin?

Senin anan,baban etrafında aklı başında kimse yok mu? 50 yaşında adamla evlenmeni kimse garip karşılamadı mı , kimse ne yapıyorsun kızım demedi mi?

Haklisin.
Ama depresyon gibi psikolojik hastaliklarinda ölumcul hastaliklar olduklarini unutma.

iki hastaligin da tedavi edilmesi gerekiyor. Bu konuyu acan kiz hayal kiriklarindan perisan hale dusmus.

Aynı şeyi yazmışız.

Tedavi edilmesi gerekiyor, ölümü dilemesi ya da denemesi değil.

Yaşama hakkı o kadar basit değil, mücadele şart.

COOOKKKK gencsin daha. yolun basindasin. Kotu yola mi dustun ki hayatin bk olmus oldu? Duzelir, duzeltirsin.

Bilemiyorum allahım sevdiklerimin canını sağ etsin diye durmadan dua ediyorum ama şuan bulunduğum psikolojim kendi hayatıma aynı özeni verdirmi yo durmadan da allahım canımı al diye dua ediyorum kendi gözümde kendim bittim o kadar değersiz hissediyorum ki hayattan hiçbir beklentim yok hayata bağlayacak hiçbirşey im yok ama sevdiklerim için çok dua ediyorum umarım anlamışsınızdır beni ben şuan öyle bir durumdayım ki ölmek en iyisi eğer hayattan bi beklentim olsaydı yada değer verildiğimi hissetseydim herhangi ölümcül bir umutsuz yaklansaydım inanın bende yaşamak için elimden geleni yapardım şuan 70 yaşındaki bi kadının ruhuna sahibim umutsuzum yılgınım

Bilemiyorum allahım sevdiklerimin canını sağ etsin diye durmadan dua ediyorum ama şuan bulunduğum psikolojim kendi hayatıma aynı özeni verdirmi yo durmadan da allahım canımı al diye dua ediyorum kendi gözümde kendim bittim o kadar değersiz hissediyorum ki hayattan hiçbir beklentim yok hayata bağlayacak hiçbirşey im yok ama sevdiklerim için çok dua ediyorum umarım anlamışsınızdır beni ben şuan öyle bir durumdayım ki ölmek en iyisi eğer hayattan bi beklentim olsaydı yada değer verildiğimi hissetseydim herhangi ölümcül bir umutsuz yaklansaydım inanın bende yaşamak için elimden geleni yapardım şuan 70 yaşındaki bi kadının ruhuna sahibim umutsuzum yılgınım
Boşanamama sebebiniz ne? Ayrılırsanız adamın hiç gitme diyeceğini sanmıyorum ben.

Kendini harcamışsın.
Bak ben burda seni hiç tanımadan senin için üzüldüm. Şaşırdım sana..
Ne yaşamış olursan ol, neyden kaçarsan kaç, 48 yaşında 3çocuklu bir adamla evlenmek büyük bir hata.
Bir de toz kondurmuyorsun ona, seviyor seviyor diye..
Çok üzgünüm burdan öyle görünmüyor.
O adama da pes! Kızı yaşındasın....
Seni kullanıyor olabilir mi?
Gencecik kızsın
E çocuğuna bakıyorsun
Yemekler desen profesyonel olmuşsun
Üstelik çocuğunu aldırtmış, günahına girmiş..
Off içim şişti..
Daha güzel bir hayatın olabilir, iyi düşün, kendine değer ver, sağlıklı bir karar ver ve yoluna bak..
Gizli gizli çocuk yapmaya da çalışma Allahaşkına, aklını kullan..

Dur ablacim. Bende mutsuz ve yilmis duruma geliyorum zaman zaman. Sen daha iyisini yasamadigin icin, hayati o evin icinde iki insandan ibaret sanma. Calismaya basla, yeni cevre edin. Cocugun da olur, hrseyin de olur. ama zamanla. Sabretmeyi ogren bakalim bi

Ben 23 yaşındayım, babam eşiniz yaşında neredeyse. :KK57: Ben bebek görsem nasıl bakılır ki buna diyorum, siz 3 çocuklu adamla evleniyorsunuz. Çok uçuk bir durumdasınız, bir de şu durumda zorla hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz? Adam onu da aldırtır demedi demeyin. Adamın var 3 tane zaten, ne yapsın elli yaşına merdiven dayamışken bebek gürültüsünü?
Sakın hamile kalmayın, yoksa yine bebek öldürdüğünüzle kalırsınız.
Ayrıca madem rahat bir hayat, bebek falan istiyordunuz, yaşıtınızla evlenip bunları sağlayacaktınız. Bu dediklerinizi heyecanla yaşayacak birisi ancak genç ve ilk evliliğini yapmış birisi olacaktır.
Annem 45 babam 50'li yaşlarda şu yaşta kardeşim falan olsun istemem ben şahsen, kocanız da istemiyordur.
Ve nedense fake gibi geldi ama yine de yazdım.
Üstelik kaçmışsınız, eliyle eden böyle boynuyla çeker işte. Ya boşanacaksınız ya da çekip oturacaksınız. Neyi cazip geldi acaba bu adamın onu da merak ettim o_O

Dur ablacim. Bende mutsuz ve yilmis duruma geliyorum zaman zaman. Sen daha iyisini yasamadigin icin, hayati o evin icinde iki insandan ibaret sanma. Calismaya basla, yeni cevre edin. Cocugun da olur, hrseyin de olur. ama zamanla. Sabretmeyi ogren bakalim bi
İnşallah ama öyle zaman geliyor ki nefes alamıyorum karanlık bi odanın içinde kimseyi görmek istemiyorum uyumak uyumak istiyorum

Back
X