- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi kayra_ecrin
senin de yaşamadığın kalmamış arkadaşım![]()
roman yazıcam kısmetse...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin de yaşamadığın kalmamış arkadaşım![]()
Insan kendi evinde ayaklarini uzatip hanimini yanina alip film izlemek istemez mi ya
Ya da ne bileyim dustan cikarsin azicik dinlenirsin sirtini ovdurursun ozel bir hayatin olur
Esin uni mezunu olmadigini nasil saklar inanamiyorum
Nasil ogrendin ve ogrenince tepkin ne oldu?
Ilk asamada beraber durmayi kabul etmek bence hata olmus cnm
Bastan boyun egdigin icin toparlama geregi duymuyor esin
Ayri ve ozel bir hayatiniz olursa daha mutlu olacaginizi paylassan onunla?
Gerekirse calisirim annene babana da sirt cevirecek degiliz ihtiyaclari olursa kosariz desen
Nasil biri esin dedigim dedik mi kaba saba mi anne kuzusu mu caliskan mi biraz acsana cnm
o da istiyor elbet ama cesareti yok neler demedimki çocuk bakar yine evi geçindiririm kuru ekmek yerim doyarım bulamazsam su içer kanarım dedim ama olmadı iş başvurusu için cv yazmıştı orada gördüm şok oldum sordum staj belgemi almadım diye diploma vermediler dedi ne diyeyimki olan olduktan sonra sinirlendim bağırdım oturdum yerime eşim ana kuzusu o ne derse onu yapar
tecrube yaşla değil yaşantıyla oluyor ve herkesi kendi gibi zannediyor insan bu yüzden aldanıyor zaten. ünv mezunu olması önemli değil ancak ortada yalan var 3 değil 4 daire var biri aydında 3ü istanbulda yapılmamış birde çatı katı var bizim oturduğumuz ve kaynımın oturduğu daire doğal gazlı son derece lüx daireler ancak giriş kat sobalı ve eski, rutubet ve küf var tadilat olması lazım bunun içinde para lazım para kaynağı olarakta benim bilezikleri istiyorlar bende vermeki stemiyorum. kayınpederime ilk geldiğimde ben de çalışır beraber yaparız alt katı dedim bana senin tek kuruş paranı bu binaya yatırmam evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır dedi siz olsanız şimdi alt kata geçeyim dermisiniz
Önemli olan şu hadi birliktesiniz peki bu 2yıldır eşya, ev vs. için ne birikim yaptınz amaçsızca boşboş oturuyorsanız arpa boyu yol katedemezsiniz. Tahsilini yalan söyleyen insanlardan özellikle eşine ben daha çok yalan beklerim , üzgünüm ama.
uzaktan uzağa nasıl insanlar birbirini tanıyabilir ki.
iş konusunda istediğiniz olmayınca belki aşkta olsun bari demişsinizdir .( kpss nin yaşatıtığı stresi bizzat yaşayanlardanım tahmin ediyorum ne sıkıntılar cektiğinizi)
fakat eşinizi su saatten sonra cok zor ikna edersiniz.alısmıs hersey ortak. yeni ev sorumluluklar ona göre değil ki. karnı tok sırtı pek. ohh ne ala mualla.
umarım atanırsınız 2013 yılında. tüm güzellikler sizinle olur.
öncelikle cidden çok sinir bozucu bir durum ve allah sabır versin diyerek başlamak istiyorum. benim takıldığım şey şu : '' babam çok istiyor sadece 2 aylığına birlikte oturalım oda gelinle aynı evde yaşamak nedir bu duyguyu tatmak istiyor '' eşinizin sarfettiği bu cümle ne saçma bir cümle ya da kayınpederiniz hakkaten biraz tuhaf. yani sen kayınpederinle yaşamak için ya da o bu duyguyu tatsın diye evlenmedin ki. bilemiyorum ama bana aynı cümle sarfedilseydi sanırım cok farklı tepkiler verirdim. bir de seni yadırgamıyorum beni sakın yanlış anlama ama şunu da anlamıyorum. yani bir aile kızı evlenirken kayınvalideyle beraber yaşıyacağını bile bile nasıl tepki vermez. allah aşkına bilindik son kim kayınvalideyle aynı evde yaşayıp mutlu olabilmişki. ailem asla böyle evlilik adı altında ''sülalece yaşama'' fikrini kabul etmezlerdi. tabi aynı şekilde bende.
eşinin daha önce üniversite durumu hakkında sana yalan söylemesi (siz ünv. mezunusunuz diye öyle söyledi heralde ) ve siz birbirinizi tanıma süreci olan nişanlılık döneminde sadece telefonla konuşabilmeniz çok yanlış olmuş cidden. ama bence eşini ikna et ve doğru düzgün bir evlilik yaşa
Canım çek restini ya ayrı ev ya da bundan sonra yokum ben de eşine. Eltimin bile ayrı evi var ben neden hem ailenle aynı ev paylaşıp bir de üstüne kahırlarını çekmek zorundayım diye baskı yap.
cnmmm bence eltiyi karıştırması kıskançlıka çıkartır adını hiç elti laflarını bulaştırmasın bence
haklısın olabilir.
Ama ne çifte standart yaa gelinlerden biri evinde paşa paşa otursun, diğeri kv kp yanında eziyetle ömür tüketsin. Rahata kavuşmak için illa ki kötü, hırçın gelin mi olmak gerekiyor. Bu kız yüce gönüllülük göstermiş yanlarına gelmiş reva görülenin bu mu olması lazımdı. Yazık çok yazık. Çok üzüldüm gerçekten arkadaş için.
Bence fazlasıyla memleketten kaynaklanıyor, hemşerimbende karsliyim ben pek ayrı yaşayan karsli görmedim. Hala biz yaslarda evlenen kuzenlerinin cogunlugu da kayınvalidenin evine geliyor. Benim 2 yengem hala babaannemle yaşıyor. Ve deden ayrılık lafı olunca kıyameti koparıyor atılıp bayılıyor.
Ve malesef bu karslilarda bi durum fazlaca var aksi olunca ayıp karşılıyorlar.
2 yıl evvel amcamın oğlu evlendi ayrı eve tasındi diye dedem hala söyleniyor ki amcam bi sey dememesine rağmen.
Ben kayinalidemlerle aynı ilde değilim, babaannem onu bile yadirgiyorki biye beraber yaşamıyorsun:)
Bir de malesef bizim memlekette anneye babaya karşı gelinmiyor. Benim babam 60 a merdiven dayamis amcalar da az degil, hala biti çıkıp ta dedeme tek kelime edemezler.
Yatıp kalkıp sukrediyorumki memleketlimle evlenmemisim diye.
Ben senin yetinde olsam esime gözdağı vermek icin hic durmaz babamin evine giderdim. Ondan sonrası da onun tavrına bağlı. Hayat cok kısa , kimse icin değmez . Ben karşımda 20 yıllık, 30 yıllık gelin olan Yengemleri gördükçe üzülüyorum.
Onlar hic bir zaman gençliklerine dönmemeyecekler . Siz yapmayın bir sekilde ayrılmanın yolunu bulun